- Poruka
- 8.271
a ti necesh nikad da se zenish ili chekash da porastesh?Ma tome me proshlo !!! ali me njegovproblem ne zanima bash toliko jer nece neke stvari da prizna sebi tj. da se ozenio iz ochaja !!!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti necesh nikad da se zenish ili chekash da porastesh?Ma tome me proshlo !!! ali me njegovproblem ne zanima bash toliko jer nece neke stvari da prizna sebi tj. da se ozenio iz ochaja !!!![]()
Istina !!!Ma shismishova! Ne znam da li je istina to sto je napisao ili se zezao...
valjda hocu samo da mi dodje takva pricha !!!a ti necesh nikad da se zenish ili chekash da porastesh?
Istina !!!
A kako si ga zamishljala !?!![]()
Pa i moj decko se zeni, jbg. ***** sudbina. :?
Da imas ciroki frizuru.![]()
pa eto divlja, da si valjala mozda bi se i ti udala![]()
pa zar divlja nije udata?:?
koliko se secam bila svadba i medeni mesec u egiptu(jbt koja memorija)
i da...ako uopste budete odgovaralinapisite nesto i o tome da li treba u celu pricu uci "ludo" srcem i iskljucivo emocijom ili zapravo treba razmisliti sta i kako..mislim na materijalni momenat,ali ne mislim na one bad 3pove..kao ozenio bih se da imam 100.000 u shteku :? wtf nego da li treba obezbediti nekakve prihiode,gajbu i to...ja licno bih voleo da mogu detetu da kupim pampers,a ne da ga uvijam u neke krpe ili srednju stranu kurira,voleo bih da kupim nova kolica,a ne da uzimam od tamo nekog kolica sa 3 tocka,ali kao...brate mogu da se nameste fazon,ne bih voleo da improvizujem ni 1 % kad je porodica u pitanju..
pa zar divlja nije udata?:?
koliko se secam bila svadba i medeni mesec u egiptu(jbt koja memorija)
vish da je sajko...kaze da ne izlazi iz kuce![]()
ne da joj muz
ja sam doktor...ja bolesne lechim...![]()
Nesto ti ne ide bas najbolje.![]()
Vas dvojica bas ulivate poverenje.
Idem samo tetki da odnesem nesto, odmah se vracam...:-)
izvini onda,stvarno nisam znala:|Taj drugi brak je potrajao avgust- decembar 2005. :-(
Secam se bila i kladionica na Krsti koliko ce da potraje. :?
Hani, znas ti dobro da nisam ja TA koju muz treba da zakljucava.![]()