Toyota Yaris najsigurniji mali auto na svetu?

Samovozeći automobili su za debile što je i očigledno, neka lagana asistencija apsolutno da!

Svako se našao na ledu i zna šta je abs i ostali sistemi.
Na ledu abs i ne moze nesto da pomogne ,ali kada ti neka budala izleti ko meni pre par godina i naglo zakocis a auto se zaustavi bukvalno na pola metra verovali ili ne ,onda svaka cast ko je izmislio abs ...inace bih ga zakucao samo tako a isao sam oko 60 km/h.

Neispravan ti je kočioni sistem ne sme zadnji kraj da se zanese, u koju stranu se zaneo kontra točak nije u redu cilindar. Menjaju se u paru.

Abs ne ukopava auto nego sprečava proklizavanje i koči maksimalno efikasno.

Lanci nisu za auto puteve i magistralne ako su očišćeni kako treba. Problem su delovi puta koje zaborave da pospu solju i stvori se tanka smrtonosna poledica.

Posebno je opasno noću voziti ako put nije usoljen jer se vlaga spusti i ledi.

Volvo je kineski ako se ne varam? :think:
Trenutno vlasnicka struktura Volvo ..
Screenshot_20210725-143404_Chrome.jpg

Neispravan ti je kočioni sistem ne sme zadnji kraj da se zanese, u koju stranu se zaneo kontra točak nije u redu cilindar. Menjaju se u paru.

Abs ne ukopava auto nego sprečava proklizavanje i koči maksimalno efikasno.

Lanci nisu za auto puteve i magistralne ako su očišćeni kako treba. Problem su delovi puta koje zaborave da pospu solju i stvori se tanka smrtonosna poledica.

Posebno je opasno noću voziti ako put nije usoljen jer se vlaga spusti i ledi.
Ma taj auto ne vozim vise ,pa i jeste bio neispravni zadnji kocioni sistem pa sam zamenio.
Znam da sluzi da ne proklizava ,ali abs je radio odlicno u tom slucaju i nije bilo na autoputu nego klasican lokalni put.

Back