Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za porez ali znam da je posle tih tabloidnih naslova slobodno šetao po SAD.Jel ovaj platio porez Amerima?
Једносртавно, минимално познавање историје снајперски прецизно води до тог закључка. Наравно, у колико човек нема предрасуде, и консултује логику.Аксиом и догма, као нека религија
Znaš kako?imam utisak da je Trampov tim do famoznih 74% carine an američku robu u Srbiji došao tako što je umislio da dinar realno vredi mnogo manje nego nominalno naprimer da je realna vrednost dolara oko 200 dinara...ne vidim kako drugačije da od nekoliko procenata carine sračuna da je ustvari realno 74%
Зато што смо моги да их натерамо да се поанашају у складу са новим законом. И то веома лако. Мада морам да признам да је за мене питање Косова,питање свих питања. И потпуно сам сестан дда сами никад нећемо можи да га ослободимо од западних окупатора.Наравно да не морају да ископину декларишу као концентрат ради избегавања Рудне Ренте.
Наравно да не морају да буду неплатише струје.
Али јесу.
Зашто априорно браниш те земље иако очигледно праве штету Србији?
Па погледај сам како то звучи. " Запад који је против нас током 90тих, сво време. Који је подржавао свакога ко је нападао Србе, који нам је увео санкције, на основу лажи, и који нас је бомбардовао 78 дана, такође на основу лађи и сад је окупатор на нашиј земљи, а и третира нас као колонију, овде инсталира колонијалене управнике, исувише јефтино је купио НИС". Како ти то звучи?Да је запад купио НИС по тој цени, не би рекао "није крив запад што смо ми хтели јефтино да продамо НИС", али кад исток купује НИС по тој цени, онда ти није страно да кажеш "То није ни до КИне ни до Русије, него до Србије. Мо смо тако тели. Они послују по овдашњим законима.".
Тј. да је запад купио НИС по тој цени, проклињао би га, али исток правдаш.
То се у теорији зове лицемерје.
Jel ti misliš da je moguće ne platiti IRSu njegov deo a biti na slobodi?Jel ovaj platio porez Amerima?
Zasto da izmišljaju nebitnom liku? Što su njegovi rezultati pokazali.Jel ti misliš da je moguće ne platiti IRSu njegov deo a biti na slobodi?
nisu režimski tabloidi imali drugi način da oblate čoveka pa mu izmislili utaju poreza u Americi
nije bio nebitan kad se pojavio na političkoj sceni...imao je koliko se sećam njegov pokret 16 poslaničkih mesta u Skupštini...toliko sad ima Đilasova partijaZasto da izmišljaju nebitnom liku? Što su njegovi rezultati pokazali.
Па погледај сам како то звучи. " Запад који је против нас током 90тих, сво време. Који је подржавао свакога ко је нападао Србе, који нам је увео санкције, на основу лажи, и који нас је бомбардовао 78 дана, такође на основу лађи и сад је окупатор на нашиј земљи, а и третира нас као колонију, овде инсталира колонијалене управнике, исувише јефтино је купио НИС". Како ти то звучи?
Pa i ja bi voleo da ga je kupio bilo ko osim gestapoa.Исто као да је јефтино купио НИС било ко, а не по тржишној цени.
Žena mi sad priča neki preparati koje uvoze iz amerike ovde plate carinu 30%Dok je Đilas bio premier carine Amerike ka Srbiji su bile 156 %, sada je Musliu Vuqiq vratio na 37 %
U sve se razume kvarcovana egoistična pacovčina bolje nego iko drugi u galaksiji, a možda i šire.Da se Narandzasti ista razumije u Ekonomiju ne bi 6x bankrotiro![]()
![]()
Žena mi sad priča neki preparati koje uvoze iz amerike ovde plate carinu 30%