gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da je to smesno? Ako njima radi, onda i nama radi, ne zbog nedavno potpisanog sporazuma, nego zbog cinjenice da je korona odnela toliko zivota po svetu i po Evropi, pa i kod nas, promenivsi nacin zivota kao da smo idioti.Sta radi Kina amerikancima aaaaaa
Ovo im je scenario kao iz Walking Dead-a
Trump je GENIJEhahaha, ima koronu, a svrcka se unaokolo, bauahahah - kud ces veci dokaz da je korona prevara?
Liberals Outraged After Trump Makes Surprise Visit To Supporters Outside Walter Reed Hospital
"I am about to make a little surprise visit to the great patriots out on the street."
Mislis da je to smesno? Ako njima radi, onda i nama radi, ne zbog nedavno potpisanog sporazuma, nego zbog cinjenice da je korona odnela toliko zivota po svetu i po Evropi, pa i kod nas, promenivsi nacin zivota kao da smo idioti.
Ja bih najvise volela da onakav sporazum nije potpisan jer je dobrim delom potncijalno politicki stetan, ali sada opravdavati Kinu ili se radovati (zbog cega?) koja je maltene potrovala pola sveta a kod njih u isto vreme nista, cak priredjuju i manifestacije kojih su mogli da se uzdrze makar iz solidarnosti, moze samo debil.
I naravno, nikom ne zelim zlo i smrt, pa ni Trampu iako sam indiferantna prema americkim izborima i ko ce da vlada.
Pa ti li samo to imas da kazes na sve?dobar ti avatar.![]()
Srcani, srcani ljudi.Ja taman pomislio Tiksi i Mita brane Karabah, kad ono oni brinu o Trampu i Melaniji.![]()
e, tramp je razvalio koronu, demorats i lazni mediji cupaju kosu od mukeTrump je GENIJE
Da, Vučić ima ključ za nacistički klub, i penkalo.
DEBILIZAM liberala, obaminih, antife, ruskih placenika!