Tradicionalni Wing Chun Kung Fu savez Srbije

To na klipovima, taj celavi sa naocarima je Vladimir Zlatic, odnosno wing chun vrsac, odnosno zuti car! Tri naloga na krstarici forumu!!!!! Ne znam kako to moze nekima a nekima ne!? Ovo je pitanje za moderatore foruma a zuti car je moderator na bv forumima. Ispravite me ako gresim.

Zuti cat tj Vladimir Zlatic je izgleda trazio da mu admini banuju taj profil i moguce je da je otvorio novi ovaj wc vrsac....Mozdas ga bilo sramota da stavlja klipove na kojima je on a pod imenom zuti car hahahahahahhaahaah

14. ICU Seminar - Boot Camp Beograd

SUBOTA - 19. Mart 2011.g. od 14h do 17h

ADRESA: OS "NH Sinisa Nikolajevic", Timocka 24, Beograd (Crveni Krst)

PROGRAM:

13:30 dolazak ucesnika i prijava

14:00 - 14:20 zagrevanje
14:20 - 14:30 "Hapkikwan" - Krivokapic
14:30 - 14:40 "Aikido" - Sturanovic
14:40 - 14:50 "AikiBudo" - Milosevic

14:50 - 15:00 Prepreke priprema
15:00 - 15:10 Prepreke proba
15:10 - 15:50 Prepreke takmicenje

15:50 - 16:00 Dodela diploma i nagrada (medalja?)

16:00 - 17:00 "Svetski dan Wing Chuna" Seminar Mikic/Radojkovic

Sertifikati za ucesce ce biti dodeljeni na seminaru ucesnicima koji se prijave i uplate kotizaciju do 15.Marta 2011.
za one koji se prijave kasnije - sertifikati ce biti poslati trenerima podasocijacija koji ce ih proslediti klubovima.

Informacije za sve ucesnike: goran_sturanovic@hotmail.com
WING CHUN prakticari mogu da se jave na: wingchun1@gmail.com

http://www.wingchunserbia.com/
http://www.internationalcombatunion.com/
https://www.facebook.com/event.php?eid=197698130247937

Naš trener stoji imenom iza svog rada i mi kao klub smo zadovljni sa načinom rada i treniranja . Kome ta činjenica smeta neka razmisli gde je zaista suština njegovog problema i odakle potiče potreba da se napada osobe koje ne poznaje. Jasno je takodje ko stoji iza napada i jasno je da će ih biti još . Na sve ovo trener je rekao da je pravo vreme da se objavi vest da uskoro sa radom počinje klub u Beloj crkvi i da možemo da očekivati još jedan talas vredjanja preko foruma .Rad je jedini put do uspeha a posvećenost veštini i ljudima koja se ta veština prenosi se lako prepoznaje a još uvek ima nas koji to umemo da cenimo .Sa druge strane , oni koji napadaju ljude koje ne poznaju ne govore ništa o tim ljudima ali govore mnogo o sebi . Mi ćemo i dalje raditi kao do sada , predano , i daćemo sve od sebe da sa ovom predivnom veštinom upoznamo što više ljudi napravi način .Oni drugi neka rade kao i do sada , neka napdaju i vredjaju jer je njihov bes izazvan našim radom najoblja potvrda da radimo pravilno .

Sportski pozdrav svima i puno uspešnih treinga
Wing Chun klub Vršac

Naš trener stoji imenom iza svog rada i mi kao klub smo zadovljni sa načinom rada i treniranja . Kome ta činjenica smeta neka razmisli gde je zaista suština njegovog problema i odakle potiče potreba da se napada osobe koje ne poznaje. Jasno je takodje ko stoji iza napada i jasno je da će ih biti još . Na sve ovo trener je rekao da je pravo vreme da se objavi vest da uskoro sa radom počinje klub u Beloj crkvi i da možemo da očekivati još jedan talas vredjanja preko foruma .Rad je jedini put do uspeha a posvećenost veštini i ljudima koja se ta veština prenosi se lako prepoznaje a još uvek ima nas koji to umemo da cenimo .Sa druge strane , oni koji napadaju ljude koje ne poznaju ne govore ništa o tim ljudima ali govore mnogo o sebi . Mi ćemo i dalje raditi kao do sada , predano , i daćemo sve od sebe da sa ovom predivnom veštinom upoznamo što više ljudi napravi način .Oni drugi neka rade kao i do sada , neka napdaju i vredjaju jer je njihov bes izazvan našim radom najoblja potvrda da radimo pravilno .

