Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 85.948
Auuu Sajo…Kako Amerika postaje diktatorska država, verovatno će uskoro i da se beži odande![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu Sajo…Kako Amerika postaje diktatorska država, verovatno će uskoro i da se beži odande![]()
Naravno neodržavanje. Klasična srpska boljka. Sve je tako.Virtual reality.
Zapazi šta sad post festum pišu Forbes i N1, ali povici protivnicima ‘ubice!’ ‘krvave su vam ruke!’ ipak bolje zvuče.
Pogledajte prilog 1693035
Pogledajte prilog 1693036
Dole red i zakoNJ!Jedna trampolika stranka da se formira u Srbiji i da se ovom haosu i anarhiji stane na put. Povratak monarhije se podrazumeva.
Jedna trampolika stranka da se formira u Srbiji i da se ovom haosu i anarhiji stane na put. Povratak monarhije se podrazumeva.
Ne znam, dosta su solidno cepali plakate 2023. za vraćanje Kafira Bibasastudenti u Americi ne protestuju druskane, pitaj nekog kako su prosli kad su pokusali da se suprodstave protestima protiv etnickog ciscenja, mozda i genocida palestiinskog naroda prosli su tako da su se brzo smirela .....kad su im zapretili jevreji da ce da lete sa faxa , svi mrs u klupe i titju
Jaguarski, nema šta.Ne znam, dosta su solidno cepali plakate 2023. za vraćanje Kafira Bibasa
braoTako se to radi, a ne kao nasi mekusci sto im povladjuju i dozvoljavaju pljacku narodnog novca![]()
A ja ja jaaa...U kom ti svetu živiš? Pa tamo policajac ima pravo da te upuca ako posumnja na bilo šta da mu ugrožava život u tom momentu,jure vozače ako se ne zaustave dok ne stane pa taman i nastradao prilikom bekstva.Pokušaj tamo da ne staviš ruke na volan kada te policija zaustavi u saobraćaju.O nestašnoj omladini i njihovim isterivanjima pravde ja ne bih trošio reči.
Šta ovim dokazuješ? Sopstvene opsesije? Pripadnost protuvničkoj grupi? Svoje pravoverni neprijateljstvo prema nepodobnima?
Nenadležan si.
Američki predsednik Donald Tramp najavio je na svojoj mreži "Trut soušl" da će zavrnuti slavine iz kojih se finansiraju obrazovne institucije ukoliko dozvole proteste.
"Sva savezna finansiranja će biti UKINUTA za svaki koledž, školu ili univerzitet koji dozvoli ilegalne proteste. Agitatori će biti zatvoreni i/ili trajno deportovani u zemlju iz koje su došli. Američki studenti će biti trajno izbačeni ili, u zavisnosti od zločina, uhapšeni. BEZ MASKI! Hvala vam na pažnji po ovom pitanju", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži Trut soušl.
https://informer.rs/planeta/vesti/996035/donald-tramp-protesti-studenti
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114104167452161158
Ova najava dolazi nakon što je administracija Donalda Trampa zapretila da će povući više od 50 miliona dolara u vladinim ugovorima sa Univerzitetom Kolumbija zbog navodnog neuspeha da preduzme akciju protiv protesta koji su se protivili Izraelu.
Dodatno, Tramp je potpisao izvršnu naredbu kojom se saveznim agencijama nalaže da preduzmu mere kako bi se suzbili grafiti pro-Hamas i zastrašivanja.
(Informer)
..............
Opa Đurđo .. počelo i u Ju Es End Ej
..ali imaju oko osnovnih ljudskih prava i politickog organizovanja.Ne postoji sud koji može legalno da obori odluke egzekutive iz domena njene nadležnosti: Sudovi baš nigde nemaju ingerencije oko strateške orijentacije države, pa ni u Americi. Prosto nisu nadležni.
Ne sme ni to da im zabrani.Tu se miasli samo na proteste koji su bili protiv Izraela jer je vrsio i vrsi genocid nad Palestincima!
...
Nije to Informer rekao to ti je Tramp rekao a Informer obavestio javnost..Njegovi studenti i univeziteti - njegova stvar
A Informer našao da plaši naše studente
Ne treba usvajati floskule Beograđana prve generacije.Pa da...U Beogradu ustvari ima vise posla nego u provinciji i vece su plate, pa jedino zato.
Nema bavljenja politikom u korist USAID-a za pare poreskih obveznika, sledeće pitanje?HAHAHAHAHAH INFORMER HAHAHAHAHAHAHAH