wing chun vrsac
Početnik
- Poruka
- 44
postovanje i tebi wing chun vrsac,
nisam primetio da si ti dao negde svoje ime i prezime niti neko zvanje, a cak i da jesi to ne sprecava druge da napisu svoje misljenje o onome sto se vidi na snimcima
ne znam ko si , sta si i koji si od ovih sa snimka pa ne znam koji deo snimaka hoces da analiziramo da bih ti dao dovoljno argumenata za ovo sto sam vec napisao o utisku koji sam stekao gledajuci ove video materijale.
moj utisak je da se neki totalni pocetnik u ko zna kakvim borilackim vestinama poigrao pred kamerama i pokusavao da uci druge samoodbrani od noza.
ako ti nije jasno o cemu ti pricam pogledaj na istom tom youtube neke prave i priznate majstore kako to rade...
Jasno je bilo od samog početka da se nećete predstaviti i da ćete braniti stanovište da i laici imaju pravo na svoje mišljenje .Naravno da i potpuni laici imaju pravo na mišljenje bez obzira što je to mišljenje bazirano na iskustvu i znanju stečenom na youtube-u . Sto se nas tiče svaka sugestija je dorbodošla jer nam pomaže u daljem radu . Sa druge strane mi ostavljamo sebi pravo da "feedback" klasifikujemo prema važnosti izvora pa je recimo misljenje poznatog i priznatog mastora borilačkih veština iza koga stoji ime i višedecenijski rad daleko ispred zluradog i primitivnog komentara anonimne osobe upućenog sa ciljem da uvredi i omalovaži.
Članica kluba koja je psihoterapeut nam je dala profil osobe koja će nas prva napasti na forumu i gle čuda, vi se do u tančine uklapate u taj profil , počevši od načina komunikacije , cilja komunikacje , nivoa kulture, rečnika ...Budite iskreni i priznajte da na ličnom nivou imate nekakav problem ili sa nekim članom kluba ili sa nekim članom saveza kome mi kao klub priapdamo . Sto se nas kao kluba tiče više nećemo odgovarati na vaše postove pa možete slobodno dati sebi oduška i pisati šta želite . Nama su jasni koreni takvog ponašanja kao i činjenica da osoba koja se ponaša na taj način jednostavno ne ume drugačije pa ćemo se shodno tome i postaviti prema svima koji ponašaju na sličan način i forume koriste za iživljavanje sopstvenih strahova i frustracija .