Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.578
Hoću snimak sa video nadzora i podatke kad je rodjen.Ima cak snimak kako lik bezi na krovu. Snimio nekoiz publike , i par slika dok je u polozaju , isto iz publike , verovatno par sekundi pred pucanj.
Da znaš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoću snimak sa video nadzora i podatke kad je rodjen.Ima cak snimak kako lik bezi na krovu. Snimio nekoiz publike , i par slika dok je u polozaju , isto iz publike , verovatno par sekundi pred pucanj.
Ево, баш сам се нешто мислио да те убеђујем да је Авганистантско талибанска служба, пошто ја немам други посао него тебе да убеђујем да је авганистанско талибанска служба.Ako ćeš me ubedjivati da je Avganistansko-Talibanska, ne muči se.
Tiksi, jel' istina da je Dinko Gruhonjić pucao juče u Juti, šta se priča na Goliji
Sorošev nećak možda pucao, ako nije Dinko.neki sorosevac ludak je pucao kazu
Ironija u ovome je da se to desilo baš u Americi, domovini demokratije i slobode govora. Recimo, pro zapadni ekstremno liberalni likovi koji su do juče suze ronili na volšebna stradanja (bolje reći likvidacije) ruskih opozicionih lidera za koje nikada nisu ni čuli, danas likuju i utrkuju se ko će da ubaci duhovitiji komentar na bukvalno odstrel Američkog, desničarskog, političkog aktiviste i pisca u sred bela dana u gomili ljudi. Isti ti za koje je bodi šejming, rasizam i neprihvatanje nečije tvrdnje da sam sebe identifikuje kao puža, najveći greh, likuju nad nečijom likvidacijom koja je eksplicitno prikazana u celom svetu. Eto dokle je svet otišao u ko je u stvari zlo koje pokreće bukvalno sve što ne valja na ovoj planeti
Ovisi. Ako je blizu i ako si siguran u pogodak, glava.У главу никако, чак и америчке специјалне јединице су учене да пуцају у груди.
Kenedi je uveo US vojsku u Vijetnam kao savetnikeTo je tacno, i to je jedan od glavnih razloga zasto su ubili Kenedija.
Novosadski blokaderi okačili transparent UBIJTE KIRKAДинко је, значи, подстрекач?
Evo Tramp se ne treba bojati
Ja mislio da FBI još traži ubojicu, očito imaš precizna saznanja, hoćeš im javiti?Da. Demonkrate, levičari, koji sisaju i troše tuđe, teško zarađene, pare.
Socijala, asocijala, narkomanija, lopovija, džeparija, uhleblija i ostala levičarska prevarija.
Novosadski blokaderi okačili transparent UBIJTE KIRKA
Na informeru zumiraju 20 puta i crtaju 20 krugova uz horor muziku. Babe u menjačnicama se krste
Ovde u Srbiji ima više pouzdanih informacija o ovom ubistvu nego u Washingtonu.Ja mislio da FBI još traži ubojicu, očito imaš precizna saznanja, hoćeš im javiti?
Jesam, zašto pitaš?Када гађаш мету, гађаш груди, већа мета. То што га је погодио у врат показује да није профи.
Јес ти икад био у лову, рату?
Sa te daljine vetar lako može oduvati, a juče su bili prilično jaki vetrovi u Juti. Čak su poslali upozorenje za određene delove teritorije.Jesam, zašto pitaš?
Dobrim karabinom s dobrom optikom na 180 m pogodiš šta oćeš.
Pretpostavljam da je gađao glavu, možda malo krivo odokalio udaljenost i pogodio ga u vrat.
Ovde u Srbiji ima više pouzdanih informacija o ovom ubistvu nego u Washingtonu.
Ne kaže se džaba da su Srbi nebeski narod.
mi Srbi smo mnogo informisaniji
Lik je bio pogubljena sprdnja.Мени су редовно излазили на Тубић клипови Чарлија Кирка. Волео сам да их гледам, па су ми стално излазили нови.
Био је изузетно елоквентан и увек припремљен за обрачуне против студената левичара. Направио је велики бизнис од тога.
Доводио их је до очајања, и моје скромно мишљење је да је неки луди левичар решио да га елиминише оружјем, да страда од онога за шта се борио. Мислим да не постоји нека баш велика завера тајних служби и дубоких држава.
Bio je bas dobar u debatama i odlicno pripremljen. Od toga je stvorio bas ozbiljan biznis i uopste ne sumnjam da su ga mnogi mrzeli.
Lik je bio pogubljena sprdnja.