- Poruka
- 3.629
Zelim mu da osvoji Ligu Sampiona sledece godine, i da se komotno proseta Premijer Ligom![]()
Jel to zvanično?
Vertongen je igračina...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelim mu da osvoji Ligu Sampiona sledece godine, i da se komotno proseta Premijer Ligom![]()
Jel to zvanično?
Vertongen je igračina...![]()
![]()
Volken je ovaj sa sesir...
Valjda ''sas šešir''?
jos se samo ceka blagoslov patrijarha Irineja i potpis da udari i spreman je ko zapeta puska![]()
Znači nije...![]()
al ce dodje...do kraja nedelju ce zavrse sa papirologiju...ne moze odma....to je LIGA bato...nije to SH liga...
Mnogo dobar igrač...mogao je u neki bolji klub.
Ne vidim neku razliku Ajaxa i Totenhema, jedino što ovi drugi igraju jaču ligu.
Pa s obzirom kakve kvalitete ima mali mu je to napredak u karijeri, čak šta više, Ajax je veći klub.![]()
Oladio je Arsenal i rekao da oce u Tottenham
zna mali sta je dobro...
a tebi je krivo sto Milan nema i ne zna da dovede kvalitetne igrace...stalno nam zavidite...
Došao neki Bakaye Traore u Milan...zamisli ''pojačanje''.![]()
da je dobar ne bi dolazio u Milan![]()
Oladio je Arsenal i rekao da oce u Tottenham
zna mali sta je dobro...
a tebi je krivo sto Milan nema i ne zna da dovede kvalitetne igrace...stalno nam zavidite...
Zna momak da nece imati mjesta u Arsenalu.
ali Vertogen je izabrao da igra za veci tim a ne manji...
A ja mislio ide u Totenhem...![]()
Po cemu je Tottenham veci od Arsenala,daj samo jedan kriterij?Arsenal ima najgrdju zadnju liniju....samo Vermalen vredi...ali Vertogen je izabrao da igra za veci tim a ne manji...
Po cemu je Tottenham veci od Arsenala,daj samo jedan kriterij?
evo piss zna...a i osetio je na svoju kozu...
ne moze od tad da me smisliali nema veze... ja mu ne uzimam za zlo, rasprava oko klupske boje ovo,ono....zavidi mi
zna i on da smo bolji al nece da prizna...
a Arsenal je izgubio od Milana...pa kazi ti meni, koji bi veliki tim dozvolio sebi da izgubi od Milana...