Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
na Newcastle Boas krece bez napadaca 
jedva cekam da vidim o cemu se tu radi

jedva cekam da vidim o cemu se tu radi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na Newcastle Boas krece bez napadaca
jedva cekam da vidim o cemu se tu radi![]()
Adebajor verovatno umoran zbog Africkog kupa nacija verovatno ce zaigrati u drugom, a Defo se povredio na prosloj utakmici.
i Kejlna postali na pozajmicu...precednik Levi rekao je izrazito da nam napadac ne treba i da je zadovoljan onim sto ima...cime je sad zadovoljan, trebao je bar Scepovica da dovede da se ne brukamo pred omladinom i igramo bez napadaca...izgleda da ce Dempsi u napad.....inace je prednji vezni...
Ako nekog zanima potpuno nov original dres Totenhema iz prošle sezone nek mi se javi preko privatne poruke.
Ti bre da si pravi navijač ne bi pitao za cenu, treba da ti bude neprocenjivmozes li da ga slikas i da javis kolko ga cenis?![]()
Ti bre da si pravi navijač ne bi pitao za cenu, treba da ti bude neprocenjiv... Ja imam dva Juventusova, sad ću i Pirlov iz ove sezone da nabavim
...
Ne moraš raditi, odrekneš se leba, piva i duvana i eto dresaimam jedan Tottenhamov
a slab sam sa kintu... ja ne radim jbg![]()
mozes li da ga slikas i da javis kolko ga cenis?![]()
Ne moraš raditi, odrekneš se leba, piva i duvana i eto dresa...
Leb ne jedem...osusio sam se kao grisina....za pivo vise i nemam kintu....a cigaru nikad u usta nisam stavio.... ceo zivot stedim i stedim a opet nemam
ali cu vidim da iskukam za dres....![]()