Трајање секс. односа VS степен наложености?

Према ваше личном искуству, доживљају и одокативној процени, с обзиром да ретко ко држи штоперицу у том моменту, која су нека ваша очекивања од партнера у овом правцу ? Питање је превасходно за жене, а и за мушкарце који знају или верују да знају шта жене очекују. У ствари, игра ли време најбитнију улогу или заправо битнију улогу игра степен наложености, уложене енергије и компатабилности те је из тог разога 10 мин са неким можда боље доживљено него 10 са неким другим ?
Kod mene nema pravila.
Nekad mi je da se igramo do beskonacnosti. Ono uzbuđenje, strujuc, strast.... krčkanje što duže, približavanje orgazmu do skoro da se desi pa odlaganje.
A opet nekad ono da bude efektno, energičn, precizno i konkretno.

Uvek izdvajam ono kada je dobra, kvalitetna, dinamična predigra i kada ga ubode u pravom trenutku ufff. To se pamti. Onda veliko O i posle sam njegova. Činimi se da lebdim malo iznad kreveta a an svoj posao radi.

Према ваше личном искуству, доживљају и одокативној процени, с обзиром да ретко ко држи штоперицу у том моменту, која су нека ваша очекивања од партнера у овом правцу ? Питање је превасходно за жене, а и за мушкарце који знају или верују да знају шта жене очекују. У ствари, игра ли време најбитнију улогу или заправо битнију улогу игра степен наложености, уложене енергије и компатабилности те је из тог разога 10 мин са неким можда боље доживљено него 10 са неким другим ?
Prema mom lično iskustvu, iako nisam držao štopericu, bitna je požuda, bez obzira na očekivanja?
Naime:
Što manje znamo i bi vamo iznenađeni novim, bez obzira na očekivano, to nas više uzbudi?
Stvari koje nas okružuju postaju rutina?
Sreća je nedostižna?
Avaj?

Back