Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otac je šerif republikanac. sin (ubica) je student blm komunista. Otac prijavio sina. Case closed.
Мање дроге чича... Само се наоружани репубљиканци ложе на оружије и смрт...

Лик је напустио ту школу у којој је убио тог несрећника, дакле лични мотиви су по срееди, а не политички

Istovremeno je i MAGA i republikanac i antifasista i ujedno mu je i omiljena pjesma bella ciao :lol:
Па анархисте имаш и са десна, не само са лева

Где да будеш демократа су сељачкој Мормонској белосупремачкој вукотребињи са култом оружија, једино у сновима

Мање дроге чича... Само се наоружани репубљиканци ложе на оружије и смрт...

Лик је напустио ту школу у којој је убио тог несрећника, дакле лични мотиви су по срееди, а не политички

Republikanci se lože na oružje, to je jedno, a vi levičari na smrt neistomišljenika, to je nešto sasvim drugo.

Nekako sumnjam da je Putin poslao golobradog šmokljana u crnom duksu da puca iz lovačkog snajpera u lika koji mu je broj 6000 na listi prioriteta koga bi upucao, pritom saradnika njegovog pajtaša Trampa.

Putin to radi mnogo elegantnije.

Ali dobro, ja uvek sumnjam i u sve sumnjam, takva mi je priroda.
Namjerno je Putin poslao takvog da niko ne posumnja na Ruse!
E moj Sizife, naivan si, naivan
:lol:

Evo ubice. Dečko je izmedu ostalog donirao Trampu za kampanju.

Tipičan radical left?
20250912_201309.jpg

Иако су Израелци вероватно крваво умешани, ко у сваку свињарију у УСА, мишљења сам да је то болесно друштво политичких шизофреничара УСА почело производити буљуке усамљених пуцача и опасно наоружаних лузера, које неке личне фрустрације терају да се прослављају убиствима ексцесних ликова на медијима...

Па онај Манђиони је рокнуо директора Биг фарме, зато што ми је та компанија уништила лично здравље одбијањем кредитирања лечења...

Вероватно је и овај лудак ''скапирао'' да су му ционисти затворили врата факултета са ког је избачен, па је одлучио првог да овери због умишљања кривице за свој каријерни суноврат

Back