Trampov saradnik Čarli Kirk upucan na univezitetu u Juti

• Začetnik teme Začetnik teme iig
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tramp tvrdi da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka, "prijavio ga je neko veoma blizak"​

Пријавио га је отац.

Резонски, јер је вероватно знао да су добре шансе да би га полиција убила на први знак отпора као опасног осумњиченог. Овако има шансе да ће имати живог сина, бар у затвору.

A argument za tu tvrdnju ti je "eto meni se dopada da tako mislim".

Američke demokrate su ogroman sistem, i u okviru stranke ima i prilično konzervativnih političara, a ima i izrazitih centrista. Naravno da ima i levičara.

To da je DS otišla "previše levo" verovatno vide ekstremni desničari, ili oni koji nemaju pojma ništa o programu stranke i o ključnim članovima.

Koji su to "kljucni" clanovi ako moze? Bas me interesuje posebno sto je demokratska stranka trenutno u rasulu. Prosvetli me.

Koji su to "kljucni" clanovi ako moze? Bas me interesuje posebno sto je demokratska stranka trenutno u rasulu. Prosvetli me.
Шта ти лични злочин политизујеш, кад је ово друштвена катакилзма, која је последице политичке поларизације коју сам гураш, трпајући сву опозицију у исти кош...

Дебилно је то што набеђујеш 50% Американаца за терористе и убице

Шта ти лични злочин политизујеш, кад је ово друштвена катакилзма, која је последице политичке поларизације коју сам гураш, трпајући сву опозицију у исти кош...

Nisi odgovorio na pitanje.

kirk je uspeo podici procenat mladih kod konzervativaca za cak 44 % tako otome da krvoloci iz levice imaju 50 % mozes da pricas babi...
taj uspeh kirka, koji je dobijen zbog nejgovog zalaganjaza debatu sa ljduima razlicitih misljenja je ono to mu je stavilo metu u ocima krvolocne levice...

nemoj lagati

Za vas ljevicare, svako misljenje koje se ne slaze sa vasim je automatski mrznja :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ја сам ултра десничар, али признајем да је левица у Америци нормалнија од конзервативаца, чак и уз ЛГБТ самобламове

A argument za tu tvrdnju ti je "eto meni se dopada da tako mislim".
jok
argument mu je pokusaj ubistva trampa u jeku predizborne kampanje. kad vec nista levica niej uspela da ucini onim silnim podmetanjem i hapsenjem trampa...
drugi argument mu je likvidacija carsla kirka jednog od istaknutih trampovih aktivista, koji je insistiranje mna debati sa ljudima razlicitog misljenja doveo do toga da konzervativcima poveca saldo podrske kod generacije Z , za dodatnih 44 %!

dakle maldi su u usa budale , samo si ti pametan i tvoja levica...
Američke demokrate su ogroman sistem,
sistem ubica i krvoloka

Не лажем, лик је познати хејтер, који се свађо са свима до крајњих емоција ко увређена жентурача
Da, ti lazes !
Ti izmisljas i plasiras notorne lazi i neistine iz motiva samo tebi poznatih !
Covek je bio izuzetna licnost kakva se skoro nece opet pojaviti, istinski patriota, rodoljub i hriscanin koji je propagirao prave vrednosti uzvisenog belog coveka.
BTW ne razumem taj pojam kranjih emocija, to je izgleda nesto samo tebi poznato.

U prilog mojih tvrdnji prilazem cinjenicu da ne postoji nikakav dokaz o govoru mrznje od strane tragicno nastradalog Kirka.
A ti ako ne lazes prilozi dokaz i demantuj me lazovu.

kirk je uspeo podici procenat mladih kod konzervativaca za cak 44 % tako otome da krvoloci iz levice imaju 50 % mozes da pricas babi...
taj uspeh kirka, koji je dobijen zbog nejgovog zalaganjaza debatu sa ljduima razlicitih misljenja je ono to mu je stavilo metu u ocima krvolocne levice...

nemoj lagati
Кирк је спрдња код Ген Зедера... Брисали су са њиме патос, младе женетине поготову... Репси су само код сиротиње и ћација популарни,а ти су мањина међу америчком омладином

Кирк је спрдња код Ген Зедера... Брисали су са њиме патос, младе женетине поготову... Репси су само код сиротиње и ћација популарни,а ти су мањина међу америчком омладином

Ono kad od "engleskog" samo znas da napises "commentari" :D

Tolika je sprdnja i nebitnoca da su morali da ga ubiju, da mucki iz potaje pucaju u njega..

Ti si obican lazov i mrzitelj pravde i istine..

Кирк је спрдња код Ген Зедера..
samo krvolok i zao covek moze da omalovazava mladogcoveka koji se zalagao za debate sa ljudima razlicitog misljenja i govorio :
KADA LJUDI RAZLICITOG MISLJENJA PRESTANU DA RAZGOVARAJU , NASTAJU GRADJANSKI RATOVI

samo necovjek moze ovakvog covjeka da kinji...

ali kao sto vec rekosmo sve je do srbofobije u tebi

jer konzervativci ne podrzavaju rat sa rusijom po svaku cenu , a rusija je prijatelj srbije

sram da te bude moralna sramoto kada mozes coveka koji je insistirao na razgovoru i resavanju problema sa ljudima razlicitog misljenja DA PLJUJES LAZIMA I IZMISLJOTINAMA

Back