Sportski pozdrav svima i puno uspešnih treinga
Wing Chun klub Vršac

E a sto vam za pol pise da ste zenski? Jel vam trener zensko ili sta? Ili ste neki feministicki pokret ili ?
Malo je diskredibilitetno da ispod Wing Chun Vrsac pise POL:zenski hahahha
I da , mogli ste nick da prepravite u W C V tj da stavite velika slova jer i WC vestina to zasluzuje a i grad Vrsac....Ovako ispada nepostovanje i neuvazavanje 9 WC i Vrsca....I mogli bi da stavite neki avatar sa logoom vaseg kluba...Eto ovo su sve dobronamerni saveti i kritike...

Inace mni nije jasno zasto najvise ima vredjanja na WC temama? Da li to zato jer najgori ljud treniraju WC ili zato sto u WC ima najvise "kvazi majstora, linija, saveza i tome slicno? NE verujem da je ovo prvo jer poznato je da najvise neandertalaca ide u BOX kik box, MMA, ne kazem da su svi takvi ali najvise takvih ljudi ide u BOX i slicne sportove WC je za njih nedostizna filozofija...Kako to onda da je u WC-u toliko toga lose sto se tice ljudi?? Ispade da su wingchunovci gori od ovih sirovina boksera? Gledajte jednu stvar samo, romi se najvise loze na Brus Lija, ima cak i klip "Kako je umro Brus Li i svi oni znaju sve o njemu pa cak i da je snimio film "Kud koja 2.deo" i oni ga OBAZAVAJU , ali opet 97% Roma trenira Box, Kik box....

Jos jednom, zasto uvek neko ima nesto protiv wingchunovca, a onmah su tu i aikido, nindzicu i slicno?DA li ste zaluzili respekt?

ZASTO NIKO ALI NIKO NE IDE PO FORUMIMA I PLJUJE MMA, MMA BORCE, FEDORA NPR???
ZASTO NIKO NE PLJUJE ONU "DECU" MMA POCETNIKE U VATRENOM RINGU??

E pa to je zato sto vidis kada jednom sparingujes sa njima ili se pobijes - SVE SVOJE ZABLUDE RAZGRANICIS.....I onda pocnes da postujes takve ljude...Nije mali broj slucajeva da su se dva idiota koji su se tukli i mrzeli nejadn drugog iz duse na kraju sprijateljila i castila jedan drugog picem, bas zato sto imaju respekta prema srcu, moodima, snazi, hrabrosti....
Oni se ne pljuju mnogo, ne svadjaju se mnogo i ne pricaju mnogo....Kod njih tape lupe i ko prezivi preziveo je.....

Jos jednom, zasto najvise konflikata ima kod wingcunovaca, zasto recimo niko ne pljuje Fedora iz MMA? Zasto niko ne pljje Majk Tajsona? Muhamed Alija? Mozda zbog principa ocigladnosti..

Zasto bi iko pljuvao Fedora kad je jedan od najvecih sportista svih vremena.
Wing chun koliko zakljucujem ima nekoliko varijacija pa svako gleda neku svoju filozofiju.
Dok je recimo boks boks,dzudo dzudo i tu nemas varijacija pa i ne mozes da pljujes nekoga.
A ovo sto spominjes pobiti se sa MMA borcem,to ne bih nikome savetovao pa makar bio ne znam sta :D

Novi detalji u vezi ICU i wing chun seminara. Dopuna se odnosi na koktel i druzenje svih ucesnika u holu skole posle seminara. Na kraju balade ipak jei to veoma vazno, nova poznanstva i kontakti. Verujte meni na rec, iza mene je 30 godina iskustva. Zahvaljujuci vestini stekoh prijatelje do groba u mnogim gradovima, kako u zemlji tako i van. Bice obezbedjene i ICU diplome za sve ucesnike kao i objavljivanje slika, video i pisanog materijala na ICU i TWCFS sajtovima. Novi Plakat:

