Mozete imati suprotno misljenje ali to ne znaci da ste u pravu.
potpuno se slazem sa tobom, verujem da postoji mogucnost i da nisam u pravu,
zato je ovo javni forum i svima je dozvoljeno da pitaju ako im nesto nije jasno,
ali je zato svima dozvoljeno i da misli drugacije.
Zasto bih ?
Demagoigja dostojna Radikalne stranke uz klasicno izvrtanje cinjenica . To vam mozda kod nekih moze proci , kod malo obrazovanijih i samosvesnijih osoba tesko.
eto vidis to je demagogija, prozivas druge da urade nesto za sta tvrdis da ti nisi u obavezi da ucinis.
radikalkom, komunjarom ili demokratkinjom nazovi sebe po zelji ili ubedjenju , kako god hoces .
siguran sam da se ne smes predstaviti zato sto ovde imas ko zna koliko profila pa se krijes da te ne prepoznaju decaci iz kraja.
Tacno je da neki treneri dobiju dozvolu za vodjenje kluba iako nemaju instruktorski stepen .
Istina je nemaju svi treneri instruktorski rang
Svi nasi treneri koji nemaju polozen instruktorski rang dobijaju privremen instruktorske licence
gospodjice ili gospodjo, zahvaljujem na ovim informacijama, kao sto sam zahvalan na blagodetima interneta gde svaki dan saznajem nesto novo,
izmedju ostalog pored vaseg insistiranja da treninge vodi adekvatno obuceno lice tj sa diplomom kako vi rekoste u nekom od predhodnih postova,
sad sam saznao da postoji opcija da klub ipak vodi i neko ko je samo ucenik koji ako stigne nekoliko puta mesecno svrati do svog maticnog trenera po program rada ,
a isto tako saznao sam da postoji i ustanova "privremene instruktorske licence",
uz sve te pogodnosti stvarno nikome nije potrebno da se predstavlja kao majstor ili instruktor, pa to od njega niko i ne trazi cak mu maticni savez omogucava da radi bez tih zvanja, sve lepse od lepseg.
Jasno na koga se odnosi ovo vase pitanje a ja cu vas ptiati zasto lazete ? Niko nikada iz Vrsca nije drzao treninge u Beogradu u Ruskoj br.1. Ono sto znam je sledece , jedno vreme je zaista treninge drzao instruktor iz Zrenjanina koji se kasnije zbog porodcnih obaveza povukao. Njegov rang je bio transparentan kao i rangovi svih ostalih trenera i on je imao 6. rang . Vazno je napomenuti da taj instruktor nije direktni ucenik saveza vec je ucenik B.Segvica od koga je i dobio rang a u vreme kada je drzao treninge imao je obavezu da putuje u Pozarevac na usavrsavanje. Ne zelim sada da ulazim u to kako je on dobio 6.rang kad njegov ucitelj ima 7.rang , ostavicemo tu diskusiju za neku drugu temu .
pa ja bih ti odgovorio na to ali mi ti reci sta sam slagao?
znaci treninge je drzao neko iz zrenjanina, a kad je on otisao.. klub zatvoren ili sta?
procitaj moj post i citiraj sta sam slagao...
kad smo kod toga ovde se znaci otkrila jos jedna opcija koja postoji pored onih gore pomenutih/privremene licence, ucenici drze treninge.../,
covek je znaci polozio i dobio neki rang kod nekog drugog koji nije u vasem savezu u ovom slucaju kod segvica,
ali bez obzira na to sto niti je segvic u savezu niti je diploma zvanicno overena, priznata ili izdata u vasem savezu vi aminujete taj klub kao da je vas...znaci daj sta das ccccc
Evo pitanja za vas bez previse filosofije : Zasto ucestvujete u polemici na forumu samo onda kada se podriva rad saveza i vredjaju pripadnici saveza? Sta vam toliko smeta u nasem radu?
I na kraju , ako ne ponudite nekakv dokaz vase strucnosti ili se makar ne predstavite kako bi znali sa kim pricamo slobodni ste napustiti temu.Mi iz saveza vam necemo vise odgovarati , tim pre jer sav vas rad na forumu od vaseg uclanjenja je uperen protiv nas.
devojcice, to sto neko moja pitanja dozivljava kao napad na savez to je samo odbrambreni mehanizam jer nema odgovora ni argumenata da se licno izbori sa istinom i krijuci se iza saveza pokusava da zakopa svoje greske ili neznanje
pitanja su postavljana konkretno bez ikakve veze sa savezom koji me ne zanima ni malo.
sto se tice tvog zahteva za predstavljanjem lika i dela, strucnosti i tako dalje
kad budem video tvoj post gde se predstavljas imenom i prezimenom , zvanjem i slicno uzecu te za ozbiljnog sagovornika na tu temu,
ovako ti i na dalje ostajes samo jos jedna devojcica zeljna intenret slave i instruktor neke vestine u pokusaju
ps.
draga moja pa tebi pored treninga ni matematika ne ide bas najbolje hahah,
ja sam uclanjen ovde 2004 a izvesnio vladimir zlatic je ovu temu poceo 2008, najverovatnije kad je poceo i da trenira, tako da ja nikako ne mogu biti protivnik "od kad sam se uclanio"