Tramp postavio Richarda Grenella na čelo svih tajnih službi

Prosto je, samo zapamti ovo kao mantru: ključ halal seksa leži u dve stvari - "mutual consent" i "age of consent".

Znači ako on želi kozu, i ako koza želi njega, i ako su punoletni i on i koza, ja sa tim nemam problema.
Problem je samo ako koza to ne želi, onda već nije ok, jer nije ispunjen uslov "mutual consent".
A šta ćemo sa incestom ? Na primer u svim civilizovanim zemljam zabranjen je sex do ne znam ni ja kog kolena .

@Sizife druže a šta ćemo sa slučajem kanibalia u Njemačkoj iz 2001. godine. kada je jedan muškarac preko oglasa našao partnera koji je dobrovoljno želeo da ga ovaj pojede ?
Istina tu je čovek i ubijen ali svojom voljom , to je takoreći samoubistvo , zašto su onda kanibala osudili na doživotnu em što postoji dobrovoljnost em što ispunjavaju uslov godina ?
https://informer.rs/svet/vesti/2531...kanibala-prvo-sam-pojeo-njegov-penis-sam-ubio
Jeste Informer ali je vest preuzeta i tačna je (proveri) .

A šta ćemo sa incestom ? Na primer u svim civilizovanim zemljam zabranjen je sex do ne znam ni ja kog kolena .
Pa sex je jedno, a pravljenje dece ipak nešto drugo. Ako su obe osobe punoletne i ako 'oće, šta mi tu možemo... čak ni zakon tu ne pomaže. Jedino je problem ako hoće da prave i decu, ta deca imaju neobično visok procenat (oko 8%) genetskih poremećaja, ali kapiram da su oni kao odrasli sposobni da to shvate.

Pa sex je jedno, a pravljenje dece ipak nešto drugo. Ako su obe osobe punoletne i ako 'oće, šta mi tu možemo... čak ni zakon tu ne pomaže. Jedino je problem ako hoće da prave i decu, ta deca imaju neobično visok procenat (oko 8%) genetskih poremećaja, ali kapiram da su oni kao odrasli sposobni da to shvate.

А ако су те две пунолетне особе два рођена брата или отац и син, шта онда? Онда је сасвим у реду, зар не? :rtfm:

https://rs.n1info.com/Svet/a570929/Grenel-na-celu-svih-tajnih-sluzbi.html

Tramp postavio Grenela na čelo svih tajnih službi

Američki predsednik Donald Tramp postavio je dosadašnjeg ambasadora SAD u Nemačkoj Ričarda Grenela na čelo Nacionalne obaveštajne agencije, tela koje usmerava i nadzire 17 obaveštajnih agencija i njihov rad. Tramp ovo objavio na Tviteru, a Grenel vest još nije komentarisao.

Pogledajte prilog 652089

20.02.2020.

Odlukom Donalda Trampa ambasador SAD u Nemačkoj i specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine našao se na čelu nacionalne obaveštajne službe u okviru koje se nalazi 17 agencija.

"Rik je izuzetno dobro predstavljao našu zemlju i radujem se saradnji sa njim", napisao je Tramp na Tviteru.

Neimenovani zvaničnik američke administracije potvrdio je Glasu Amerike da će Ričard Grenel, pošto bude stupio na dužnost vršioca dužnosti nacionalnih obaveštajnih službi, zadržati funkciju ambasadora SAD u Nemačkoj.

Za sada je nepoznato da li će diplomata, u koga američki predsednik ima veliko poverenje, nastaviti da bude i specijalni izaslanik Bele kuće za pregovore Srbije i Kosova.

Grenel je, pre petnaestak godina, bio pomoćnik tadašnjeg američkog ambasadora pri Ujedinjenim nacijama, Džona Boltona i bio je posebno aktivan tokom diplomatskih pokušaja SAD da u Savetu bezbednosti izdejstvuju promene Reѕolucije 1244 o Kosovu i usvajanje plana koji je načinio Marti Ahtisari.

Sada se zalaže za ukidanje taksi na robu iz Srbije i ponovno uspostavljanje dijaloga između Beograda i Prištine.

"Veoma je važno, ako želimo da napravimo ekonomski napredak, da se ukinu takse od 100 odsto. Od toga treba odustati, ali u isto vreme Srbija treba da odustane od kampanje povlačenja priznanja. Mislim da obe stvari moraju da se dese kako bi biznis rastao, kako bi se stvorili poslovi za mlade ljude", kazao je nedavno Grenel.