Prilozi

• 14_ICU_Seminar.jpg
    14_ICU_Seminar.jpg
    29,4 KB · Pregleda: 9
U subotu 13.03.2010. instruktor Vrsackog kluba odrzao je zajedno sa trenerom novoosnovanog kluba u Trsteniku zajednicki seminar pod nazivom:
SEMINAR SAMOODBRANE
Seminar samoodbrane je održan 13.03.2011. u prostorijama "Kreativnog Studija" u Trsteniku ilica Čarnojevića 40.
Na seminaru su se radili osnovni principi samoodbrane:
Samoodbrana od hvatova ( hvat za jednu ruku, hvat za obe ruke, hvat za rame, hvat sa leđa )
Samoodbrana od pokušaja davljenja
Samoodbrana od pokušaja guranja
Samoodbrana od pokušaja obaranja
Samoodbrana od jednog napadača osnovne mogućnosti napada
Samoodbrana od 2 ili više napadača - osnovni principi

Detalji sa seminara za instruktore:

Termini treninga su:
ponedeljak 20:15
cetvratak 21:00
nedelja 13:00

Adresa: Cajkina 40, Trstenik

Kontakt: wingchunTs@hotmail.com

Prilozi

• 188876_1886555370255_1432542684_32086597_5178006_n.jpg
    188876_1886555370255_1432542684_32086597_5178006_n.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 13
  • 183236_1855279348374_1432542684_32039795_606160_n.jpg
    183236_1855279348374_1432542684_32039795_606160_n.jpg
    41,4 KB · Pregleda: 17
Poslednja izmena:
U subotu 13.03.2010. instruktor Vrsackog kluba odrzao je zajedno sa trenerom novoosnovanog kluba u Trsteniku zajednicki seminar pod nazivom:
SEMINAR SAMOODBRANE
Seminar samoodbrane je održan 13.03.2011. u prostorijama "Kreativnog Studija" u Trsteniku ilica Čarnojevića 40.
Na seminaru su se radili osnovni principi samoodbrane:
Samoodbrana od hvatova ( hvat za jednu ruku, hvat za obe ruke, hvat za rame, hvat sa leđa )
Samoodbrana od pokušaja davljenja
Samoodbrana od pokušaja guranja
Samoodbrana od pokušaja obaranja
Samoodbrana od jednog napadača osnovne mogućnosti napada
Samoodbrana od 2 ili više napadača - osnovni principi

Detalji sa seminara za instruktore:

Termini treninga su:
ponedeljak 20:15
cetvratak 21:00
nedelja 13:00

Adresa: Cajkina 40, Trstenik

Kontakt: wingchunTs@hotmail.com

kAKVI SU OVO UCENICI BUKVALNO SVAKO DRUGACIJE DRZI GARD?????

Dobra primedba i opazanje, ucenici koji su dosli na seminar i ujedno i upis.

Nisam mislio nista lose ovim, samo mi je bilo cudno pa sam dobio ideju - mozda su se skupili iz raznih stilova wing chuna ljudi da se druze i vezbaju sto bi bio + i prevazilazenje razlicitosti unutar slicnog sistema borenja.

p.s.A i lepo je videti i devojke buduce wing chun borce, pogotovo ovu desno :per:

Poslednja izmena:
Mikicu mozes li mi reci koja je ovo muzika u klipu instruktora tvog saveza - ja kliknuo ispod videa na description ono pise MUSIC : Metalika hahahah umalo da se slogiram od smeha hahahha

Inace ja sakupljam ovakvu muziku i ova mi se bas svidja...Jel bi mogao da pitas svog instruktora pa da napises ovde posto je on pravio klip svojim ucenicima??

Inace klip sam nasao na sajtu koji si ostavio ovde...

Bas lepo sto i u Trsteniku ima WC, steta sto nemate ogranak u Krusevcu a mozete da hocete...
Hvala

Hahahahha kako je smesan ovaj zuti car tj Vladan Zlatic hahahahha PRICA KAO DA JE IZASAO IZ BAJICCEVE SERIJE SELO GORI A BABA SE CESLJA HAHAHAH bas mi je zanimljivo (u pozitivnom smislu)

Ali ne razumem kako je mogao da drzi seminar u farmerkama i kaisu?
Osnov postovanja prema nekoj sportskoj vestini je ako ne bar kimono, ono bar trenerka i sportska odeca....Sta znam...moje neko vidjenje....A u farmerkama se i lose radi - zatezu nije to to...

A jel on neki instruktor ili SI FU ili ??
Zasto je sam sebe ovde banovao i ne pise nesto??

