Tramp proglasio Antifu terorističkom organizacijom

a neka je, bas mi drago! :D
И мени би, да ми није познат максимални деструктивни мотив против обичне раје у УСА, коју ће трамписти сад све да утрпају у Антифу... Трамп исто ради ко и вучић. сву ће опозицију дехуманизовати и ставити за одстрел

Генерализације су мајка заблуде, али и злочина

И мени би, да ми није познат максимални деструктивни мотив против обичне раје, коју ће трамписти сад све да утрпају у Антифу...

Генерализације су мајка заблуде, али и злочина
ne znam, ali mi bolji nego Bajdenisti

Policija: Blokirali smo puno akcija
Jutros je više od 900 ljudi sudjelovalo u 18 akcija blokade. Sve te pokušaje osujetile su snage reda“, objavila je na X-u zamjenica prefekta policije departmana Bouches-du-Rhône.

Najmanje 55 privedenih
Prema trenutno dostupnim informacijama, sedam osoba privedeno je na širem području Pariza.

Značajno veći broj privođenja, njih 48, zabilježen je u ostatku zemlje. Zasad nisu objavljeni detalji o kojim se točno gradovima i regijama radi.

Očekuje se da će više informacija o razlozima ove koordinirane akcije biti poznato tijekom dana.

Прво да ви Јевреји пређете у Православље из распалог Цијонизма, па да можемо заиста да направимо реда било где
rak rana u Srbiji nisu cionisti, već vaša KPJ braća po duhu i titova kopilad. da imamo nekog pravog cionistu poput Herzla, koji ima korene u Zemunu, ne bi imali problema na Kosmetu

rak rana u Srbiji nisu cionisti, već vaša KPJ braća po duhu i titova kopilad. da imamo nekog pravog cionistu poput Herzla, koji ima korene u Zemunu, ne bi imali problema na Kosmetu
Херцла су убили екстремисти из опозиције, који су и написали ''протокле'', које су умереним Јеврејима смрдели на религијски фанатизам крајњих граница аутодеструкције... али то није много променило деструкцију самог покрета, који је суштински антихришћански и антимесијански...

Морате око Месије Христа да правите идеале, а не око грешних људи, које после још луђи наследе разрађујући неоствариве хаосе

reps su zaustavili da se epstein files dadu na javnost
Епштајн је био Моссадов агент за прљање и уцењивање будућих прецедника и утицајних личности, нема ко се тамо надрогиран максимално педофилијом или ко зна којом перверзијом није услико на камери, и сад мора да ботује за Израел...

Чим Трамп покуша да избегне нове ратове које ће раја америчка да плаћа, обрезани му ваде свог агента са свог педофилског острва и профи коорве којима корумпирају из фијока

Back