Потписивање Правно-Обавезујућег споразума са Косовом се приближило и крај владавине Вучића се сада јасно назире!
ta pedercinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

1582231554300.png

Ričard Grenel ostaje specijalni izaslanik za Srbiju i Kosovo

1582231572800.png

Ričard Grenel simultano će obavljati tri funkcije

Ambasador SAD u Nemačkoj i specijalni izaslanik presednika SAD za Srbiju i Kosovo Ričard Grenel ostaće na tim funkcijama uprkos imenovanju na mesto v.d. direktora američkih nacionalnih obaveštajnih službi, potvrđeno je za Glas Amerike u njegovom kabinetu.

"Možemo da potvrdimo da će ambasador Grenel služiti i kao ambasador u Nemačkoj i specijalni izaslanik predsednika SAD za mirovne pregovore Srbije i Kosova i v.d. direktora nacionalnih obaveštajnih službi - simultano", naveo je za Glas Amerike Dik Kastin, portparol Ričarda Grenela.

Kastin, ipak, precizira da će Grenel biti na funkciji v.d. direktora nacionalnih obaveštajnih službi samo privremeno.

"Ističem da je ambasador Grenel odgovorio na zahtev predsednika Trampa da bude vršilac dužnosti direktora nacionalnih obaveštajnih službi na određeno vreme. Bela kuća će uskoro objaviti svoju nominaciju za mesto direktora nacionalnih obaveštajnih službi. Uzimajući to u obzir, ambasador Grenel će ostati na funkcijama ambasadora SAD u Nemačkoj i specijalnog izaslanika za Srbiju i Kosovo i 100 odsto je tome posvećen", naveo je Kastin za Glas Amerike.

Bela kuća je ranije saopštila da je predsednik Donald Tramp uveren da će Ričard Grenel nove dužnosti obavljati na najbolji mogući način.

“Ambasador Grenel posvećen je nepolitizovanom i nestranačkom pristupu u obavljanju funkcije šefa obaveštajnih službi – od čega zavisi naša bezbednost. Grenel je stekao višegodišnje iskustvo u obaveštajnoj zajednici obavljajući više funkcija – uključujuči i dužnost specijalnog izvestioca Bele kuće za pregovore Srbije i Kosova, ali i predstavnika SAD-a pred Ujedinjenim nacijama. Ambasadorska funkcija je Ričardu Grenelu potvrđena u Senatu aprila 2018. godine”, navedeno je u saopštenju Bele kuće.

Prethodno je američki predsednik Donald Tramp objavio da će Grenel postati novi vršilac dužnosti direktora američkih nacionalnih obaveštajnih službi.

"Zadovoljstvo mi je da objavim da će naš poštovani ambasador u Nemačkoj Ričard Grenel postati vršilac dužnosti direktora nacionalnih obaveštajnih službi. Rik je predstavljao našu zemlju izuzetno dobro i radujem se što ću raditi sa njim. Zahvaljujem se Džou Megvajeru na odličnom poslu koji je obavljao i radujem se bliskoj saradnji sa njim, možda u drugom svojstvu unutar administracije", napisao je Tramp na društvenoj mreši Tviter.

Grenelu se prepisuje uspeh u dogovorima Beograda i Prištine da se uspostavi avionski i železnički saobraćaj.

Taj procenat nije tačan , on je možda tačan za najbliže srodnike , međutim par kolena dalje jedva da je nešto veća verovatnoća od osoba koje nisu u rođačkom odnosu. Zašto bi onda bio nedozvoljen brak i deca između rođaka a seks dozvoljen ? , ili drugo pitanje ; Zašto bi bio dozvoljen seks između ljudi i životinja ukoliko veterinarske stanice izda potvrdu da je dobrovoljan a zvanični brak zabranjen ?

