buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.421
Mora. Dolazi vreme kad će razmaženi zapadni žietelji da se privikavaju na tržišnu cenu rada ko što smo mi morali da se priviknemo na cenu energijeМора се стегнути каиш изгледа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora. Dolazi vreme kad će razmaženi zapadni žietelji da se privikavaju na tržišnu cenu rada ko što smo mi morali da se priviknemo na cenu energijeМора се стегнути каиш изгледа.
Ova sad zavera je dobra zavera jer je usmerena protiv sotonističke duboke države i njenih satelita.Ljudi vratite film malo u nazad.
Korona je PRVO POCELA U AMERICI
S tim sto su Amerikanci tada te umrle podveli kao da su umrli od gripa . Americka vojska je dobila prva. Onda su poslali zarazene vojnike na vojne igre u Vuhanu, namerno ili slucajno , i tamo su oni zarazili Kineze.
Pa priznaju sami da je americki naucnik , profesor sa Hardvarda, kreator korona virusa i uhapsili su ga skoro i optuzili kako je on virus navodno preprodao kinezima u pokusaju da se operu....
Ne budite blesavi. Kao i obicno iza vecine zlih zavera stoji Amerika....
Пусти њих, далеко су, колико је теби пропао?Kina gubi jako mnogo na međunarodnoj sceni.
Sada svi mrze Kinu jer je pustila virus.
A i kineski GDP je propao 40%.
Пусти њих, далеко су, колико је теби пропао?
Nisam vise sigurna d aje tako, ali bilo kako bilo, WHO treba razmontirati jer vise nije pouzdana nimalo.https://www.kurir.rs/planeta/344173...-o-hapsenju-profesora-sa-harvarda-sok-otkrice
evo ovde priznaju amerikanci da su oni posedovali korona virus
Nije korona virus tulumba pa da ga pravi kako ko hoce. To se ne moze bez tima naucnika i izuzetno visokih finansija i drzavne podrske ....
Za mene je ovo de fakto priznanje da su amerikanci kreirali korona virus. Samo sada hoce da se operu i optuzuju ovog profesora da ga je on prodao kinezima, pa ga kinezi pustili a ne oni slucajno ili namerno.
Al jasno je da korona virusa ne bi bilo danas da ga americki naucnici nisu kreirali.
Sad im svi zivi krivi zbog toga. Rusija, Kinezi, WHO....
Jajare
Lazhttps://www.kurir.rs/planeta/344173...-o-hapsenju-profesora-sa-harvarda-sok-otkrice
Nije korona virus tulumba pa da ga pravi kako ko hoce. To se ne moze bez tima naucnika i izuzetno visokih finansija i drzavne podrske ....
Za mene je ovo de fakto priznanje da su amerikanci kreirali korona virus. Samo sada hoce da se operu i optuzuju ovog profesora da ga je on prodao kinezima, pa ga kinezi pustili a ne oni slucajno ili namerno.
Al jasno je da korona virusa ne bi bilo danas da ga americki naucnici nisu kreirali.
Jajare
Moje finansije su kudikamo jače od državnihПусти њих, далеко су, колико је теби пропао?
Холд јоур хорсес, ми се боримо против глобалиста синс 1990.ja mislim da vi svi komplet ne razumete sustinu
nista mi necemo da razmontriramo, nego da reformisemo
mi smo zauzeli poziciju antiglobalizma zbog olosa koji je uzurpirao svet na prevaru
mi smo istiniti globalisti, mi hocemo da gradimo istinske globalne institucije, a ne da razgradjujemo
ovi prevaranti koji se izdaju za globaliste - oni nisu nikakvi globalisti vec bi globalno da depopulisu covecanstvo
njihov globalziam je globalna smrt, a nas globalizam je globalan zivot, oni su satanisti,a mi smo hriscani
The Bill Gates Effect: WHO’s DTP Vaccine Killed More Children in Africa Than the Diseases it Targeted
Anyone defending the Bill Gates/WHO global vaccine program needs to explain this study: Mogensen et al 2017. Prior to 2017, neither HHS nor WHO ever performed the kind of vaccinated/unvaccinated (or placebo) study necessary to ascertain if the DTP vaccine actually yields beneficial health outcomes. The DTP vaccine was discontinued in the US and western nations in the 1990s following thousands of reports of death and brain damage.
sama ideja globalizma nije losa, nego su je ukrali zli ljudi protiv kojih smo ustaliХолд јоур хорсес, ми се боримо против глобалиста синс 1990.
Нема од тог ништа док се на чело не стави неки србин, ја кад ти кажем.sama ideja globalizma nije losa, nego su je ukrali zli ljudi protiv kojih smo ustali
svetsko prvenstvo u nekom sportu, svetska nauka, svetska mreza www, ...pa svetsko zdravstvo, svetska trgovina itd
oni su ukrali dobru ideju globalizma da bi nam je ogadili, da bi se mi otudjili jedni od drugih, postali lokal patriote, zatvoreni u svom autisticnom svetu, i mi radimo na prevaspitavanju globalnom sada, te lazne globaliste sklanjamo
to sam ovde ponudio 3 solucije za vavilonajde predjite na bibliju..vavilonska ****** bice s rogovi rasporena..ne lici mi da je kina ******![]()
https://www.kurir.rs/planeta/344173...-o-hapsenju-profesora-sa-harvarda-sok-otkrice
Jajare
Ваша порука нема довољно карактера.Realno...
Холд јоур хорсес, ми се боримо против глобалиста синс 1990.
Jesi li se ti pricestio za uskrs ili nisi? Ako nisi Turcin bio i Turcin ostao.https://www.kurir.rs/planeta/344173...-o-hapsenju-profesora-sa-harvarda-sok-otkrice
Jajare