Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pustiti Rednapa za 10 miliona je kretenizam,a i ekonomski neisplativo,vise bi Levi zaradio prodajuci prekobrojne igrace..

ma Levi je djubre od coveka...sve gleda kroz prokleti dinar...
dok jedan potrosi i procerda tri puta ga obrne i prevrne...
covek ne daje da nijedan igrac Tottenhama ne prima vise od 80.000 evra nedeljno...ako dovedu igraca sa visim primanjima ima Bejl, Modric, Lenon, Kabul i ostali da traze da i oni primaju vise...tako da je Hari u zaebanu poziciju da kupi igraca koji ce malo da prima, a da vredi :D
To se i radi....prodadose Pavlicenka za 10 miliona a doveli Sahu za dzabe...
Prodali Krauca za 10 i Palasiosa za 7, Kina za 3 a doveli samo Parkera za 7...
Kako klub ulaze i kako gazda sve gleda u dinar dobro smo tu gde jesmo...
On ceni da ce prodati Harija za 10 a za manje novca dovesti Mojesa pa ce opet u plus da bude...

Adebajor je iz Sitija na pozajmicu....on prima 160.000 nedeljno s tim sto ga Tottenham placa 80.000 a Siti 80.000...
Levi je resio da ce otkupiti ugovor Adebajoru jedino ako on pristane na drasticno smanjenje plate...da prima samo 80.000 evra :D

Adebajor je iz Sitija na pozajmicu....on prima 160.000 nedeljno s tim sto ga Tottenham placa 80.000 a Siti 80.000...
Levi je resio da ce otkupiti ugovor Adebajoru jedino ako on pristane na drasticno smanjenje plate...da prima samo 80.000 evra :D
Kolko sam gledo Totenhem ove godine, Adebajor je međ glavnim igračima tamo uz Bejla i Parkera, ali ne verujem da će pristati na smanjenje plate ... Alavo je to sve, pre će sedeti u Sitiju na klupi, nego razbijati u Tetnhemu za upola manje novca ...

Kolko sam gledo Totenhem ove godine, Adebajor je međ glavnim igračima tamo uz Bejla i Parkera, ali ne verujem da će pristati na smanjenje plate ... Alavo je to sve, pre će sedeti u Sitiju na klupi, nego razbijati u Tetnhemu za upola manje novca ...

Meni Adebajor ide na zivci....promasi stopostotnu sansu pa uvati da se kezi pred kameru i da se smeje ko dvorska luda....iljadu puta sam zbog njega s daljinski gadjao televizor...jeebemti budalu...
Reko je Adebajor da je on iz siromasne drzave iz Afrike ( Togo) i da igra fudbal za pare....kao pomaze familiju mnogobrojnu pa mu treba sto vise love...tolko je bilo i oticice...ali ne verujem da ce ostati u Siti....nije niko lud da mu placa za sedenje 160.000 evra nedeljno....
A ne slazem se da je kljucni igrac...U jednom timu mora neko da postize golove...Prvo je to bio Defo kada je dao 18 u ligu, prosle godine Van der Vart sa 13 iako igra iza napadaca i sad Adebajor....pored Bejla,Modrica, Parkera, Lenona i Defo i Saha kad udju na pet minuta davaju golove....

Nije ključni, neg međ glavnim igračima, baš zbog toga što postiže golove ...

Ima Totenhem dobru ekipu, i sa par dobrih pojačanja mogli bi redovno da se bore za LŠ-a, za nešto više im treba neki šeik koji će da kešira neke nenormalne pare za vrhunske igrače ...
Kod Totenhema je dobra stvar sto imaju dosta igraca koji mogu da rese utakmicu..Ranije su to bili Bejl,Van Der Vart,Defo,Krauc,a sada su doveli i Sahu i Adebajora...I jos Rednap na klupi,tim za respekt...

Kod Totenhema je dobra stvar sto imaju dosta igraca koji mogu da rese utakmicu..Ranije su to bili Bejl,Van Der Vart,Defo,Krauc,a sada su doveli i Sahu i Adebajora...I jos Rednap na klupi,tim za respekt...
Da, ali ne mogu oni rešavati velike utakmice, i Totenhem nema kadar da redovno igra LŠ ili da osvoji titulu ... Tim za respekt, ali nijedan od njih nije svetska klasa, jedino Bejl može postati ako konstantno bude ovako igrao, a malo je jedan takav igrač da bi bili konstantni ...

