Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bejl je doktor fudbala, i to jedan od najmladjih doktora trenutno...
Samo da ga mimoidju povrede, eto nama gigsa, ako ne i boljeg.

interesantno je da je za njega rekao vrhunski poznavalac fudbala i veliki gospodin van terena, inace korisnik ovog cenjenog foruma Walken sledece:

-on je trenutno najbolji igrac na svojoj poziciji ali nije svetska klasa...

a Boas i Hari su rekli da je najbolji igrac na svetu....jer Mesi i Ronaldo imaju bolje saigrace...
i mene kad bi pitali....nebi Bejla menjao ni za koga....Bejl ne moze da se zameni....ne postoji igrac koji moze njega da za meni...zvuci glupo ali za Mesija ga nebi menjao da dodje u Tottenham...

interesantno je da je za njega rekao vrhunski poznavalac fudbala i veliki gospodin van terena, inace korisnik ovog cenjenog foruma Walken sledece:

a Boas i Hari su rekli da je najbolji igrac na svetu....jer Mesi i Ronaldo imaju bolje saigrace...
i mene kad bi pitali....nebi Bejla menjao ni za koga....Bejl ne moze da se zameni....ne postoji igrac koji moze njega da za meni...zvuci glupo ali za Mesija ga nebi menjao da dodje u Tottenham...
Iskreno Bejl spada u top 10 igraca u ovom trenutku, ali nije bolji od mesija i ronalda, realno...

Zaboravio si nešto kolage Spurs :D

Rekao sam da je trenutno najbolji na svojoj poziciji, ali da nije svetska klasa dok u kontinuitetu ne pokaže takve igre ... To je bilo onda kad je razmontirao Inter čini mi se, kad je Evropa brujala o njemu ... Tada je i Krasić kidao u Juveu, pa sam i za njega rekao da nije klasa dok ne potvrdi u par sezona ... Krasić nažalost nije a Bejl jeste (što se i očekivalo), tako da uživaj u negovim igrama za pevce dok ga neko ne odvede :D ...

Zaboravio si nešto kolage Spurs :D

Rekao sam da je trenutno najbolji na svojoj poziciji, ali da nije svetska klasa dok u kontinuitetu ne pokaže takve igre ... To je bilo onda kad je razmontirao Inter čini mi se, kad je Evropa brujala o njemu ... Tada je i Krasić kidao u Juveu, pa sam i za njega rekao da nije klasa dok ne potvrdi u par sezona ... Krasić nažalost nije a Bejl jeste (što se i očekivalo), tako da uživaj u negovim igrama za pevce dok ga neko ne odvede :D ...

Lepo je to, nego valjda nece otici, mislim bolje je da svaki tim ima po 1,2 zvezde, nego 2 tima po 15 zvezda z:shock:

Bejl nigde ne ide....rekao je da se najbolje oseca u Tottenhamu i da ce sa njime vratiti ono sto mu je ove godine oduzeto ( Liga sampiona)...
Tottenham je prosle sezone zavrsio kao 4. i trebao je da se takmici....eno ga Celsi ispade....ne ide nista na silu...

a svaki tim ce da ima uvek zvezde...u Everton: Nekad bio Runi, pa posle Arteta, posle Artete Rodvel, posle Rodvela Felaini....
u Tottenham: Kerik, Berbatov, Modric, Bejl...sledeci je mozda Sandro ;)
i Arsenal tako: Anri, kurta, murta, van Persi, Kazorla.....jebemliga ko sve....
svaki tim tako....cak i Liverpul u raspadu ima Suareza, da nije on zvezda bi bio Dzerard...

575009_10151236895843505_939758683_n.jpg

tata :D

Haha Marselo u timu sveta, isto tako i Alves, Pike, Alonso...smejurija...
Bejl bolji od sve 4ice zajedno...
Nema ni Ivanovica, covek uzeo LS, a onaj cigan Alves igra u Barsi, i ne oseti se da igra, njegov doprinos je jednak golmanu Pintu na klupi..
FIFA....pogana institucija postala.

Back