Tramp i Melanija pozitivni na korona virus!

Sta radi Kina amerikancima aaaaaa

Ovo im je scenario kao iz Walking Dead-a
Mislis da je to smesno? Ako njima radi, onda i nama radi, ne zbog nedavno potpisanog sporazuma, nego zbog cinjenice da je korona odnela toliko zivota po svetu i po Evropi, pa i kod nas, promenivsi nacin zivota kao da smo idioti.

Ja bih najvise volela da onakav sporazum nije potpisan jer je dobrim delom potncijalno politicki stetan, ali sada opravdavati Kinu ili se radovati (zbog cega?) koja je maltene potrovala pola sveta a kod njih u isto vreme nista, cak priredjuju i manifestacije kojih su mogli da se uzdrze makar iz solidarnosti, moze samo debil.

I naravno, nikom ne zelim zlo i smrt, pa ni Trampu iako sam indiferantna prema americkim izborima i ko ce da vlada.

Mislis da je to smesno? Ako njima radi, onda i nama radi, ne zbog nedavno potpisanog sporazuma, nego zbog cinjenice da je korona odnela toliko zivota po svetu i po Evropi, pa i kod nas, promenivsi nacin zivota kao da smo idioti.

Ja bih najvise volela da onakav sporazum nije potpisan jer je dobrim delom potncijalno politicki stetan, ali sada opravdavati Kinu ili se radovati (zbog cega?) koja je maltene potrovala pola sveta a kod njih u isto vreme nista, cak priredjuju i manifestacije kojih su mogli da se uzdrze makar iz solidarnosti, moze samo debil.

I naravno, nikom ne zelim zlo i smrt, pa ni Trampu iako sam indiferantna prema americkim izborima i ko ce da vlada.

dobar ti avatar. :ok:

zaboravi linak, ali ovaj je jos bolji
Harvard CNN Analyst Claims "Russian Agents" Were Inside Walter Reed Hospital With Trump
ne dajte se korona prevari
After Returning To White House, Trump Implores Americans Not To Let COVID-19 "Dominate Your Life"
ne mogu da nadjem originalni link gde ovi oce da puknu od besa sto tramp nije rikno od korone, vec je izasao iz bolnice, hehehe
1602004361598.png

KORONA JE PREVARA! ] ocu ja da je dobijem pa da se podmladim kao tramp

DEBILIZAM liberala, obaminih, antife, ruskih placenika!

In 1776, Charles Thomson (1729-1824), a classical scholar and Secretary of the Continental Congress, was asked to come up with a design for the Great Seal. This design, predestined to become world’s best known coat of arms, has been abundantly studied, but its prehistory remains partly obscure. What were Thomson’s sources? How did he use them?

The Great Seal depicts an American bald eagle, with wings spread wide (Fig. 1).
1602010459882.png

Back