Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.885
nije tako
Неки слабоумни клинац без икаквог искуства у војсци је погодио Трампа у уво и за мало у главу са преко сто метара.
Дешава се.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije tako
Неки слабоумни клинац без икаквог искуства у војсци је погодио Трампа у уво и за мало у главу са преко сто метара.
Дешава се.
taj klinac je odmah uhvacen oruzje nadjeno
ovde to nije slucaj i pored gomile kamera policije svega
samo elitne ubice to mogu
Štos je u tome da po američkim vukojebinama redneksi ili ševe sestru ili pucaju na streljani od ranih nogu, plus mogu si priuštiti svu najbolju opremu, optiku, balistička računala, lasere, daljinomjere, i sve pripadajuće dodatke.Neki slaboumni klinac bez ikakvog iskustva u vojsci je pogodio Trampa u uvo i za malo u glavu sa preko sto metara.
Dešava se.
Tako je !ubistvo je izvrsio ekstremni profesionalac
elita
samo elitni pucaci mogu da pogode coveka u vrat sa 200 metara
Nije lvo delo pomahnitalog pojedinca vec neke vrlo ozbiljne sluzbe
Postoje protokoli koje ne mozes da zajebes, imas dokumentarce o tome pa pogledaj.Ако дубока држава жели да елиминише Кирка (или Трампа и сл.), зар им није једноставније да му ставе нешто у чај или кафу, или да га гурну са осамнаестог спрата кад се напије,
него да пуцају на њега на великом скупу и праве скупу представу?
ovde to nije slucaj i pored gomile kamera policije svega
Kamere su svuda, cak i u zabitima odakle gomila forumasa pise tako da ne znam ko bi osporavao postojanje kamera.\Kakve policije? Kakve gomile kamera? Pa nije Kirk bio nekakav dužnosnik pa da je imao osiguranje. Išao je od faksa do faksa, provocirao leftarde, streamao online i dizao paru.
Ти си био снајпериста? Ја сам гађао из снајпера док сам био у ЈНА. Само са оптичким нишаном х4 на двеста метара је све на "изволте". Гађа се са оба отворена ока и баш у главу, јер се тако заобилазе панцири. Срећом, гађао сам само једном и то у мету, али најодвратније је што за разлику од обичног војника који ако неког и убије из даљине, не види детаљно шта је урадио, док снајпериста види у детаљ како се човеку глава распада. То је посебан склоп личности и мислим да не може да се подведе под категорију нормалног војника. Али, очито су неопходни у рату. Али не и у миру.Кад боље размислим, овај није био добар стрелац. Јер ко гађа људе у главу?
Ако дубока држава жели да елиминише Кирка (или Трампа и сл.), зар им није једноставније да му ставе нешто у чај или кафу, или да га гурну са осамнаестог спрата кад се напије,
Ali ce sada ti zapadni sotonisticki olosi imati dodatni problem. Jer su njega ubili ali njegovo delo ne mogu. Sve je dostupno online i svako moze da uzme i da pregleda njegova predavanja.pa upravo je fora u pravljenju predstave
slanje poruke svima - ne smete ici protiv duboke drzave i Sorosa koji je glavni sponzor i gazda vama blokaderima
očigledno da je imao obezbeđenje ko da je gostovala viki miljković
Ако дубока држава жели да елиминише Кирка (или Трампа и сл.), зар им није једноставније да му ставе нешто у чај или кафу, или да га гурну са осамнаестог спрата кад се напије,
Је л' Антифа или дубока држава?PRETILI SU MU SMRĆU: Čarli Kirk upozoravao na opasnosti pokreta Antifa i govorio o tome šta sve proživljava (VIDEO)
Novosti online
10. 09. 2025. u 23:39
POLITIČKI aktivista Čarli Kirk, koji je danas ubijen u Juti, upozoravao je da mu prećeno od strane terorističkog Antifa pokreta.
Neka si reko!брт, 'ладно смараш кроз целу тему.
Мсм..волим и ја да гледам по Јутјубу клипчиће на ову тему, али ја их сматрам за забаву, а ти си се изгледа опасно уживео у Јутјуб клипове.
Америчка потитика је мало комплекснија од тога. А, иначе, код нас су сасвим друге политичке теме, па је мало бзвз да будемо оптерећени америчком унутрашњом политиком.