Train Sim World 6

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
87.641
Ko zna o čemu je reč nema šta dalje da čita a ko ne zna o čemu je reč može još uvek besplatn9 da preuzme Train Sim World 6 Starter Pack da bez stresa korak po korak nauči kako se upravlja lokomotivom

Nikad se ne zna kad će vam zatrebati, upadaju terorusti u avione a kamoli u brze vozove za Suboticu pa te natera za Donji Ljubiš (regularna stanica, proverite)

1761311581873.jpeg

Jelte malo liči na staru BG stanicu? :D
E pa nije iako me "secnulo"

Pa4 novih destinacija, optimizovan engine, franšiza se nastavlja
A ne obraćajte pažnju na ljubitelje Train Sim World 5, teško je preći kad se nakupuješ lokomotiva, ruta i dodataka.

Ali isto tako mogubobe verzije na isti komp...
Pusle će da kukaju sa 6 kad izadje 7

Ipak ono śto su uradili - uradili su detaljno
Npr. stanica u Engleskoj...
Pogledajte zgubidana lokalca kako je oduševljen detaljima :D

Train Sim World 6
ako bi kupili kompletno sve što nudi igrica od dodataka - 370€ sa popustom od 15%

Train Sim World 5
ima 2 velike kolekcije
dizel i elektro - dodjete skoro na isto

pa ništa, popto u oba slučaja imam starter edicije posvetićemo se ... joj ne znam...

malo me voše vuče broj 5, nema veze što nije najnovija verzija ni TSW 2 ne fali ama baš ništa vizuelno...

deder da proverimo numerologiju na brzaka

6
number 6 is linked to harmony, love, and responsibility, and is associated with nurturing, family, and a strong sense of duty.

pih, u samo pola osobina sam se našao i jefna pod možda

5
symbolic significance of the number 5 in numerology and religion, where it represents qualities like freedom, adventure, change, curiosity, and transformation.

komplet ja 100% ali u čemu je razlika izmefju vhange i onog transformation?

Back