Pozdrav druze evo ti e-mailova Ivana iz Trstenika: mileta99@hotmail.com, i Vlade iz Vrsca: zuti_car@yahoo.com gde mozes licno da ih pitas sve sto si gore mene pitao. Bolje je direktno nego ja da prenosim. Mogu samo da ti odgovorim da je u Krusevcu osnovan klub, uskoro ce biti detaljne informacije. To je ujedno i reaktivacija starog kluba koji je i osnivac Saveza. Takodje reaktiviran je klub u Pirotu koji ima istu tradiciju. Uz klubove iz Panceva, Trstenika i Vrsca ovo su novi klubovi koji su od ove godine clanovi Saveza. Takodje Ving Tsun klub iz Kosjerica, postao je pocasni clan saveza. U toku je rad na osnivanju kluba u Novom Sadu.

Prilozi

• 189577_10150120526269861_799964860_6245732_8181418_n.jpg
    189577_10150120526269861_799964860_6245732_8181418_n.jpg
    50,5 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
Pozdrav druze evo ti e-mailova Ivana iz Trstenika: mileta99@hotmail.com, i Vlade iz Vrsca: zuti_car@yahoo.com gde mozes licno da ih pitas sve sto si gore mene pitao. Bolje je direktno nego ja da prenosim. Mogu samo da ti odgovorim da je u Krusevcu osnovan klub, uskoro ce biti detaljne informacije. To je ujedno i reaktivacija starog kluba koji je i osnivac Saveza. Takodje reaktiviran je klub u Pirotu koji ima istu tradiciju. Uz klubove iz Panceva, Trstenika i Vrsca ovo su novi klubovi koji su od ove godine clanovi Saveza. Takodje Ving Tsun klub iz Kosjerica, postao je pocasni clan saveza. U toku je rad na osnivanju kluba u Novom Sadu.

Pa cekaj ko je to u KS a da je osnivac saveza???? Dragan Markovic? Gruja ? Neko treci? Ko?

Nisam znao da su oni osnivaci saveza....Hm bas lepo......Bas sam prijatno iznenadjen....

Vi posaljite ovde informacije kada se to desi a ja vec sada mogu da vam tamo posaljem 2-3 coveka koji su ekstra motivisani za treniranje.....A i jedno 5-6 klinaca

Poslednja izmena:
Hvala na pomoci, evo prilazem resenje prvog kluba registrovanog jos 1994. godine u Krusevcu. trener je prvo bio Ivan Ivanovic, sada se bavi polsovima obezbedjenja i zivi odavno vec u Meksiku. Njegov ucenik Gruja je naslednik kluba i zvanicni osnivac istog. Verovatno su ranije obojica bili ucenici Dragana markovica koji je u to vreme imao regstrovani Ving Tsun Atletski Savez Srbije ili Jugoslavije, ne secam se. TWC Savez je osnovan vec 1997, a klubovi osnivaci )takodje imam resenja= su bili bas Krusevac, Kragujevac, Pozarevac, Beograd, Nis, Pirot, Novi sad, Sabac i Sremska Mitrovica i Ruma. Kasnije su se pridruzili Vranje, Leskovac, Gadzin Han, Surdulica, Despotovac, Smederevska palanka i ostali. U stvari, neki su bili samo sekcije, vise se i ne secam, izvini, davno je bilo. Kasnije 1999, na nasu inicijativu se osniva i wushu savez srbije u kome je uzeo ucesce i Dragan Markovic, Sinisa Ivanji, Zeljko Popovic, Stojan vanovic, Mario Topolsek, JKD mislim Slavisa iz Cuprije i ostali, mnogi Tai Chi klubovi. On je objedinio sve kineske silove u nasoj zemlji. Produkt tog Saveza i TWC saveza su wushu igre 1996 i 1999.

Inace prelaskom Gruje na Soko Combat System, klub je prestao sa radom pre par godina da biu ga sada reaktivirali bivsi Grujini asistenti: Bratislav, Veroljub i Nenad. Prvi treninzi su vec poceli i cim saznam tacnu lokaciju i termine objavicu ovde.

Prilozi

• 68764_1676872087970_1422515479_31827830_2539598_n.jpg
    68764_1676872087970_1422515479_31827830_2539598_n.jpg
    29,9 KB · Pregleda: 9

Back