a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.511
pola sata..........u bre, ce nabijes zuljevi na ruku.vidi ja razbijam barem pola sata , onda peskirom obrisem znoj ko Bata zivotinja, i nastavim dalje.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pola sata..........u bre, ce nabijes zuljevi na ruku.vidi ja razbijam barem pola sata , onda peskirom obrisem znoj ko Bata zivotinja, i nastavim dalje.....
pola sata, bruto ili neto ?Mogu preko pola sata.covek treba zenu da zadovolji dobro!
a mi volimo kad vi uzivate.Mi samo volimo da uživamo i to baš !![]()
I volim kada i vi uzivate.moj si tip!Mi samo volimo da uživamo i to baš !![]()
Pola sata honeymoonpola sata, bruto ili neto ?
Kod mene nema pravila.Према ваше личном искуству, доживљају и одокативној процени, с обзиром да ретко ко држи штоперицу у том моменту, која су нека ваша очекивања од партнера у овом правцу ? Питање је превасходно за жене, а и за мушкарце који знају или верују да знају шта жене очекују. У ствари, игра ли време најбитнију улогу или заправо битнију улогу игра степен наложености, уложене енергије и компатабилности те је из тог разога 10 мин са неким можда боље доживљено него 10 са неким другим ?
Prema mom lično iskustvu, iako nisam držao štopericu, bitna je požuda, bez obzira na očekivanja?Према ваше личном искуству, доживљају и одокативној процени, с обзиром да ретко ко држи штоперицу у том моменту, која су нека ваша очекивања од партнера у овом правцу ? Питање је превасходно за жене, а и за мушкарце који знају или верују да знају шта жене очекују. У ствари, игра ли време најбитнију улогу или заправо битнију улогу игра степен наложености, уложене енергије и компатабилности те је из тог разога 10 мин са неким можда боље доживљено него 10 са неким другим ?
bravo Mićojednom sam uspeo punih 4 minuta i to mi je rekord![]()