Tramp, propali blefer

И тече Трампова кампања и у неко зло доба...

Трампе пичкo Иран ти скида дронове, плени танкере, бомбардује ти нафтна постројења по СаудиАрабији а ти још бежиш из Сирије... Шта имаш да кажеш на све то?
А волео си кад ти је Клинтон ј. кеву и бацао бомбе на главу? Волиш силу, па нека је и по твојој грбачи?

А волео си кад ти је Клинтон ј. кеву и бацао бомбе на главу? Волиш силу, па нека је и по твојој грбачи?
Kaко ти иде расуђивање и закључивање капирам да нема врата на којима је писало вуци а да ти ниси гурао.

Kaко ти иде расуђивање и закључивање капирам да нема врата на којима је писало вуци а да ти ниси гурао.
Американци су били познати као брзи на обарачу. Трамп покушава да избегне војне интервенције где и кадгод могуће. Теби се то не свиђа већ пропагираш да као мушко треба да зађе међу клинце и да им налупа шамаре. Да ли си тако исто размишљао када је Клинтон то радио нама?

Американци су били познати као брзи на обарачу. Трамп покушава да избегне војне интервенције где и кадгод могуће. Теби се то не свиђа већ пропагираш да као мушко треба да зађе међу клинце и да им налупа шамаре. Да ли си тако исто размишљао када је Клинтон то радио нама?

Дечко јеси ли ти природно глуп ил си ишао негде на доквалификацију?

Ако Комшија напише да се Трамп меша у косовски дијалог да би успех преговора користио у својој кампањи... на шта ја испишем оно што сам исписао, да бих илустровао колико је тај споразум небитан за оно што ће њему пребацивати у кампањи...

и ти то успеш протумачити на начин да ја пропагирам потребу бомбардовања Ирана?

Свака ти част. Види се да си таленат а и да си имао добре доквалификације.

Дечко јеси ли ти природно глуп ил си ишао негде на доквалификацију?

Ако Комшија напише да се Трамп меша у косовски дијалог да би успех преговора користио у својој кампањи... на шта ја испишем оно што сам исписао, да бих илустровао колико је тај споразум небитан за оно што ће њему пребацивати у кампањи...

и ти то успеш протумачити на начин да ја пропагирам потребу бомбардовања Ирана?

Свака ти част. Види се да си таленат а и да си имао добре доквалификације.

ово си реко

И тече Трампова кампања и у неко зло доба...

Трампе пичкo Иран ти скида дронове, плени танкере, бомбардује ти нафтна постројења по СаудиАрабији а ти још бежиш из Сирије... Шта имаш да кажеш на све то?

Ееее... ал види правно обавезујућег споразума Србије и Косова, прц!

Ти си Комшија већи телетабис од читалаца Информера...

илустрација ти је до мојега.

болдовано је парафраза онога што ће му пребацивати противници у кампањи... бираним речима али управо то што сам навео.
Чим мораш да ми дајеш додатно објашњење значи да се ниси добро изразио на првом месту.

Чим мораш да ми дајеш додатно објашњење значи да се ниси добро изразио на првом месту.
Или... ти... мало... спорије... капираш... Па кад ти неко нешто нацрта мора и да обоји? :mrgreen:

Опуштено друже Мито битно је да смо се разумели на крају. Ваљда. Бар делимично.

?? A biće još izbora u USA!? Nakon REVOLUCIJE obično NEMA izbora! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
Ako posle Trampa dodju jastrebovi iz redova demokrata bice mnogo gadno po Srbe i Srbiju
Srbi su donji nastavice se sa komadanjem Srbije vjerovatno Raska oblast ce se zapaliti ,unistenje RS i progon Srba zi Bosne mozda Vojvodina itd
Glavni konkurent Trampu iz redova demokrata je Dzo Bajden a poznati su njegovi stavovi prema Srbima i naklonost prema bosanskim muslimanima i siptarima
a kazu da ce Samanta Pover bivsa usa ambasadorica pri UN biti njegov drzavni sekretar
a ona je rat provela u BIH na muslimanskoj strani satanizujuci Srbe

Samanta u druzenju sa muslimanskim ratnim zlocincem Atifom Dudakovicem komadantom zloglasnog 5 korpusa muslimanske vojske
INSERT001_015_-9780062820693.jpg

Samanta kaze bice tesko oporaviti se posle Trampove ere

Ako posle Trampa dodju jastrebovi iz redova demokrata bice mnogo gadno po Srbe i Srbiju
Srbi su donji nastavice se sa komadanjem Srbije vjerovatno Raska oblast ce se zapaliti ,unistenje RS i progon Srba zi Bosne mozda Vojvodina itd
Glavni konkurent Trampu iz redova demokrata je Dzo Bajden a poznati su njegovi stavovi prema Srbima i naklonost prema bosanskim muslimanima i siptarima
a kazu da ce Samanta Pover bivsa usa ambasadorica pri UN biti njegov drzavni sekretar
a ona je rat provela u BIH na muslimanskoj strani satanizujuci Srbe

Samanta u druzenju sa muslimanskim ratnim zlocincem Atifom Dudakovicem komadantom zloglasnog 5 korpusa muslimanske vojske
INSERT001_015_-9780062820693.jpg

Samanta kaze bice tesko oporaviti se posle Trampove ere

Satanizacija Srba i forsiranje svih nesrba je uz ostalo imalo za cilj što brže i efikasnije rušenje Truloslavije, kao i UNIŠTENJE velikog dela naoružanja bravareve naduvane 4-te vojne sile! Možda su se ameri u međuvremenu malo opametili?

Back