Taj procenat nije tačan , on je možda tačan za najbliže srodnike , međutim par kolena dalje jedva da je nešto veća verovatnoća od osoba koje nisu u rođačkom odnosu.
Kod ljudi koji nisu srodnici, dakle kod prosečne populacije, taj procenat je oko 4%, a kod prvih srodnika je duplo veći, i kreće se oko 8%.
Zašto bi onda bio nedozvoljen brak i deca između rođaka a seks dozvoljen ?
Incest se u Srbiji ne smatra krivičnim delom (ukoliko su ispunjeni uslovi da je odnos obostrano dobrovoljan i da su obe osobe punoletne!), tako da tu nema šta da se priča... zakon sve objasnio. U skladu s tim, legalno je i imati decu iz takvog odnosa.
Kako misliš da veterinarska stanica može da izda potvrdu da koza želi seks sa odraslim muškarcem, ili da jarac želi seks sa odraslom ženom? Ne verujem da će bilo koja veterinarska stanica prihvatiti nadležnost za tako nešto. Takođe, brak između čoveka i životinje u Srbiji još uvek nije legalan.

Kod ljudi koji nisu srodnici, dakle kod prosečne populacije, taj procenat je oko 4%, a kod prvih srodnika je duplo veći, i kreće se oko 8%.

Procenat se smanjuje sa smanjenjem stepena srodnosti tako da su navedeni procenti paušalni.

Incest se u Srbiji ne smatra krivičnim delom (ukoliko su ispunjeni uslovi da je odnos obostrano dobrovoljan i da su obe osobe punoletne!), tako da tu nema šta da se priča... zakon sve objasnio. U skladu s tim, legalno je i imati decu iz takvog odnosa.

Pa mi baš i raspravljamo o manjkavostima srpskog zakona. Zemlje u kojima je incest zabranjen su SAD , Nemačka , Švajcarska ,Rusija itd. Srpski zakoni nisu bogomdani prema kojima se svi ostali u svetu moraju rukovoditi , Danas sutra i u vezi zofilije može da se promeni zakon u kojem će biti dozvoljen brak između životinja i ljudi.

Kako misliš da veterinarska stanica može da izda potvrdu da koza želi seks sa odraslim muškarcem, ili da jarac želi seks sa odraslom ženom? Ne verujem da će bilo koja veterinarska stanica prihvatiti nadležnost za tako nešto. Takođe, brak između čoveka i životinje u Srbiji još uvek nije legalan.
Ovde si sam napisao ako životinja stupa dobrovoljno u seksualne odnose da bi to trebalo biti dozvoljeno, pa bi prema takvoj logici jedino veterinari (ili neki zoolozi) bili merodavni da ocene da li se radi o dobrovoljnosti.
Da potsetim počeo si o prirodnosti i kriterijumima dozvoljenosti sexsa (dobrovoljnost , punoletnost) Prema tim kriterijumima zofilijaja bi bila dozvoljena pa me zanimalo zašto ne bi bio dozvoljen i brak.

Procenat se smanjuje sa smanjenjem stepena srodnosti tako da su navedeni procenti paušalni.
Istina da nijedan procenat tog tipa ne može biti potpuno tačan, ali su ovi procenti okvirno tačni za generalnu populaciju. Moj profesor matematike je često govorio "4% ljudi su idioti sa kojima ne treba imati nikakvog posla". To je otprilike to...
Pa mi baš i raspravljamo o manjkavostima srpskog zakona. Zemlje u kojima je incest zabranjen su SAD , Nemačka , Švajcarska ,Rusija itd. Srpski zakoni nisu bogomdani prema kojima se svi ostali u svetu moraju rukovoditi , Danas sutra i u vezi zofilije može da se promeni zakon u kojem će biti dozvoljen brak između životinja i ljudi.
Ne verujem da će se zakon menjati po pitanju zoofilije. Što se tiče incesta, i dalje mislim da je ok ostati liberalan po tom pitanju jer se to neće promeniti ni sa ni bez zakona, odrasli će verovatno da se jebu sa kim god hoće, a ja nisam siguran da bi društvo bilo nešto pravednije i bolje kad bi neki tutuk zaglavio u ćuzi jer je naguzio svoju tetku koja mu je dala pristanak.
Ovde si sam napisao ako životinja stupa dobrovoljno u seksualne odnose da bi to trebalo biti dozvoljeno, pa bi prema takvoj logici jedino veterinari (ili neki zoolozi) bili merodavni da ocene da li se radi o dobrovoljnosti.
Da potsetim počeo si o prirodnosti i kriterijumima dozvoljenosti sexsa (dobrovoljnost , punoletnost) Prema tim kriterijumima zofilijaja bi bila dozvoljena pa me zanimalo zašto ne bi bio dozvoljen i brak.
Ne znam da li je bilo očigledno, ali primer za kozama je bila čista zajebancija. :lol:
Na drugu stranu, po pitanju incesta sam bio ozbiljan.

