Трајање секс. односа VS степен наложености?

fanstebre

Poznat
Poruka
9.957
Према ваше личном искуству, доживљају и одокативној процени, с обзиром да ретко ко држи штоперицу у том моменту, која су нека ваша очекивања од партнера у овом правцу ? Питање је превасходно за жене, а и за мушкарце који знају или верују да знају шта жене очекују. У ствари, игра ли време најбитнију улогу или заправо битнију улогу игра степен наложености, уложене енергије и компатабилности те је из тог разога 10 мин са неким можда боље доживљено него 10 са неким другим ?

Naravno da je mnoooogo bitnije koliko ste kompatibilni, ono kad hormoni prorade, pa ste naloženi. Takvih 10tak 15 min se pamti.

Međutim to obično bude niz od više takvih 10 min, jer se privlače. Ko je doživeo takav vatromet zna šta pričam.

A dužina sa nekim na koga de baš i ne pališ... Čemu?

Према ваше личном искуству, доживљају и одокативној процени, с обзиром да ретко ко држи штоперицу у том моменту, која су нека ваша очекивања од партнера у овом правцу ? Питање је превасходно за жене, а и за мушкарце који знају или верују да знају шта жене очекују. У ствари, игра ли време најбитнију улогу или заправо битнију улогу игра степен наложености, уложене енергије и компатабилности те је из тог разога 10 мин са неким можда боље доживљено него 10 са неким другим ?
Mogu preko pola sata.covek treba zenu da zadovolji dobro!

.
Из личног искуства једно, макс. два (никако више) оштра пића (ракија, виски, коњак...) пред судбоносни секс окршај скидају те, у техничкој фази непотребне емотивне врхове и омогућују потпуну контролу код преливања емотивне у техничку фазу односа.

Знам.

Изгледа блесаво, али функционише...

.

Poslednja izmena:
U Bosni je pravilo ako ti sex traje krace nego sto se cevapi ohlade nema jebaca od tebe.

U Bosni je pravilo ako ti sex traje krace nego sto se cevapi ohlade nema jebaca od tebe.
Зависи где се хладе и дал се хладе лети или зими, ако се хладе лети на +40 е онда може да буде зезнуто испратити то
:mrgreen:

;)

Prilozi

• Screenshot_20241214-105548.png
    Screenshot_20241214-105548.png
    319,5 KB · Pregleda: 4
Искључиво теорија прво, а пракса отом потом. @DarkMoon Ти си ми сад смањио шансе јбг, разоткрио си ме
Praksa je najbolja teorija.
Ako svrsis brzo prvi put, drugi će biti duže a treći još duže.
Ne brini o tome. Bitno je da je cvrst!

Битно је да обоје обоје пруже задовољство свом партнеру или супружнику. Некад је то краће, некад дуже... Време није толико битно, већ осећај среће и задовољства након секса.
Pa da ako na primer ženska voli da je bičuješ, ona ne doživi ni orgazam, a oseća zadovoljstvo. 😵‍💫

Sad, neko bi ti rekao fata je fata, al dvaput je dvaput, ali to meni nije tako... Jedan put sa nekim sa kim sam baš uzbuđena i lepo mi i osećam zadovoljstvo vredi više od 10 nekakvih mlakih seksova koji mogu da traju i traju, to nije ništa, fizikalisanje, nema vrednost
I ja tako da li sam ja onda kao žena ili si ti kao muškarac! 😵‍💫

Back