Tramp proglasio Antifu terorističkom organizacijom

Nema sličnosti ali ajde. Mislim da je sasvim normalna stvar zabraniti sve komunističko posle pada Berlinskog zida i SSSR-a. Komuniste je najviše oprao njihov drugar Austrijski kaplar kad ih je napao. Ne treba zaboraviti da je najveći sukob u istoriji čovečanstva otpočeo dogovorom dvojice brkatih degenerika koji su hteli da dele svet medjusobno. Sve ono što su nacisti radili nekih 12 godina, komunisti to rade ovo stotinak godina i mnoge gore stvari.
Mislim da je daleko bolji put dovesti ih na javnu tribinu, i pokazati kolike si neznalice ili licemeri. Tacno ono sto je radio Charli Kirk. Na jednom tvitu onih koji su slavili ubistvo Charlija Kirka je pisalo; "sad kad je vestica mrtva mozemo nastaviti dalje"... To dalje je nista drugo nego trovanje omladine bolesnom ideologijom koja proizvodi samo rat, unistenje i smrt.

Ništa institucije, rasprave, glasanja, konferencije za štanpu, samo "dunulo mi" odluka i tweet. Vrhunski primer diktatorskog ponašanja. Danas će da uradi nešto što se sviđa svima, ljudi će reći "kako je super, koji će nam institucije", posle kad ih ne bude bilo, može da radi šta god hoće i ne možeš da ga smeniš. Primer kako i demokratije od 200 godina mogu da skrenu u diktaturu za svega par godina.

prdnula ti antifa u cabar z:D

Mislim da je daleko bolji put dovesti ih na javnu tribinu, i pokazati kolike si neznalice ili licemeri. Tacno ono sto je radio Charli Kirk. Na jednom tvitu onih koji su slavili ubistvo Charlija Kirka je pisalo; "sad kad je vestica mrtva mozemo nastaviti dalje"... To dalje je nista drugo nego trovanje omladine bolesnom ideologijom koja proizvodi samo rat, unistenje i smrt.

Hapsi Trampe!!!! :klap:

Back