Корнелије
Domaćin
- Poruka
- 4.696
МАГА Републиканац убио Ционисту...
Otac je šerif republikanac. sin (ubica) je student blm komunista. Otac prijavio sina. Case closed.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
МАГА Републиканац убио Ционисту...
Istovremeno je i MAGA i republikanac i antifasista i ujedno mu je i omiljena pjesma bella ciaoМАГА Републиканац убио Ционисту...
Мање дроге чича... Само се наоружани репубљиканци ложе на оружије и смрт...Otac je šerif republikanac. sin (ubica) je student blm komunista. Otac prijavio sina. Case closed.
Па анархисте имаш и са десна, не само са леваIstovremeno je i MAGA i republikanac i antifasista i ujedno mu je i omiljena pjesma bella ciao![]()
Мање дроге чича... Само се наоружани репубљиканци ложе на оружије и смрт...
Лик је напустио ту школу у којој је убио тог несрећника, дакле лични мотиви су по срееди, а не политички
Eli, Eli, lema sabahtaniNe shvatam sta pricas...
NKVD ugasio KirkaOtac je šerif republikanac. sin (ubica) je student blm komunista. Otac prijavio sina. Case closed.
NKVD ugasio Kirka
Namjerno je Putin poslao takvog da niko ne posumnja na Ruse!Nekako sumnjam da je Putin poslao golobradog šmokljana u crnom duksu da puca iz lovačkog snajpera u lika koji mu je broj 6000 na listi prioriteta koga bi upucao, pritom saradnika njegovog pajtaša Trampa.
Putin to radi mnogo elegantnije.
Ali dobro, ja uvek sumnjam i u sve sumnjam, takva mi je priroda.
Bezmenov je popizdeo što su ga isterali zbog vruće indijske p*čke pa je to lupioPa da. KGB je stvorio rokenrol i pokret za građanska prava.
Vama satanistima je svima zajednicko da podrzavate zlo/nepravdu i mrzite Hriscanstvo.Hrišćanstvo je pustinjska religija i Isus je bio nosati jevrej. Ja, kao Sloven, s tim pojavama nemam ništa.
Vama hrišćanina je zajedničko da podržavate zlo i mrzite sataniste.Vama satanistima je svima zajednicko da podrzavate zlo/nepravdu i mrzite Hriscanstvo.
Иако су Израелци вероватно крваво умешани, ко у сваку свињарију у УСА, мишљења сам да је то болесно друштво политичких шизофреничара УСА почело производити буљуке усамљених пуцача и опасно наоружаних лузера, које неке личне фрустрације терају да се прослављају убиствима ексцесних ликова на медијима...
Алистера ти Кроулија и Мерлина менсона, тј добрих душица?Vama hrišćanina je zajedničko da podržavate zlo i mrzite sataniste.
nisam ja napiso postHeaven doesn't exist too
M. Manson je pametan i moralan.Алистера ти Кроулија и Мерлина менсона, тј добрих душица?