bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
wing chun vrsac, gledam ovaj klip za drvenu lutku, covece ti kao da si iz Krusevca kako pricas hahahah

Mislim pozitivno 

Mislim pozitivno Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim pozitivno wing chun vrsac, gledam ovaj klip za drvenu lutku, covece ti kao da si iz Krusevca kako pricas hahahahMislim pozitivno
![]()
Trener kaže da je "Čarapan" i iz tih je krajeva .Nije baš iz Kruševca ali nije ni daleko![]()
To na klipovima, taj celavi sa naocarima je Vladimir Zlatic, odnosno wing chun vrsac, odnosno zuti car! Tri naloga na krstarici forumu!!!!! Ne znam kako to moze nekima a nekima ne!? Ovo je pitanje za moderatore foruma a zuti car je moderator na bv forumima. Ispravite me ako gresim.
Naš trener stoji imenom iza svog rada i mi kao klub smo zadovljni sa načinom rada i treniranja . Kome ta činjenica smeta neka razmisli gde je zaista suština njegovog problema i odakle potiče potreba da se napada osobe koje ne poznaje. Jasno je takodje ko stoji iza napada i jasno je da će ih biti još . Na sve ovo trener je rekao da je pravo vreme da se objavi vest da uskoro sa radom počinje klub u Beloj crkvi i da možemo da očekivati još jedan talas vredjanja preko foruma .Rad je jedini put do uspeha a posvećenost veštini i ljudima koja se ta veština prenosi se lako prepoznaje a još uvek ima nas koji to umemo da cenimo .Sa druge strane , oni koji napadaju ljude koje ne poznaju ne govore ništa o tim ljudima ali govore mnogo o sebi . Mi ćemo i dalje raditi kao do sada , predano , i daćemo sve od sebe da sa ovom predivnom veštinom upoznamo što više ljudi napravi način .Oni drugi neka rade kao i do sada , neka napdaju i vredjaju jer je njihov bes izazvan našim radom najoblja potvrda da radimo pravilno .
Sportski pozdrav svima i puno uspešnih treinga
Wing Chun klub Vršac
E a sto vam za pol pise da ste zenski? Jel vam trener zensko ili sta? Ili ste neki feministicki pokret ili ?
Mozda zato sto i žena može da otvori nalog na forumu i ,mada je to izgleda čudo nad čudima ,može da se bavo borilačkim veštinama.
U subotu 13.03.2010. instruktor Vrsackog kluba odrzao je zajedno sa trenerom novoosnovanog kluba u Trsteniku zajednicki seminar pod nazivom:
SEMINAR SAMOODBRANE
Seminar samoodbrane je održan 13.03.2011. u prostorijama "Kreativnog Studija" u Trsteniku ilica Čarnojevića 40.
Na seminaru su se radili osnovni principi samoodbrane:
Samoodbrana od hvatova ( hvat za jednu ruku, hvat za obe ruke, hvat za rame, hvat sa leđa )
Samoodbrana od pokušaja davljenja
Samoodbrana od pokušaja guranja
Samoodbrana od pokušaja obaranja
Samoodbrana od jednog napadača osnovne mogućnosti napada
Samoodbrana od 2 ili više napadača - osnovni principi
Detalji sa seminara za instruktore:
Termini treninga su:
ponedeljak 20:15
cetvratak 21:00
nedelja 13:00
Adresa: Cajkina 40, Trstenik
Kontakt: wingchunTs@hotmail.com
Dobra primedba i opazanje, ucenici koji su dosli na seminar i ujedno i upis.

Pozdrav druze evo ti e-mailova Ivana iz Trstenika: mileta99@hotmail.com, i Vlade iz Vrsca: zuti_car@yahoo.com gde mozes licno da ih pitas sve sto si gore mene pitao. Bolje je direktno nego ja da prenosim. Mogu samo da ti odgovorim da je u Krusevcu osnovan klub, uskoro ce biti detaljne informacije. To je ujedno i reaktivacija starog kluba koji je i osnivac Saveza. Takodje reaktiviran je klub u Pirotu koji ima istu tradiciju. Uz klubove iz Panceva, Trstenika i Vrsca ovo su novi klubovi koji su od ove godine clanovi Saveza. Takodje Ving Tsun klub iz Kosjerica, postao je pocasni clan saveza. U toku je rad na osnivanju kluba u Novom Sadu.