Tracevi i liste za odstrel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... vidi sad vidim, uveli dole opciju ,,slične teme"
Ja ne znam šta vam je - mene su žemske navukle na forum i postujem uglavnom ovde... na ženama... Super ste sve, izuzetci sami sebe lako ugase i nestanu......
.... Odavde ide izraz ,,okupljanje" koji su kasnije preuzeli oni sa svaštare neki i sa politike pa su međusobno počeli da se viđaju i druže - al mi smo to izmislile :lol:

Kao i štošta... kreativan deo foruma, nema šta... JD reče da smo oterale muškarce - to je neistina... Nikad i nisu imali baš mnogo strpljenja za postovanje... pojavljuju se stalno neki novi fipovi koji se zalepe za abortuse ili se dokazuju međusobno na politici, ili već tamo negde na nekom potforumu, uvek su se slabo s nama dopisivali.... oni koji jesu, i dalje su tu, osim 2 (buaahaahaaa... smrc)

ajmeeeeeeeeee kad ispisaste vliko?
Vragana sto pise jekavicom kad svi znamo da govori ekavicom
mmmmmjok
vragana ima najludji akcenat, da mi je bilo potpuno neverovatno da poverujem da zivi toliko dugo u bg
dobar je namcor skroz :heart:
Sutra ovi iz prve smene imaju materijala za citanjeeeeee , vise nego u Kuriru .
kurir bar uspem da iscitam :lol:

e moram da dodam kojota- ne bih bas na listu za odstrel ali bih dosta prevrtala ocima ovako :roll::roll::roll: i malo ovako ponekad :bljak: i jos :vudu:

ali on ce zbog svega gore navedenog biti bas srecan, voli on marketing kakav god da je :lol:

jao mene bas inspirisala ova lista za odstrel :aha:
e pa da i njega
Од овога се јежим, Kojo.
Чекају да једна крене па се онда подржавају.
Или одржавају живим неке дебилне теме јер их је Боже мој, отворила другарица.

Не знам шта им значи то.
Или кад се поПичкају на једној теми па се мрзе и на другој, а у ствари имају исто пи'чкасто мишљење (на само на тој теми).
Ха, ха, ха! Страшно волим кад жене с озбиљним физиономијама говоре дечје глупости, Мари! То је таква смејурија, таква смејурија с женским мозговима! Лице не одговара мозгу. :lol:

Да жена не би трачарила и говорила глупости, требало би да има идиотску физиономију, а Алал и Парка имају симпа фачице, струкиће и дупета једне... Тере Патрик. :heart:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back