Da, ali ne mogu oni rešavati velike utakmice, i Totenhem nema kadar da redovno igra LŠ ili da osvoji titulu ... Tim za respekt, ali nijedan od njih nije svetska klasa, jedino Bejl može postati ako konstantno bude ovako igrao, a malo je jedan takav igrač da bi bili konstantni ...
Imaju i Modrica,koji moze da se nosi sa bilo kime na sredini..Ti igraci koje sam nabrojao su dovoljni za PL,za LS vec treba kao sto si rekao,da legne mnogo veca para..

Imaju i Modrica,koji moze da se nosi sa bilo kime na sredini..
Ma Modrić je odličan igrač, ali nije svetska klasa poput Seska, Ćavija, Inieste, Turea, Švajnštajgera, Snajdera, Silve, Ozila itd. ...

Ti igraci koje sam nabrojao su dovoljni za PL,za LS vec treba kao sto si rekao,da legne mnogo veca para..
Ma nisu ni za PL dovoljni, teško da mogu osvojiti bez par spektakularnih pojačanja ...

Ko kaze da je njihova ambicija da osvoje? Njihov glavni cilj je plasman u evropsko takmicenje i uzimanje nekog engleskog kupa,kao sto smo konstatovali za vece ambicije je potreban i veci novac..
Pa ja sam rekao da ne mogu da osvoje PL sa ovim kadrom (post 1808) a ti si u sledećem postu odgovorio da imaju Modrića i da uz prethodno pobrojani kadar to je dovoljno za PL (što sam ja shvatio kao osvajanje PL jer sam na to mislio u postu na koji si ti odgovorio) ...

to je ono sto pricas a ne gledas utakmice...Tottenham ima odlican kadar i samo mu je potrebno da ga sacuva...kazes da Modric, Bejl , Adebajor, Van der Vart, Lenon nisu svetska klasa :D cirkus...isto kao kada si rekao jedom prilikom da je Bejl najbolji igrac na svojoj poziciji trenutno a nije svetska klasa....
Po tebi da bi igrac bio svetska klasa mora da igra za Real i Barselonu...ovome si sve rekao...

to je ono sto pricas a ne gledas utakmice...Tottenham ima odlican kadar i samo mu je potrebno da ga sacuva...kazes da Modric, Bejl , Adebajor, Van der Vart, Lenon nisu svetska klasa :D cirkus...isto kao kada si rekao jedom prilikom da je Bejl najbolji igrac na svojoj poziciji trenutno a nije svetska klasa....
To su sve odlični igrači, ali za ništa više od trećeg mesta u PL ...

Ako su svi oni svetska klasa, i ako je Totenhemu samo dovoljno da sačuva kadar, sa sve magičnim Arijem na klupi, kako to da do sada nisu bili šampioni i ne igraju LŠ redovno? Svetska klasa je neko ko je među 5-10 najboljih na svetu na svojoj poziciji i ko igra konstantno par godina na tom nivou, a u Totenhemu jedino Bejl je trenutno u toj grupi, a to je premalo za osvajanje ... Rekoh ti onomad, i Krasić je bio u polusezoni najbolje krilo na svetu pa nije svetska klasa, jer je to bio trenutni bljesak ... To je Bejlu bila prva sezona da je igrao odlično, i bio je najbolji levi spoljni, kao i Krasić desni, samo za razliku od Krasića Bejl je svoju formu zadržao i ove sezone, tako da se sada za njega može reći da je konstantan, a samim tim i svetska klasa ...

Cirkus je kad čitaš sa nerazumevanjem

Po tebi da bi igrac bio svetska klasa mora da igra za Real i Barselonu...ovome si sve rekao...
A kako si došao do tog zaključka? Pošto nisam to nigde rekao, zaključićemo da ne čitaš moje postove nego odgovaraš automatski, i uzjoguniš se čim neko kaže da Totenhem nije najbolja ekipa u ubedljivo najjačoj ligi na svetu, i kako Totenhem nema igrače poput Ćavija, Mesija, Ibre, Runija i ostalih ...

