- Poruka
- 236.665
A ovi Trampovi?Svi iz EU isto zele migrante da presele na Balkan
E pa eve im q
Nismo mi krivi sto ti migranti zele da zive kod njih a ne kod nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovi Trampovi?Svi iz EU isto zele migrante da presele na Balkan
E pa eve im q
Nismo mi krivi sto ti migranti zele da zive kod njih a ne kod nas.
Videćemo šta je od ovoga tačno a znajući novinare, verovatno ništa. Ako stvarno vlast pristane na na neustavno doseljavanje belosvetskih kriminalaca u Srbiju, onda bi krv trebala da lije da se to spreči.Ово ће само убрзати наш нестанак. Ми и без тога нестајемо.
Србија има тренутно 4750 насељених места (у то се рачуна свако насељено место са макар једним живим становником). Процена демографа је да ће 2050-2055 у Србији бити око 1700-1800 насељених места а осталих 3000 празно.
Новинари су постали инструменти у рукама интересних група тако да им је тешко веровати.Videćemo šta je od ovoga tačno a znajući novinare, verovatno ništa. Ako stvarno vlast pristane na na neustavno doseljavanje belosvetskih kriminalaca u Srbiju, onda bi krv trebala da lije da se to spreči.
Blagodarimo za ustasku brigu u vezi Srbije.
Otišao čovek da premerava imanje, treba smestiti goste iz Amerika a Golija je prilično praznjikava
Javio mu AV lično da računa na njega za smeštaj i zbrinjavanje gostiju i da će biti povećanja apanaže proporcionalno broju prihvaćenih
Ko je vama ostalima kriv kada ovde lajete non stop protiv režima,
znaš kada će kod vas da smeste drage goste koje nam Tramp šalje,
na svetog Živka a možda ni tada
sace da ti kaze neka botina...ne razumes ti to
sace da ti kaze neka botina...ne razumes ti to![]()
Oću i ja da budem kapetan na belu ladju al ne može! Prihvatiće Srbiju bolje išta nego ništa jer kući se ovakvi ne vraćaju.Nece oni Goliju
Hoce velike gradove i zapadnu socijalu
a
Ништа Вучић?Još jedan dokaz da je zapad krvni neprijatelj Srba i da nikada neće prestati da nas tretiraju kao robove i svoju koloniju
Ne zna se ko je luđi, ti ili ovi što su ovo napisali.Krasna odluka Trampa. To je ono što Srbiji u ovom trenutku treba. Pola miliona krimosa iz Latinske Amerike.
Pogledajte prilog 1738191
Ne zna se ko je luđi, ti ili ovi što su ovo napisali.
Šta kaže kako će ih slati? U komadima, ili ?
Ima Simo, ima. Jutros 2 u Tropiku pitaju na lošem engl.za kremu. Ima i Hrvata, samo se ne ističu.Naviko sam se na Republiku Srpsku.Nema Nepalaca ni Hrvata.
Sreća pa iz Srbije svi beže u Evropu ( Hrvatsku).Slat će ih transportnim avionima.
SAD bi mogle prebaciti oko 80.000–85.000 ljudi u jednom talasu do Srbije koristeći sve svoje velike vojne transportne avione (C-130, C-17 i C-5), uz tehnička stajanja ili dopunu goriva u letu.
Zemo nije valjda da čitaš njegove postove?Ne zna se ko je luđi, ti ili ovi što su ovo napisali.
Šta kaže kako će ih slati? U komadima, ili ?
Bože, kako li se oni uspevaju maskirati, ja sam mislio da će upadati baš u oči među Srbima.Ima Simo, ima. Jutros 2 u Tropiku pitaju na lošem engl.za kremu. Ima i Hrvata, samo se ne ističu.
Evo slučajnoZemo nije valjda da čitaš njegove postove?
Ne nose crne dresove od hr reprezentacije i ne šišaju se na kocku.Bože, kako li se oni uspevaju maskirati, ja sam mislio da će upadati baš u oči među Srbima.
Ako se previše budu pravili počeće opet slavu da slaveNe nose crne dresove od hr reprezentacije i ne šišaju se na kocku.![]()
To im ne gine.Ako se previše budu pravili počeće opet slavu da slave![]()
Пази се ти. Муслимани воле да силују мушке.Nece oni Goliju
Hoce velike gradove i zapadnu socijalu
a