Tradicionalni Wing Chun Kung Fu savez Srbije

Izvinjavam se kao je doslo do greske, ja sam dobio od organizatora ovakav izvestaj:

JUNIORI:

KATEGORIJA do 70kg
1.mesto -. MILAN VESKOVIĆ – SRBOS klub „Despot Jovan Oliver“ KRALJEVO
2.mesto – DUŠAN BOGDANOVIĆ – KBV „PHOENIX“ KRALJEVO

KATEGORIJA do 90kg
1.mesto – DARKO MILOŠEVIĆ – EFS AKADEMIJA BEOGRAD
2.mesto – ANDREJ ANTONIJEVIĆ –SRBOS klub „Despot Jovan Oliver“KRALJEVO

KATEGORIJA +90kg
1.mesto – MILOSAVLJEVIĆ ALEKSANDAR – WING CHUN klub TAO KRALJEVO
2.mesto – NEMANJA LAZIĆ – EFS AKADEMIJA BEOGRAD

Bez obzira na izuzetno tesku situaciju i veoma nizak nivo licne bezbednosti za Srpsko stanovnisto na Kosovu i Metohiji trener TWCKF Federacije Srbije Majstor Dejan Stankovic iz kluba Pozarevac je odrzao seminar za vezbace u Kosovskoj Mitrovici zajedno sa trenerom Kosovsko Mitrovackog kluba Draganom Paunovicem . U ime Vrsackog kluba cestitam Sifu Dejanu Stankovicu na hraborosti i pozrtvovanju kao i na brizi za sve vezbace bez obzira gde se nalazili i u kakvim uslovima trenirali .

Prilozi

• 321136_2574316959780_1309998140_32928140_731584043_n.jpg
    321136_2574316959780_1309998140_32928140_731584043_n.jpg
    29,3 KB · Pregleda: 8
  • 384318_2574315479743_1309998140_32928136_863660235_n.jpg
    384318_2574315479743_1309998140_32928136_863660235_n.jpg
    35 KB · Pregleda: 10
Major Avi Nardija je stigao u Srbiju, sutra pocinje trodnevni seminar koji se zavrsava u nedelju u streljani na otvorenom prostoru.
Za sve ucesnika seminara je obezbedjen luksuzni hotelski smestaj po obecanoj ceni od 5 eura i ko zeli 3 obroka po seni od 7 eura. Majce sa znakom kapap srbija na poklon dobijaju svi ucesnici. Takodje i Avijevi kapap sertifikati za sve bez obzira koliko dana ucestvuju. Za instrktore koji zasluze i Kapap level 1. Po zavrsetku treceg dana zajednicki rucak za sve o trosku organizatora.

Prilozi

• 327558_2623969004801_1422515479_33095240_2133149144_o.jpg
    327558_2623969004801_1422515479_33095240_2133149144_o.jpg
    43,2 KB · Pregleda: 11
Poslednja izmena:
KAPAP SEMINAR , SRBIJA , 4-6 NOVEMBAR 2011.
Major Avi Nardia je odrzao Kapap kombativs seminar u Velikom Gradistu i Pozarevcu od 4 do 6 Novembra 2011 u organizaciji TWCKF Federacije Srbije .Trodnevni seminar je prosao u izuzetno dobroj atmosferi bez obzira na izuzetno teske i zahtevne uslove treniranja koji su zastintni znak Kapap sistema . Prvog dana je obradjivano gradivo goloruke borbe protiv jednog ili vise protivnika sa ili bez oruzija kao i svim pratecim elementima potrebnim za taj deo obuke. Drugog dana se akcenat stavio na rad sa hladnim oruzijem (palica , noz) i osnovnu obuku telesne garde
Poslednjeg dana se radilo prakticno pucanje koje je obuhvatilo "point shooting" i tehnike pucanja telohranitelja pri zastiti klijenata . Sva obuka je vrsena u izuzetno stresnim uslovima za praktikante kako bi se trening priblizo realnoj situaciji sto je vise moguce . Nakon osnovnog trodnevnog seminara Major Avi Nardia je ostao u Srbiji kako bi odrzao pokazni dvodnevni seminar PTJ i nastavio ubrzanu obuku Kapap instruktora u nasoj zemlji . Takodje posetio je i Pozarevacki wing chun klub i odrzao trening.

