kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.727
tvoj problem sto se pravis blesavNisi odgovorio šta je Duboka država, pisao si neke druge stvari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tvoj problem sto se pravis blesavNisi odgovorio šta je Duboka država, pisao si neke druge stvari.
Ја сам навео коју обуку имају, и доказао да није као на филмовима. Да је овај био специјалац био би као дух.Pa to gornji torzo, srce i vrat i to u borbenim uslovima a kod ikvidacija i recimo talačke krize niko ne može da gađa torzo. Tako je i kod atentata.
Sve je Duboka Država™!Nisi odgovorio šta je Duboka država, pisao si neke druge stvari.
Pa ko je rekao da je isto? Ovaj koristi poluautomatski sistem a ovaj ručni obrtnočepni. Šta si time hteo da kažeš? Misliš na preciznost? Mala je tu razlika praktično zanemarljiva na 200 metara. Na 600-700 okNije isto pucati sa poluautomatskim snajperom i sa zabravljenim.
E jbg ako moram da ti crtam... Masa x ubrzanje. Teže zrno + veća brzina = veća energija ili "jači je"Šta znači "jači metak"? Potuku se i onda jedan bude jači?
Nisi baš u materiji. Objasnio sam ti u nekom postu kakva zrna postoje. To "za razornost" ne znam šta je.Probojnost je veća zbog većeg punjenja ali i domet. Razornost je nešto drugo. Postoji specijalna municija za razornost koja je čak i zabranjena.
Na 100 metra vazdušnom pcp puškom pogadjam predmet veličine palca130 metata najvjerojatnije.
Pogledajte prilog 1783109
Manje od 200 metra, oko 150 čini mi se. Imao je štake pa je bio skoro kao statična meta. H&K G3 7.62 natoOvisi. Ako je na 100m ide u glavu jer je sigurno mrtav i ne možeš promašiti. Ako je na 300, 400, ide u tijelo jer je sigurniji pogodak i nešto veća šansa da preživi.
Ako se ne varam, Đindić je dobio u srce sa 200 metara, ali on nije bio statična meta kao Kirk.
Oko 120-125m po mom merenju na Google Earth.Manje od 200 metra, oko 150 čini mi se. Imao je štake pa je bio skoro kao statična meta. H&K G3 7.62 nato
Razornost je stepen rupture tkiva. Često se dešavalo da u ratu neko ureže turpijom krst na vrhu metka pa onda nije bitno iz čega ga ispaljuje, takav metak ti ruku otkine.Pa ko je rekao da je isto? Ovaj koristi poluautomatski sistem a ovaj ručni obrtnočepni. Šta si time hteo da kažeš? Misliš na preciznost? Mala je tu razlika praktično zanemarljiva na 200 metara. Na 600-700 ok
E jbg ako moram da ti crtam... Masa x ubrzanje. Teže zrno + veća brzina = veća energija ili "jači je"
Nisi baš u materiji. Objasnio sam ti u nekom postu kakva zrna postoje. To "za razornost" ne znam šta je.
A i ovo je vala tačno ako ćemo pošteno. Mislim da si u pravu definitivno.Tesko profesionalcu da izigrava amatera da zavara trag
Sta palamudite uopste??
Tesko profesionalcu da izigrava amatera da zavara trag
Sta palamudite uopste??
Ti znaš o kome se priča?Šteta, jako dobar, plemenit i moralan mladić. Nadam se da će preživeti i da će sve proći u prijatnom maniru.
Zao mi je, sada videh, mlad covek i izgledao je nekako ok. Ali na pratim polit. scenu tamo i ne znam zasto bi ga neko upucao.VIJESTI - Neko je upravo upucao Charlieja Kirka u vrat na Sveučilištu Utah Valley.
https://www.b92.net/info/svet/162697/ko-je-carli-kirk/vest
Ne znam koliko je loše gađao ako ga je ubio praktički na licu mjesta.Nije teško.
Može profesionalac da izigrava amatera gađajući namerno vrat ali profesionalac nikada neće gađati sa toliko male udaljenosti jer je to katastrofalna izlazna strategija nakon čina.
Šanse za dobar beg su u procentima jako male i profesionalci tako ne funkcionišu i tako se ne ponašaju jednostavno. Zato i jesu profesionalci.
Ovo je odradio amater i to verovatno neko ko je možda samo dvadesetak puta pre ovoga vežbao jer bi i pijani lovac bolje gađao.
Bio je agresivan provokator, primitivan i sklon najglupljim teorijama zavjera. Ništa čudno da ga Trump obožava. I naravno da je skupio ozbiljnu količinu onih koji ga mrze iz dna duše.Zao mi je, sada videh, mlad covek i izgledao je nekako ok. Ali na pratim polit. scenu tamo i ne znam zasto bi ga neko upucao.
Ja videh da je mnogo studenata prisustvovalo tom nejgovom govoru i poseti. Da su ga mrzeli, ne bi valjda u tom broju dosli?Bio je agresivan provokator, primitivan i sklon najglupljim teorijama zavjera. Ništa čudno da ga Trump obožava. I naravno da je skupio ozbiljnu količinu onih koji ga mrze iz dna duše.
Pogledaj samo reakcije studenata na ubojstvo.
Charlie Kirk on abortion: "He opposed exceptions for rape, including for children as young as 10."Ti znaš o kome se priča?
Ne znam koliko je loše gađao ako ga je ubio praktički na licu mjesta.
Evo reakcije neposredno nakon šta je upucan. Pa ti vidi kakvo društvo je Trump izgradio.Ja videh da je mnogo studenata prisustvovalo tom nejgovom govoru i poseti. Da su ga mrzeli, ne bi valjda u tom broju dosli?
Pa to i ja mislim, profil kao onaj koji je okrznuo Trampa.Loše je gađao jer je pogodio vrat sa 180m i to je definitivno uradio amater koji je ciljao glavu.
Profesionalac nikada ne cilja vrat. Cilja uvek grudi a ako se grudi ne vide onda se uvek gađa glava. Glavu sa 180m profesionalac ne maši.
Vrat je jako mala i pokretna meta i to nikada nije izbor profesionalca sa snajperom.
Profesionalac sa snajperom isto tako nikada neće gađati sa samo 180 metara, ukoliko nema bolju poziciju sačekaće neki drugi dan kad je bude imao.
Znaci uhvacen je,amater imao glupu izlaznu strategijuNije teško.
Može profesionalac da izigrava amatera gađajući namerno vrat ali profesionalac nikada neće gađati sa toliko male udaljenosti jer je to katastrofalna izlazna strategija nakon čina.
Šanse za dobar beg su u procentima jako male i profesionalci tako ne funkcionišu i tako se ne ponašaju jednostavno. Zato i jesu profesionalci.
Ovo je odradio amater i to verovatno neko ko je možda samo dvadesetak puta pre ovoga vežbao jer bi i pijani lovac bolje gađao.
Pa to i ja mislim, profil kao onaj koji je okrznuo Trampa.
Ali u Americi i potpuni klošar može kupiti snajper i ubijati po želji.