Tramp: Moguć ulazak Brazila u NATO

toz972

Poznat
Poruka
8.376
https://www.krstarica.com/vesti/sve...m&utm_medium=thumbs&utm_campaign=thumbs_house

tramp-4-750x430.jpg

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se razmatra mogućnost ulaska Brazila u NATO.
On je to rekao tokom sastanka sa predsednikom Brazila Žairom Bolsonarom u Vašingtonu.

„Mi jako, jako ozbiljno razmatramo to, bilo da je reč o NATO-u ili o nečem drugom što je povezano sa Alijansom“, objasnio je Tramp novinarima.

Tramp je takođe rekao i da će sa Bolsonarom razmotriti učešće Brazila u eventualnoj vojnoj operaciji u Venecueli.

Mediji podsećaju da je brazilski predsednik bio jedan od prvih političara koji je podržalo napore SAD da se svrgne vencuelanski lider Nukolas Maduro.

Pored toga, Brazil je učestvovao i u akciji dostavljanja humanitarne pomoći Venecueli, uprkos volji zvaničnog Karakasa.

Brazil izgleda lagano prelazi iz jednog tabora u drugi.

https://www.krstarica.com/vesti/sve...m&utm_medium=thumbs&utm_campaign=thumbs_house

tramp-4-750x430.jpg

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se razmatra mogućnost ulaska Brazila u NATO.
On je to rekao tokom sastanka sa predsednikom Brazila Žairom Bolsonarom u Vašingtonu.

„Mi jako, jako ozbiljno razmatramo to, bilo da je reč o NATO-u ili o nečem drugom što je povezano sa Alijansom“, objasnio je Tramp novinarima.

Tramp je takođe rekao i da će sa Bolsonarom razmotriti učešće Brazila u eventualnoj vojnoj operaciji u Venecueli.

Mediji podsećaju da je brazilski predsednik bio jedan od prvih političara koji je podržalo napore SAD da se svrgne vencuelanski lider Nukolas Maduro.

Pored toga, Brazil je učestvovao i u akciji dostavljanja humanitarne pomoći Venecueli, uprkos volji zvaničnog Karakasa.

Brazil izgleda lagano prelazi iz jednog tabora u drugi.

ZASTO OTIMAS POSAO "KOMSIJI" ?
on je zaduzen za ovakve teme.

Izgleda da gospodin Vesli Klark razara meko tkivo Briks-a

Putinopušadžije na aparatima

@krinka5

pa zna se ko drzi medije...................sutra ce osvanuti naslov: RUSIJA PREDAJE SVOJE AERODROME NATO-u:...........................i mi ce se Oma vatamo za komentari..............kao, eto, rusija podedjena..........NATO je najjaci...............Amerika Vlada svetom.......................itd. itd............A OD ISTINE NI TRAGA NI GLASA:

isparvna vest bi mozda bila: TRAMP RAZMISLJA KAKO BI BILO KAD BI BRAZIL USAO U NATO....................................a od "razmisljanja" pa do "realizacije" cesto je put beskonacan.........................KAO I SRBIJA ........OD BEZDANA DO NOVIGRADA........................

- - - - - - - - - -

Braziu u ATO, to je jedan atak na slobodarske republike bolivarskog socijalizma

ne........to je samo san jednog trampavog ludaka.

nema kraj rusije putin nece moci mirno da zaspi brics je na izdisaju zato sto ga brazil napusta :hahaha: neka se brazil spremi za bankrot kada napuste brics posto su najveci deo robe prodavali upravo clanicama bricsa cak i kada je tudja roba bila jeftnija i boljeg kvaliteta samo napred brazil u nato ndhazija belezi ogromne uspehe nikad im nije bolje

nema kraj rusije putin nece moci mirno da zaspi brics je na izdisaju zato sto ga brazil napusta :hahaha: neka se brazil spremi za bankrot kada napuste brics posto su najveci deo robe koje prodaju prodavali upravo clanicama bricsa cak i kada je tudja roba bila jeftnija i boljeg kvaliteta samo napred brazil u nato ndhazija bilezi ogromne uspehe nikad im nije bolje

Vama iz Riksa su i zarezi nestali

Prvo tariguz sad i ovo

Brazilci stvarno izgovaraju L kao U na portugalskom, moguće je da si to namerno napisao.

Na primer Mila dozivaju: "MIUO! MIUO!"
Pa, jamačno da sam namerno.
Ja to znam još od braziuske telenovele "Sinhá moça", s početka vladavine Dosmanlija.
Portugalski jezik zvuči kao kad je čovek rešen da izgovori celu reč, ali odustane na pola :)

- - - - - - - - - -

A šta budne ako Turska nadomesti Braziu?

TRICS?
Taman da zavaramo SŠA?

Pa, jamačno da sam namerno.
Ja to znam još od braziuske telenovele "Sinhá moça", s početka vladavine Dosmanlija.
Portugalski jezik zvuči kao kad je čovek rešen da izgovori celu reč, ali odustane na pola :)

- - - - - - - - - -

A šta budne ako Turska nadomesti Braziu?

TRICS?
Taman da zavaramo SŠA?

Ulaze Turska i Iran, Brazil je ionako bio suvise udaljen od azijskih titana.

TRICSI

Back