Prilozi

• 297350_213627728710663_100001903126222_518589_184854000_n.jpg
    297350_213627728710663_100001903126222_518589_184854000_n.jpg
    58,3 KB · Pregleda: 11
  • DSCF0794.jpg
    DSCF0794.jpg
    36,6 KB · Pregleda: 12
  • DSCF0799.jpg
    DSCF0799.jpg
    60,1 KB · Pregleda: 11
  • DSCF0816.jpg
    DSCF0816.jpg
    34,2 KB · Pregleda: 13
  • DSCF0771.jpg
    DSCF0771.jpg
    35 KB · Pregleda: 13
Poslednja izmena:
Detaljni izvestaj sa turneje Avi Nardija u Srbiji. Dole je samo izostavljeno gostovanje i vodjenje jednog trenenga u pozarevackom wing chun klubu. Takodje napomena da je u Velikom Grdaistu i Beogradu trening trajao po dva dana u trajnju od po 7 sati dnevno, sa pauzama, naravno. Takodje u PTJ je radjen jedan dan par sati u sali i jedan na otvorenoj streljani. U Pozarevcu je takodje bio celodnevni trening, bodigard pucanje na otvorenoj streljani. Osim zavnicnog dela, glavni nistruktori saveza su svaki dan radili par sati sa Avijem privatno u svrhu obule za Level 2.

http://borilacki-klub.com/blogovi/avi-nardia-kapap-seminarska-turneja-po-srbiji-2011/

Novi zajednicki blog sa poucnim tekstovima o wing chunu i ving tsunu, nastalim iz dugogodisnjeg iskustva autora Zlatica i Stefanovica.
http://vingchunprekrasnoprolece.blogspot.com/

Zajednicki blog???? Otkuda sada to, a toliko je bilo pljuvanja za sve sto nije TWC, toliko izjava kako nista ne valja samo je TWC "originalan", "funkcionalan", "realan" itd itd....

Inace blog sam citao, zanimljivo pisanje onog Wing Tsun novinara ili sta li je vec, obradio je neke zanimljive teme tipa - Zaludjivanje da se odbranite od noza, pistolja, Sekte u borilackim vestinama, Treneri lovatori i sl.... Mogle bi se neke teme sa bloga i preneti ovde kao posebne teme, naravno ako se taj covek slaze, a i ako se ne slaze ja cu to uraditi protivzakonimto haha.Knowledge is free....

Zato sto je TWC Savez organizator i zato sto je ovo obavestenje za sve clanove saveza koji su ujedno i najbrojniji ucesnici seminara. Kao sto vidis na diplomi, nasSavez zajedno sa jos dva navedena kluba na diplomi cini novi kapap savez Srbije koji je u osnivanju. Takodje u vezi gore navedenog video klipa, Avi je bio gost TWCKFK Pozarevac tako da je sve u kontekstu wing chuna.

Prilozi

• miku draw 001.jpg
    miku draw 001.jpg
    41,8 KB · Pregleda: 7
  • casopis1.jpg
    casopis1.jpg
    51,4 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
Bez obzira ko sta i kako, KAPAP je nesto sasvim trece od TWC koji vi radite toliko godina. I bio bi red da napravite posebnu temu KAPAP ili kako vec planirate da to nazovete.
Samo nikom nije jasno da i dalje furate pricu kako ste originalni i tradicionalni Wing Chun Big Masteri - jedini pravi, cistokrvni, ubili ste nas ovih godina dokayivajuci da ste jedini i najbolji i originalni sa tradicijom a sada nam najednom provlacite pricu o kappa ili kapap sistemu. Jesu to nestali resursi u Wing Chunu pa ste nasli novi metod ya uzimanje para?

