Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ovo je poza LENJIVCA a ne shishmisha...kuda ide ovaj svet...
e,ako ne smesh da se zenish, i to je u redu...
e,ako ne smesh da se zenish, i to je u redu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u pravu si,evo ga..uvek visi
![]()
shishmish brate morao sam,oprosti mi...![]()

najstvarnijeJel' ovo stvarno shishmis?![]()

Ei, pai mei, a ti se baviš čitanjem tuđih ePePeja, slanjem OPOZORENJA neomiljenim forumašiCAma da skrenu pažnju drugim, lako zavodljivim koleGZinicama, koje napastvuju/jem u PP, zaključavaš i otključavaš teme, baškariš se u čarima skrivanja i manipulacije, kloniranja...? Ima tak'a vrsta na Forumu, al' sam je, i ne samo nje, nedostojan, gidan... Naivan i gidan...pichko...ne smesh
znachi...zamishljala si gaNisam ga tako zamisljala. :-)

Ei, pai mei, a ti se baviš čitanjem tuđih ePePeja, slanjem OPOZORENJA neomiljenim forumašiCAma da skrenu pažnju drugim, lako zavodljivim koleGZinicama, koje napastvuju/jem u PP, zaključavaš i otključavaš teme, baškariš se u čarima skrivanja i manipulacije, kloniranja...? Ima tak'a vrsta na Forumu, al' sam je, i ne samo nje, nedostojan, gidan... Naivan i gidan...
uh, evo me obuze poraznos' omaške... Kako sam samo kvaran, bog me moj.more sikter... jaje gubitnichko
znachi...zamishljala si ga![]()

znachi...zamishljala si ga
more sikter... jaje gubitnichko
E, Pipi samo bi buljanfere da gleda... ihh!
Kako te ne zanima, zar nisi pre neki dan rekao da bi se zenio iz ocaja? :razz:
Iz Resavske pecine !!!odakle je ovaj shishmish?

Oproshteno ti je sve neka svi vide da sam pravi shishmishu pravu si,evo ga..uvek visi
![]()
shishmish brate morao sam,oprosti mi...
![]()

kao i svaki shishmish !!!čini mi se da si zgodan
to sam u stvari htela da napišem