- Poruka
- 95.133
Sama činjenica da je još uvek na vlastiKako
kad
kojim postupak te je naveo na takav zaključak???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sama činjenica da je još uvek na vlastiKako
kad
kojim postupak te je naveo na takav zaključak???
Sama činjenica da je još uvek na vlasti
Ja fiasko ne vidimNe vidim kakve to veze ima sa fijaskom na međunarodnom planu
Sankcije NIS-u od 1. oktobra. Pobedili smoČekamo da se oglase
Ja fiasko ne vidim
A šta je trebao da uradi da se to ne desi?Sankcije NIS-u od 1. oktobra. Pobedili smo
Da mu obeća Ćacilend za Tramp Kulu...A šta je trebao da uradi da se to ne desi?
To su se već pogodili.Da mu obeća Ćacilend za Tramp Kulu...
On je gazda. Vlasnik svega.Ima višemilionske apanaže za to. Ne treba ja da govorim kako da reši problemA šta je trebao da uradi da se to ne desi?
Da li je posle onakvog Trampovog šamaranja EU za govornicom UN smeo da pomisli da ga fon der Lajenovka i Marta Kos spaze kod Trampa?
Stojim.
Lako je Direktorki, u Sarajevu nije na TV smelo ni da se zucne baš ništa o tome koliko se EU našla ponižena i uvređena činenicama na koje im je Tramp skrenuo pažnju sa govornice UN, a fon der Lajenovka & Co Srbiji mogu sve ono što Trampu ne smeju ni da pomisle.Fino.imas neki konkretan podatak ili samo ova naklapanja po netu.
Ja gledam zvaničnu pozivnicu i zvaničnu izjavu i apsolutno nikakav zvaničan komentar oko toga američke strane.
aha, kao onaj kada je proveo noc nasamo sa makronom... hehe da nije opalio onu kalas- tyry?Zvaničan odgovor je bio da je imao važne bilateralne razgovore to veče.
Sa bitnima se sastao u Kini. Sa amerikancima u Nju Jorku. Dok se drugi slikaju on ugovara poslove. Dok su se hrvatski politicari setali Briselskim hodnicima Vucic je iste te nedelje u Izraelu ugovarao kupovinu naoruzanja od preko 1,5 milijarde evra. Nedelju dana kasnije je ugovarao kos kedan ugovor sa Kinezima , a kasnije sa Rusima o novim isporukama PVO sistema vrednosti od preko 4 milijarde evra. I tako.... psi laju ... karavani prolaze...Pa ako su svi kod Trampa, sa kim je to pričao?Slikanje sa Trampom je par sekundi, ali za ostalo vreme pričaš sa svetskim liderima koji su tu.
Sa kim se on to bitnim sastao u Njujorku dok su svi kod Trampa, sa Marijom Karan?
Kako da ide, kada mu je ovaj nas zvalo pustio iz zatvora kineske spijune sa poternice FBI?Naš predsednik je toliko bitan da mu je ispod nivoa da ide na neku tamo večeru koju organizuje američki predsednik.
Izvini, pa zar ti nisi državljanin FBiH?Kako da ide, kada mu je ovaj nas zvalo pustio iz zatvora kineske spijune sa poternice FBI?