Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Previse je Pavlicenko u prvom timu a to ne zasluzuje...mnogo bi bilo bolje da se Bent forsira...ili da igraju obojica...e onda bi i rezultati bili bolji...

Pavljučenko je otac za Benta vjeruj mi...šuška se nešto za Podolskog e to bi bio igrač za Tottenham...u 4-3-3 na lijevom krilu, Lennon desno ili u 4-4-2 sa Rusom naprijed...uvijek sam favoriziro Podolskog (uvijek igra yebeno za Švabe)...

Benta gledam vec godinama...
Ranije sam igrao i Menadzer...volio sam uvijek da ga kupim...
Pavlicenko...je igrac kojem moras da namjestis loptu na tanjir...nesto slicno kao nas Anelka...
Takav igrac ne treba Totenhemu jer nijesu u zavidnoj poziciji da bi mogli da ga iskoriste dobro...
Pod velikim su pritiskom da ostvare dobre rezultate a Pavlicenko sam ne umije nista...
Cijela ekipa radi za njega...a on jos mnogo i promasuje i deprimira na taj nacin ostale igrace...
Dok je Bent u ovoj maloj karijeri sto je imao...znao da iskoristi sanse...a jos bolje je znao da ih stvori...i prije Totenhema...a bogomi i u pripremnom periodu ove sezone...ali nazalost je imao povredu a uskocio je u prvi tim ovaj nesrecnik...
Od kad im je stigao mali Roman...ne mogu da se povezu...i ne ocekujem da ce se i povezati nesto drasticno! I sam Modric je kritikovao Romana da jos ne zna guknuti nista iz engleskog i da se on sa njim ne moze nista sporazumjeti...a kako se razumiju na terenu, to je vec posebna prica...
Samo prati kad Modric proslijedi neki izuzetni pas...Pavlicenko trci u suprotnu stranu...takvih akcija imas po 10 po mecu...poslije se opravdava na taj nacin...sam je u napadu protiv dva centralna beka...nije mu lako...nije nego nema pojma!
I mnogo mi je zao sto Modricu ne ide bolje...a sa onakvom mrcinom ispred sebe...nije ni cudo!
Luka je odigrao veoma dobru polusezonu ali Totenhem nema dobrog napadaca...da je tu Berbatov ili barem Kin, cvjetale bi njima ruze...
Hadlston treba da igra konstantno jer bi on uvijek mogao da cuva Modrica od grubijana Premijer lige...krupan je, jak, kondiciono izuzetan a umije da sutne odlicno...on i Modric cu pravi par...
Ali forsiraju mnogo Dzenasa...a on uopste ne igra dobro...a i Bentli se cesce vuce po terenu nego sto se trudi...
Iskreno...Lenon, Luka i Zokora pokazuju najvise od igraca koji su naprijed...odbrana je odlicna, samo da golman ne pravi kikseve!

Modric je odigrao odlicnu utakmicu...ali na kraju, kada je trebao da odigra glavom kako uvijek radi...on je glupo postupio...steta...

@Car Zg Palacios je sjajno pojacanje...kada vec nijesu umjeli da iskoriste Hadlstona...imace sada vise prostora Modric da pokaze klasu!

Nesretan poraz Spursa u finalu Carling kupa. Manchester je odmarao par igrača (Van der Sar, Vidić, Carrick, Berbatov, Rooney), dok par bitnih nije imalo pravo nastupa za Tottenham (Keane, Palcios, Defoe+Woodgate ozlijeđen).

Nisam gledo cijelu tekmu, ali bila je dosta ravnopravna, Foster je imao par sjajnih obrana, na Ronaldu nije sviran penal...žao mi je jer je Tottenham igrao dobro, a Manchester će ionako sve osvojiti pa su bar ovo mogli pustiti ovim nesretnicima da se malo vesele...:lol:

Spursi su složili ekipu i pobjegli sa začelja. Bila su potrebna 2 trenera i 6 mjeseci (2 prijelazna roka u kojima su kupovali) rada da se ustali prvih 11 koji su kvalitetom možda 5-8 ekipa u ligi.

