Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Хајде овде да постављате вести ,трачеве ,шапате које сте чули атичу се политике.
По мени не требају линкови на овој теми
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хајде овде да постављате вести ,трачеве ,шапате које сте чули атичу се политике.
А ја био убеђен да ће се писати овде
хм, ипак је сувише сртаначких војника
КУУУ-КУУУУУУУУУУУ "ЂОЛЕ"!!!Ova će ti tema prerasti opet u međusobne svađe i klevetanja ili izmišljanje lažnih vesti.
Evo, ja ću jednu, imam pouzdanu informaciju da u gradu u kom radim i živim glavnu reč u svemu vode gej lobi i kosovarski lobi (Srbi s Kosova, koji su se obogatili milionskim prodajama svojih imanja Albancima, koliko se god to nekima ovde ne svidelo). Konkretnije, mnogo homića među najjačim "biznismenima" i političarima
E, moj paprika, a pojedine taksi firme služe za rasturanje narkotika, s tim da gotovo 70 odsto taksi vozila jesu vozila u vlasništvu pandura, pa sad ko rastura, ne znam.... policija, taksisti, dileri....a jedan od glavnih u policiji šuška se, uzima reket dilerima mesečno 5 soma evra....Nikad nisam razmišljao o tome do tada, ali taksi je savršena maska za dilovanje. Ništa sumnjivo ako vidiš taksi u ponoć u mračnoj uličici
Када буде требало биће пушака и на поклон
A ja chuo bash kontra... Da su taksisti pandurski doushnici... I na svojoj kozi posle osetio. Tako da, dobri ljudi, kad' zavrshite neshto ne idite taksijem!
Pa to i kažem, jedna od mogućih opcija je da taksisti diluju za račun pandura
A ja chuo bash kontra... Da su taksisti pandurski doushnici... I na svojoj kozi posle osetio. Tako da, dobri ljudi, kad' zavrshite neshto ne idite taksijem!
planira se koalicija na nivoima svih postojecih stranaka za spas srbije. kinezi i rusi ce dati ogromnu materijalnu pomoc u zamenu za strateske vojne punktove.