Trajković: Nudili su mi kasetu sa Oliverovim ubistvom

Све је то обична ТРА-ЛА-ЛА ПРОВИНЦИЈСКА ТРАЧАРСКА ПРИЧА......... никаквог документа ни аргумента Н Е М Ааааааааа......... само ******љење по потплаћеним медијима....... ЗАШТО НИЈЕ УЗЕЛА ТУ КАСЕТУ - СМРДИБУБА ШИПТАРСКА ???

Zasto je Mitke tako nazivas?

Ali tacno, trebala je da uzme kasetu.

Smiri se i ne lupaj!
Ta PROTUVA od žene je oličenje ZLA, oličenje nemorala i nečovečnosti.
1569677528233.png
и ТАЧНО!

I niko da "pročešlja" ikoga ko je bio zadužen za nadzor.Svugde bi ti ljudi bili među prvim osumnjičenima.Eto koliko je vlastima stalo da se reši ovo ubistvo
И у Ђинђићевом случају камере су привремено биле искључене.
Поставља се питање како то да интерпол и странци који се све овде
питају не притисну домаћу полицију да се спроведе истрага те
чињенице, да је неко морао искључити, саботирати... камере?

Poslednja izmena:

Bole strance patka što se mi međusobno rokamo.Zamisli da si kolonizovao neko afričko pleme i onda u njemu Mbenga probode kopljem Nbatea jer su imali političke nesuglasice...Bi li se mešao u tako nešto?

I sto ne uze kasetu
Riknaja kasetaš...
Камере су гле чуда биле искључене непосредно пре убиства, а прорадиле одмах након убиства..
Kamere koje su snimile telo Olivera Ivanovića nisu radile u vreme ubistva, a fotografije na kojima se vidi Ivanovićevo telo su autentične, kaže za N1 tužilac Sulj Hodža. Dodaje da su kamere proradile minut ili dva posle atentata. http://rs.n1info.com/Vesti/a452216/...vanovica-nastale-cim-su-kamere-proradile.html

Исти "рад" као толика убиства деведесетих.
Немам за то доказа, али мислим да то за режим од почетка деведесетих до данас организује бивши радник Савезног СУП-а Божа Спасић који је то радио са емиграцијом по Западу и само су га ангожовали за нове задатке у земљи.
12.03.2003.
I niko da "pročešlja" ikoga ko je bio zadužen za nadzor.Svugde bi ti ljudi bili među prvim osumnjičenima.Eto koliko je vlastima stalo da se reši ovo ubistvo
12.03.2003.
Tačno tako. Ostaće večita misterija.

Pred odlazak u Kosovsku Mitrovicu doživela sam neverovatan pritisak. Rečeno mi je da će me tamo čekati „škaljarci“, „kavčani“, mafija… Da će me ubiti. Dolazili su i u sedište naše koalicije Sloboda. Pred put sam doživela i jednu neverovatnu ponudu. Neki ljudi, rekla bih iz netransparentnih krugova, ponudili su mi kopiju kasete ubistva Olivera Ivanovića. Rečeno mi je da je jedna kaseta data nekima iz vlasti, a druga je ponuđena meni. Rekla sam da da ja niti uzimam, niti dajem pare i da bi te dokaze ukoliko ih imaju trebalo da ponude tužiocu Sulji u Prištini“, kaže Trajkovićeva. Dodaje da je sve oko nje pod velikim rizikom, ali ona nikada neće odustati od otkrivanja počinioca ubistva čoveka koji je bio njen politički neistomišljenik, ali koji nije trebalo da bude ubijen.
Kakva gnusna laž, pa da takvo šta se ponudi uzela bi pa makar zbog toga morala da digne kredit. Sve ovo kod ove R.Trajković je baš mutno.

Njene poslednje reči su bile "Kaseta ima raznih drugih osim VHS kaseta ". Kao i svakom ko dođe pred sudnji čas i iz nje je potekla iskrenost.
Kaко ти знаш да покојник није имао стари систем са касетом? Наравно да немаш појма какав је систем имао већ само лупаш безвезе у циљу одбране бандита коју су га мучки убили. Зато што си СНС бот.

Back