Gomes - Ćorluka, Woodgate, King, Ekkotto - Lennon, Palacios, Jenas, Modrić - Bent, Keane
(zadnja 4 kola 10 bodova):klap:

I eto na kraju Tottenham završava osmi što im je 4. najbolji rezultat u 17 godina Premijer lige...plus finale liga kupa i nesretni poraz na penale od Manchestera...plus najmanje primljenih golova doma ikad. S obzirom na početak sezone:klap:

Gomes- nakon privikavanja engleskom kontaktu na centaršuteve i nekoliko kiks golova, vrlo dobar..
Ćorluka, Ekotto, King, Woodgate - vrlo solidna i stabilna sezona plus Dawson kao dobra rezerva
Palacios - glavni igrač preobrazbe spursa, brutalni fajter
Jenas - uz Palaciosa puno bolji, ipak najslabija karika
Lennon, Modrić - najbolji i najopasniji igrači oko kojih se sve vrti, Lennon da popravi završni pas (da ne goni isključivo pravocrtno ko mazga) i Modrić da popravi šut i realizaciju i to je to
Napadači- osim Defoa niko nije preopasan (Defoe igro samo nekoliko tekmi zbog ozljede), Keane, Pavly, Bent nekako nedorečeni

Slijedeće sezone jedan vrhunski zadnji vezni i napadač i borba za Ligu prvaka (iovako su objektivno peti kvalitetom)

Poznato mi je da 8. na tabeli ne igra u Evropskim takmicenjima,ali zar porazeni u finalu Karling kupa nije obezbedio mesto u Evropi ukoliko je osvajac tog takmicenja zagarantovao mesto u Evropi u ligaskom delu?

Rednap pravi sou u klub,prodaje 14 igraca medju kojima su Bent,Dzenas,Zokora,Hadlston,Pavlicenko,Bentli,Bejl...
Sta radi taj covek...
Bent je najbolji strelac plavaca a Dzenas je bio cele sezone standardan u timu...
Svasta!?

Rednap pravi sou u klub,prodaje 14 igraca medju kojima su Bent,Dzenas,Zokora,Hadlston,Pavlicenko,Bentli,Bejl...
Sta radi taj covek...
Bent je najbolji strelac plavaca a Dzenas je bio cele sezone standardan u timu...
Svasta!?

Gledo sam puno utakmica ove sezone i ne treba žaliti za njima dvojicom, jer su loši...jedan pravi napadač i jedan zadnji vezni i to je to....

A ovakvi ljetni transferi 10 unutra 10 van su standardni, zato i ne mogu spojit pravu sezonu odkad je Premier lige :rtfm:

Navijac sam plavaca od 2007 a tada je Totem imao prosecne igrace tipa:
Stalteri,Tainio,Dzingbonda(prodaju ga i dovode sad po drugi put),Malbrank...
Sa tim igracima su dva puta uzastopno bili peti na kraju sezone(iza velike cetvorke).
Sada kao i u prosle dve sezone kada klub rasipa milione za igrace i u svakoj sezoni prodaju skoro ceo tim nisu uspeli da preko lige stignu do Evrope(svaka cast za osvojen kup).Nije da se pravim pametan ali moje misljenje je da ne treba Rednap da se preterano zanosi dovodjenjem igraca vec da od postojeceg kadra napravi dobar tim i tek tada bi klub mogao da uzne titulu koji svi petlovi cekaju od 1961.
Po meni Totem bi trebao prodati samo Djovani dos Santosa (zbog nediscipline) a trebalo bi da dovedu Edina Dzeka i Darija Srnu,sad neznam koliko je to ostvarivo ali rec je o fantasticnim igracima koji bi bili ekstra pojacanja za tim kao sto je Tottenham.
Daj boze da gresim i da pojacanja koji budu doveo Rednap donesu uspeh,
pa da se ponovo okitimo titulom,sto da ne...

Back