Трајање секс. односа VS степен наложености?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.658
Према ваше личном искуству, доживљају и одокативној процени, с обзиром да ретко ко држи штоперицу у том моменту, која су нека ваша очекивања од партнера у овом правцу ? Питање је превасходно за жене, а и за мушкарце који знају или верују да знају шта жене очекују. У ствари, игра ли време најбитнију улогу или заправо битнију улогу игра степен наложености, уложене енергије и компатабилности те је из тог разога 10 мин са неким можда боље доживљено него 10 са неким другим ?

Према ваше личном искуству, доживљају и одокативној процени, с обзиром да ретко ко држи штоперицу у том моменту, која су нека ваша очекивања од партнера у овом правцу ? Питање је превасходно за жене, а и за мушкарце који знају или верују да знају шта жене очекују. У ствари, игра ли време најбитнију улогу или заправо битнију улогу игра степен наложености, уложене енергије и компатабилности те је из тог разога 10 мин са неким можда боље доживљено него 10 са неким другим ?
Mogu preko pola sata.covek treba zenu da zadovolji dobro!

.
Из личног искуства једно, макс. два (никако више) оштра пића (ракија, виски, коњак...) пред судбоносни секс окршај скидају те, у техничкој фази непотребне емотивне врхове и омогућују потпуну контролу код преливања емотивне у техничку фазу односа.

Знам.

Изгледа блесаво, али функционише...

.

Poslednja izmena:
U Bosni je pravilo ako ti sex traje krace nego sto se cevapi ohlade nema jebaca od tebe.

U Bosni je pravilo ako ti sex traje krace nego sto se cevapi ohlade nema jebaca od tebe.
Зависи где се хладе и дал се хладе лети или зими, ако се хладе лети на +40 е онда може да буде зезнуто испратити то
:mrgreen:

;)

Prilozi

• Screenshot_20241214-105548.png
    Screenshot_20241214-105548.png
    319,5 KB · Pregleda: 4
Искључиво теорија прво, а пракса отом потом. @DarkMoon Ти си ми сад смањио шансе јбг, разоткрио си ме
Praksa je najbolja teorija.
Ako svrsis brzo prvi put, drugi će biti duže a treći još duže.
Ne brini o tome. Bitno je da je cvrst!

Битно је да обоје обоје пруже задовољство свом партнеру или супружнику. Некад је то краће, некад дуже... Време није толико битно, већ осећај среће и задовољства након секса.
Pa da ako na primer ženska voli da je bičuješ, ona ne doživi ni orgazam, a oseća zadovoljstvo. 😵‍💫

Sad, neko bi ti rekao fata je fata, al dvaput je dvaput, ali to meni nije tako... Jedan put sa nekim sa kim sam baš uzbuđena i lepo mi i osećam zadovoljstvo vredi više od 10 nekakvih mlakih seksova koji mogu da traju i traju, to nije ništa, fizikalisanje, nema vrednost
I ja tako da li sam ja onda kao žena ili si ti kao muškarac! 😵‍💫

Back