Pomprlica
Primećen član
- Poruka
- 866
3:11 Nije gadjan u glavu vec u srce. Imao je pancir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci uhvacen je,amater imao glupu izlaznu strategiju![]()
Pa studenti nisu jedina referenca za to kakva je neka drzava.Evo reakcije neposredno nakon šta je upucan. Pa ti vidi kakvo društvo je Trump izgradio.
Pogledajte prilog 1783167
A na šatoru piše "Prove me wrong".![]()
Ne bih iskljucio mogucnost da je ovaj privlacio paznju okupljenih da bi ubica neprimecen otrcao sa krova.Evo reakcije neposredno nakon šta je upucan. Pa ti vidi kakvo društvo je Trump izgradio.
Pogledajte prilog 1783167
A na šatoru piše "Prove me wrong".![]()
Umm zanimljivoTo što je imao sreću, ne znači da je profesionalac.
Profesionalci se nikada ne oslanjaju na sreću, zato se i nazivaju profesionalcima..![]()
3:11 Nije gadjan u glavu vec u srce. Imao je pancir.
To su nagadjanja koja imaju za cilj da se istina sakrije jos viseTo su nagađanja koja za cilj imaju što više pregleda na kanalu.
Nije imao pancir i to su zvanične ingormacije.
Od pancira se metak ne odbija, već ostane zarobljen, nije to čelični vitez oklop.
Čak i da jeste u nekom ludom scenariju tačno, profesionalci ne gađaju sa krova udaljenog samo 180 metara. To je glupo i neprofesionalno..![]()
Како Трамп трује кад је он изворна САД?Moralo se to desiti, ako ne sada onda za pola godine, ako ne Kirk, onda netko njegovog ranga i utjecaja.
Tramp je kvalitetno zatrovao društvo, a sada se zgražava. Bojim se da je to tek početak, jer Trump i dalje truje.
зар није био познат као мајстор у АРГУМЕНТАЦИЈИ БЕЗ УВРЕДА?Bio je agresivan provokator, primitivan i sklon najglupljim teorijama zavjera.
U sred bela dana je uspeo da se infiltrira u kampus pun ljudi a posle i da uspesno pobegne.profesionalci ne gađaju sa krova udaljenog samo 180 metara. To je glupo i neprofesionalno..![]()
Обезбеђење је или лоше одрадило посао или су били у договору.Ovaj je imao uzor u onome što je na Trampa pucao. Izabrao je da to bude okupljanje pred kamerama i isto je gadjao sa krova. Mogao ga je ubiti van svega toga al hteo je da bude isto tako eksplicitno. Samo što je bio precizniji i ovaj nije imao obezbedjenje kao Tramp. Svakako se već provlači kroz medije da neće više biti tih političkih okupljanja na otvorenom. Mada mogli su to obustaviti i nakon Trampovog slučaja.
од када си па ти постао ''стручњак'' за то ?Ovaj je imao uzor u onome što je na Trampa pucao. Izabrao je da to bude okupljanje pred kamerama i isto je gadjao sa krova. Mogao ga je ubiti van svega toga al hteo je da bude isto tako eksplicitno. Samo što je bio precizniji i ovaj nije imao obezbedjenje kao Tramp. Svakako se već provlači kroz medije da neće više biti tih političkih okupljanja na otvorenom. Mada mogli su to obustaviti i nakon Trampovog slučaja.
Ko su na ovoj temi strucnjaci? Da znam da obratim paznju.од када си па ти постао ''стручњак'' за то ?
U sred bela dana je uspeo da se infiltrira u kampus pun ljudi a posle i da uspesno pobegne.
Profesinalac se verovatno prilagodjava terenu. Jel postojala bolja tacka na toj lokaciji na kojoj je mogao da bude?
не умеш ти тоKo su na ovoj temi strucnjaci? Da znam da obratim paznju.
Само нек дивљају што више. Грађански рат у САД 2.0 нам је потребан.Ekstremni levičari i anarhisti podivljali širom sveta. Ovo treba saseći bez milosti.
Sta je povoljno? Da izvrsi zadatak i da uspesno pobegne.Profesionalac se ne prilagođava terenu, već čeka povoljan teren za sebe.
To ne znamo.Ništa nije hitno u vezi Čarlija
Znaci nezgodno i za profesionalca, kamoli za amatera.Profesionalac ne puca sa krova udaljenog samo 180m ispod koga se nalazi hiljade ljudi od kojih ga jedan snima kamerom.
Jednostavno ovo nije čin profesionalca.
Само нек дивљају што више. Грађански рат у САД 2.0 нам је потребан.
Voleli su mnogi da mu kontriraju a i on njima. On je zapravo jedan od retkih influensera koji je voleo mnogo da debatuje sa neistomišljenicima. Većina tih jutjubera vole samo na svom kanalu da iznose svoje stavove bez kontriranja nekoga.Ja videh da je mnogo studenata prisustvovalo tom nejgovom govoru i poseti. Da su ga mrzeli, ne bi valjda u tom broju dosli?
Inače bi se zvali srećkovićiTo što je imao sreću, ne znači da je profesionalac.
Profesionalci se nikada ne oslanjaju na sreću, zato se i nazivaju profesionalcima..![]()
Svi, naravno.Ko su na ovoj temi strucnjaci? Da znam da obratim paznju.