Bez obzira ko sta i kako, KAPAP je nesto sasvim trece od TWC koji vi radite toliko godina. I bio bi red da napravite posebnu temu KAPAP ili kako vec planirate da to nazovete.
Samo nikom nije jasno da i dalje furate pricu kako ste originalni i tradicionalni Wing Chun Big Masteri - jedini pravi, cistokrvni, ubili ste nas ovih godina dokayivajuci da ste jedini i najbolji i originalni sa tradicijom a sada nam najednom provlacite pricu o kappa ili kapap sistemu. Jesu to nestali resursi u Wing Chunu pa ste nasli novi metod ya uzimanje para?

Nismo najbolji, nismo jedini, i nismo originalni, ali jesmo majstori za razliku od mnogih.To je ono što izgleda boli. i Jesmo najbrojniji, i najstariji sa najdužom tradicijom, i regisrovani za razliku od 90% facebook saveza. Drago nam je da smo razvii wing chun u Srbiji, i da je više od pola instruktora , i to ne samo wing chuna prošlo kroz našu školu. Za neupućene kao što si ti, još 90 ih organozovali smo zajedničke seminare sa drugim stilovima, ne samo w.c, vec i ostalim stilovima kako bi unapredili saradnju i veštinu..Ne znam gde si došao do tih informacija, da ne kažem gluposti o kojima pišeš, pronađi pa objavi.
KAPAP kada već pišeš, raspitaj se šta je, ili zamoli nekog da ti objasni šta je.Nakon toga, možemo diskutovati. Što se love tiče, to je toliko isfurana priča, za sve ove godine još niko od dežurnih smarača nije objavio o kom je novcu reč. Nijedan trener nije nikada ni dinar platio za obuku, i to je još jedan od razloga koji bole- kvarimo nekom posao. Ako postoji takav, neka se javi, placam mu desetostruko više.
Ovo je naša tema koja prati rad saveza, pa možemo pisati šta hoćemo. Seminar je bio u organizaciji saveza, tako da možeš zaključiti ako ti to nije teško otkud KAPAP ovde.

Interesuje me da li ce vas savez da predje na Kapap potpuno , da li ce mozda da miksuje Kapap i wing chun ili sta... ?
Ne, ne prelazimo na KAPAP. Da li je dozvoljeno da čovek širi vidike, da upoređuje svoju veštinu sa ostalima? Major Avi je izuzetan majstor, trener i pedagog i vrhunski poznavalac borilačkih veština.Njegovo znanje je dragoceno, zasnovano na iskustvu iz obuke u raznim službama, a između ostalog i u čuvenom Izraelskom YAMAMU. Skoro 30 godina sam u wing chunu, i lagao bih kada bih rekao da wing chun ima odgovor na sve. Parter, gušenja, pištolj? Kao neko ko se već 18 godina bavi pucanjem i obukom u raznim službama, pretpostavljam da dobro znam šta je oružje. U KAPAPu sam pronašao odgovore na neka pitanja, kao i u mnogim drugim veštinama.Pitanje je koliko Vam je um otvoren i koliko ste spremni i sposobni da prihvatite nova znanja. KAPAP je kako Avi kaže most sistem ili veština koja spaja. Ne izmišlja novo, unapređuje staro. U našim klubovima se KAPAP i Wing chun rade odvojeno, sa jasnom naznakom šta je šta.

MR xxxx ili 1111. majstore na tastaturi ili šta već. Ne znam da li je u pitanju zluradost, zavist ili neobaveštenost. Pogledaj nekoliko stranica unazad pa ćes opovrgnuti san sebe. Aktivnost saveza u ICU federaciji, balkan budo, saradnja sa ostalim stilovima....Ili ne želis, ili ne vidiš ili si samo prosto bezobrazan. Odgovorio sam ti na jadno pitanje i očekivao da ćeš potvrditi bar jednu reč od onoga što si napisao, ali kao i što sam i očekivao....

Jos kad bi tvoj kolega Mikic bio tako konkretan ja ne bih ni postavljao pitanja. Samo sam postavljao pitanja na prezentacije Mikica koje zbunjuju nas koji citamo po tim internetima. Ne vidim razlog da se srdite... Sao sam postavljao pitana naspram Mikicevih do sadasnjih izlaganja koja su bila konfuzna. Iy njegovih izlaganja mnogi stvaraju pogresnu sliku o kapapu. Pozdrav...

Back