Трамп решио да размонтира Светску здравствену организацију

Ljudi vratite film malo u nazad.

Korona je PRVO POCELA U AMERICI

S tim sto su Amerikanci tada te umrle podveli kao da su umrli od gripa . Americka vojska je dobila prva. Onda su poslali zarazene vojnike na vojne igre u Vuhanu, namerno ili slucajno , i tamo su oni zarazili Kineze.

Pa priznaju sami da je americki naucnik , profesor sa Hardvarda, kreator korona virusa i uhapsili su ga skoro i optuzili kako je on virus navodno preprodao kinezima u pokusaju da se operu....

Ne budite blesavi. Kao i obicno iza vecine zlih zavera stoji Amerika....
Ova sad zavera je dobra zavera jer je usmerena protiv sotonističke duboke države i njenih satelita.

https://www.kurir.rs/planeta/344173...-o-hapsenju-profesora-sa-harvarda-sok-otkrice

evo ovde priznaju amerikanci da su oni posedovali korona virus

Nije korona virus tulumba pa da ga pravi kako ko hoce. To se ne moze bez tima naucnika i izuzetno visokih finansija i drzavne podrske ....

Za mene je ovo de fakto priznanje da su amerikanci kreirali korona virus. Samo sada hoce da se operu i optuzuju ovog profesora da ga je on prodao kinezima, pa ga kinezi pustili a ne oni slucajno ili namerno.

Al jasno je da korona virusa ne bi bilo danas da ga americki naucnici nisu kreirali.

Sad im svi zivi krivi zbog toga. Rusija, Kinezi, WHO....

Jajare

https://www.kurir.rs/planeta/344173...-o-hapsenju-profesora-sa-harvarda-sok-otkrice

Nije korona virus tulumba pa da ga pravi kako ko hoce. To se ne moze bez tima naucnika i izuzetno visokih finansija i drzavne podrske ....

Za mene je ovo de fakto priznanje da su amerikanci kreirali korona virus. Samo sada hoce da se operu i optuzuju ovog profesora da ga je on prodao kinezima, pa ga kinezi pustili a ne oni slucajno ili namerno.

Al jasno je da korona virusa ne bi bilo danas da ga americki naucnici nisu kreirali.

Jajare
Nisam vise sigurna d aje tako, ali bilo kako bilo, WHO treba razmontirati jer vise nije pouzdana nimalo.

Jajare
Laz

ja mislim da vi svi komplet ne razumete sustinu

nista mi necemo da razmontriramo, nego da reformisemo

mi smo zauzeli poziciju antiglobalizma zbog olosa koji je uzurpirao svet na prevaru
mi smo istiniti globalisti, mi hocemo da gradimo istinske globalne institucije, a ne da razgradjujemo

ovi prevaranti koji se izdaju za globaliste - oni nisu nikakvi globalisti vec bi globalno da depopulisu covecanstvo

njihov globalziam je globalna smrt, a nas globalizam je globalan zivot, oni su satanisti,a mi smo hriscani

The Bill Gates Effect: WHO’s DTP Vaccine Killed More Children in Africa Than the Diseases it Targeted

Anyone defending the Bill Gates/WHO global vaccine program needs to explain this study: Mogensen et al 2017. Prior to 2017, neither HHS nor WHO ever performed the kind of vaccinated/unvaccinated (or placebo) study necessary to ascertain if the DTP vaccine actually yields beneficial health outcomes. The DTP vaccine was discontinued in the US and western nations in the 1990s following thousands of reports of death and brain damage.

ja mislim da vi svi komplet ne razumete sustinu

nista mi necemo da razmontriramo, nego da reformisemo

mi smo zauzeli poziciju antiglobalizma zbog olosa koji je uzurpirao svet na prevaru
mi smo istiniti globalisti, mi hocemo da gradimo istinske globalne institucije, a ne da razgradjujemo

ovi prevaranti koji se izdaju za globaliste - oni nisu nikakvi globalisti vec bi globalno da depopulisu covecanstvo

njihov globalziam je globalna smrt, a nas globalizam je globalan zivot, oni su satanisti,a mi smo hriscani

The Bill Gates Effect: WHO’s DTP Vaccine Killed More Children in Africa Than the Diseases it Targeted

Anyone defending the Bill Gates/WHO global vaccine program needs to explain this study: Mogensen et al 2017. Prior to 2017, neither HHS nor WHO ever performed the kind of vaccinated/unvaccinated (or placebo) study necessary to ascertain if the DTP vaccine actually yields beneficial health outcomes. The DTP vaccine was discontinued in the US and western nations in the 1990s following thousands of reports of death and brain damage.
Холд јоур хорсес, ми се боримо против глобалиста синс 1990.

