Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://www.uefa.com/uefachampionsle...match=2003762/postmatch/statistics/index.html

u obe utakmice smo imali vise suteva (to je jos vise izrazeno u utakmici u londonu gde ste vi bili ti koji su imali samo jedan sut u okvir gola) , vise kornera, vise loptu u nogama,....... ali to je statistika, nista ne znaci, vas jedna frljoka ka golu se racuna isto kao i onaj jepesov udarac glavom........

jedna od losijih postava milana u istoriji i najbolja totenhemova i opet je milan bio bolji, prosli jeste ali ste imali srece i igrali ste bunker, sto je za mene uvek sramota za fudbal.....

scaled.php

pa vama je svaka bila frljoka sem suta Jepesa glavom, i onaj put kada je Gomes kiksirao i Robinjo pucao a sa gol linije izbacio Galas...
sem toga sansu niste imali....to su sve bili sutevi kolko da se sutne...
ispali ste...ali moram da vam cestitam na dobroj igri, casno ste izgubili, niste se obrukali :D

Utakmica u 4 slike :)

fsfss19.jpg

sl. 1 - Lenon salje Jepesa po burek i asistira Kraucu za 0:1

1594919_w2.jpg

sl. 2 - Krauc i ekipa proslavljaju gol...izgleda da ce se istorija ponoviti i da ce Tottenham kao i uvek izbaciti milan

186166-ac-milan-tottenham.jpg

sl. 3 - Ciganin Gatuzo pokazuje ko je i sta je...a to je najveca bruka za fudbal....za ovo nije dobio karton

Gennaro-Gattuso.jpg

sl. 4 - Milan je porazen....i opet pokazuju ko su i sta su CIGANI...mi snagu i nadmocnost demonstriramo na terenu....dovidjenja :D

Dva navijaca milana, jedan arsenala i jedan ljubimac barselonine igre pisu u temu Tottenhama...
pa ja se ne upustam tamo da ulazim, u teme od malih klubova, u temi radnicki nis, jedinstvo paracin, bsk borca, kozara, milan i arsenal ne pisem...
to samo pokazuje koliko je ovo veliki klub...

Back