Istina da nijedan procenat tog tipa ne može biti potpuno tačan, ali su ovi procenti okvirno tačni za generalnu populaciju. Moj profesor matematike je često govorio "4% ljudi su idioti sa kojima ne treba imati nikakvog posla". To je otprilike to...
MA ne može se primeniti taj princip jer svako naredno koleno drastično smanjuje verovatnoću. Ako kod brata i sestre postoji 50% (lupam) verovatnoće da deca budu genetski defektna već prvo koleno posle za pola se smanjuje ta verovatnoća, znači 25% a već u sledećem kolenu je osam puta manja verovatnoća, a sledeće koleno 16 puta manja .

Ne verujem da će se zakon menjati po pitanju zoofilije. Što se tiče incesta, i dalje mislim da je ok ostati liberalan po tom pitanju jer se to neće promeniti ni sa ni bez zakona, odrasli će verovatno da se jebu sa kim god hoće, a ja nisam siguran da bi društvo bilo nešto pravednije i bolje kad bi neki tutuk zaglavio u ćuzi jer je naguzio svoju tetku koja mu je dala pristanak.

Nije ništa strašno kad neko ubije nekog kokošara , čak bi se moglo reći da je to društveno korisno delo , međutim ljudski zakoni se donose kao opšti principi koji važe u svim slučajevima, a sad ako neko naguzi neku rođaku u kukuruzu Bože moj .

Ne znam da li je bilo očigledno, ali primer za kozama je bila čista zajebancija. :lol:
Na drugu stranu, po pitanju incesta sam bio ozbiljan.
Bez obzira što si se zahebavao u vezi koze principe koje si izneo slučaj koze zadovoljava , prema tome ti principi ili nisu dobri ili nisu dovoljni.

Poslednja izmena:
А ако су те две пунолетне особе два рођена брата или отац и син, шта онда? Онда је сасвим у реду, зар не? :rtfm:

To uopste nije tema jer tako nesto u stvarnosti i ne postoji, tema su kao sto je Sizif lepo napisao
dve punoletne osobe koje dobrovoljno ulaze u neku vezu.

Моралне норме и кодификација друштва из морала не функционише тако.

Ако користе контрацепцију су морални, ако не користе онда су неморални !?!

Tako nešto u stvarnosti itekako postoji . Malo pa malo u Srbiji otac bude optužen za silovanje ćrke koliko je tek onih slučaja gde je odnos dobrovoljan .

Vidi Krinka, ali pedofilija ovde nije tema, tema su jel päderi, a tu o silovanju nema govora.
Tema je Grenel i eventualno njegov partner, a ni tu nema govora o stvarima o kojima
bi ti ovde drvio.

Vidi Krinka, ali pedofilija ovde nije tema, tema su jel päderi, a tu o silovanju nema govora.
Tema je Grenel i eventualno njegov partner, a ni tu nema govora o stvarima o kojima
bi ti ovde drvio.
Ti si se uključila u raspravu između mene i Sizifa te Branka Nešića u vezi prirodnosti i principa dozvoljivosti a onda si počela da određuješ o čemu mi treba da diskutujemo.

Ti si se uključila u raspravu između mene i Sizifa te Branka Nešića u vezi prirodnosti i principa dozvoljivosti a onda si počela da određuješ o čemu mi treba da diskutujemo.
Pa vi mozete i o zoofiliji ili dodeljivanju Oskara nego ja prvo pogledam temu pa se onda javim, a ovde je tema
taj Grenel koji je igrom slucaja, genetike, cega vec i päder.

To uopste nije tema jer tako nesto u stvarnosti i ne postoji, tema su kao sto je Sizif lepo napisao
dve punoletne osobe koje dobrovoljno ulaze u neku vezu.

Наравно да јесте тема. И наравно да то постоји у стварности, баш као што постоји и инцест између рођака супротног пола. Дакле,те две пунолетне особе које улазе добровољно у везу могу бити и два пунолетна рођена брата или отац и пунолетни син. Пошто у том случају не постоји могућност зачећа, па ни рађања деце, служећи се Сизифовом и Вашом извитопереном логиком долазимо до закључка да је то сасвим у реду и нормално. Јасно је да свако онај ко сматра да је хомосексуалност нешто нормално, оправдава овакву врсту инцеста између две пунолетне особе истог пола. :rtfm:

Poslednja izmena:

Back