Холд јоур хорсес, ми се боримо против глобалиста синс 1990.
sama ideja globalizma nije losa, nego su je ukrali zli ljudi protiv kojih smo ustali
svetsko prvenstvo u nekom sportu, svetska nauka, svetska mreza www, ...pa svetsko zdravstvo, svetska trgovina itd

oni su ukrali dobru ideju globalizma da bi nam je ogadili, da bi se mi otudjili jedni od drugih, postali lokal patriote, zatvoreni u svom autisticnom svetu, i mi radimo na prevaspitavanju globalnom sada, te lazne globaliste sklanjamo, jednog po jednog, a samo svetsku zdravtsvenu org. cemo ocistiti od sljama i olosa, ali ce nam u buducnosti trebati neka org. zdravstva, a ne bolesti kao ova na globalnom nivou

who je svetska org. bolesnika koje cemo da uklonimo jer su radili na sirenju bolesti da bi zaradjivali, a nisu radili na zdravlju, i ovo sa koronom nam je najveci dokaz, sve su lagali i radili naopako, i na kraju opet lazu da karantin nije ni trebao - pa zasto smo ga onda svi uspostavili, ko nam je to nalozio ako ne njihovi namestenici, konji ili ini?
Lud Zbunjen Normalan – WHO uvjerava da nikada nije savjetovao totalnu karantenu za obuzdati koronavirus https://www.logicno.com/hrana-zdrav...otalnu-karantenu-za-obuzdati-koronavirus.html

Poslednja izmena:
sama ideja globalizma nije losa, nego su je ukrali zli ljudi protiv kojih smo ustali
svetsko prvenstvo u nekom sportu, svetska nauka, svetska mreza www, ...pa svetsko zdravstvo, svetska trgovina itd

oni su ukrali dobru ideju globalizma da bi nam je ogadili, da bi se mi otudjili jedni od drugih, postali lokal patriote, zatvoreni u svom autisticnom svetu, i mi radimo na prevaspitavanju globalnom sada, te lazne globaliste sklanjamo
Нема од тог ништа док се на чело не стави неки србин, ја кад ти кажем.

Jajare
****-china-5b70f4c591.jpg

**** WHO....

Jajare
Jesi li se ti pricestio za uskrs ili nisi? Ako nisi Turcin bio i Turcin ostao.

GUTEREŠ VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI: „Sve je bila laž“
19 jula 2020

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš upozorio je juče da se svet nalazi na prekretnici pa je istakao da je potreban novi model globalnog upravljanja u borbi sa nejednakostima koje je produbila pandemijom korona virusa.

Antonio Gutereš je u godišnjem onlajn predavanju u čast Nelsona Mendele, poručio da je pandemija korona virusa poput „poput rendgena pa otkriva pukotine u krhkom kosturu društva koje smo sagradili.“

„Razotkriva zablude i neistine svuda: laž da slobodno tržište može omogućiti zdravstvenu sigurnost za sve, neistinu da neplaćeni rad na polju nege nije rad, iluziju da živimo u postrasističkom svetu, mit da se svi nalazimo na istom brodu“, rekao je generalni sekretar UN- a koji je izdvojio glavne pokretače nejednakosti među kojima su i sistemski rasizam, nasleđe kolonijalizma, patrijarhat, pukotine u pristupu tehnologiji i nejednakosti u globalnom upravljanju.

„Nacije koje su isplivale na vrh pre 70 godina, odbile su da promisle o reformama koje su potrebne da bi se promenili odnosi moći u međunarodnim institucijama“, rekao je Gutereš i ukazao na sastav glasanja u UN-ovom Veću sigurnosti, u kojem Velika Britanija, Kina, Francuska, Rusija i SAD imaju pravo veta.

Gutereš je dodao da odgovor na pandemiju „mora da bude utemeljen na novom društvenom ugovoru i na novom globalnom dogovoru koji stvara jednake mogućnosti za sve i uvažava prava i slobode svih.“

A novi model o kojem je govorio, osigurao bi ravnopravno sudelovanje u globalnim institucijama, pravednu globalizaciju, snažniji glas zemalja u razvoju u donošenju odluka na globalnom nivou i inkluzivniji i uravnoteženiji multilateralni trgovinski sastav

Back