Ako su svi oni svetska klasa, i ako je Totenhemu samo dovoljno da sačuva kadar, sa sve magičnim Arijem na klupi, kako to da do sada nisu bili šampioni i ne igraju LŠ redovno? Svetska klasa je neko ko je među 5-10 najboljih na svetu na svojoj poziciji i ko igra konstantno par godina na tom nivou, a u Totenhemu jedino Bejl je trenutno u toj grupi, a to je premalo za osvajanje ... Rekoh ti onomad, i Krasić je bio u polusezoni najbolje krilo na svetu pa nije svetska klasa, jer je to bio trenutni bljesak ... To je Bejlu bila prva sezona da je igrao odlično, i bio je najbolji levi spoljni, kao i Krasić desni, samo za razliku od Krasića Bejl je svoju formu zadržao i ove sezone, tako da se sada za njega može reći da je konstantan, a samim tim i svetska klasa ...

Cirkus je kad čitaš sa nerazumevanjem

8 boda ih deli od prvog mesta...Hari ne moze za 4 godine titulu odma da osvoji...za to je potrebno vreme...kad je doso ubedljivo poslednji smo bili sa dva boda...
Bejl vec dveipo godine igra konstantno dobro....samo sto si ga prvi put ti video protiv Intera...sada je uvek strelac ili asistent...10 gola dao za njegovu poziciju...isto gola kolko i Adebajor...
Krasic nikada nije bio najbolje krilo na svetu...imao je malu formu...ali cak ni u najboljoj zivotnoj formi nije toliko punio mreze koliko ih sada daju Bejl i Lenon...telca...

ovo sto sam izboldovao je sledece...ti s tim sam sebi udaras kontru...

A kako si došao do tog zaključka? Pošto nisam to nigde rekao, zaključićemo da ne čitaš moje postove nego odgovaraš automatski, i uzjoguniš se čim neko kaže da Totenhem nije najbolja ekipa u ubedljivo najjačoj ligi na svetu, i kako Totenhem nema igrače poput Ćavija, Mesija, Ibre, Runija i ostalih ...

Pa znam te....tako mislis..nema post u kome mesija ili cavija ne spomenes...

8 boda ih deli od prvog mesta...Hari ne moze za 4 godine titulu odma da osvoji...za to je potrebno vreme...kad je doso ubedljivo poslednji smo bili sa dva boda...
Bejl vec dveipo godine igra konstantno dobro....samo sto si ga prvi put ti video protiv Intera...sada je uvek strelac ili asistent...10 gola dao za njegovu poziciju...isto gola kolko i Adebajor....
Ako ćeš iskreno, ja navijam za Totenhem u toj trci, ali realno nemaju šanse, titula ostaje u Mančesteru .... Nema Totenhem kadar za to, ovo Ari izvlači 120% iz njih i ovo im je maksimum ...

Bejl je prošle sezone eksplodirao i promovisao se u najbolje igrače lige, pre toga je bio dobar, ali prošla sezona ga ja vinula u najbolje, i dobro je što održava formu, manjak je vrhunskih levih spoljnih ... Mislim da bi u Barsi pored Ćavija i u onom sistemu igre jeo živu decu ... Verovatno napušta Totenhem na kraju godine, iskeširaće neko masne pare za njega ...

Krasic nikada nije bio najbolje krilo na svetu...imao je malu formu...ali cak ni u najboljoj zivotnoj formi nije toliko punio mreze koliko ih sada daju Bejl i Lenon...telca...
Krasić je na polusezoni bio najbolje krilo na svetu, vukao je Juventus, i ubijao kako igra, u skoro svim izborima bio je izabran u najbolji tim ... Ali još brže je pao u formi ... Krilo i ne treba da puni mreže

ovo sto sam izboldovao je sledece...ti s tim sam sebi udaras kontru...
Kako udaram sebi kontru, objasni malo preciznije

Pa znam te....tako mislis..nema post u kome mesija ili cavija ne spomenes..
Nisam ja kriv što su genijalci i što igraju najbolji fudbal na svetu ... Kad Mesi i Ćavi ne budu igrali ovako kako igraju, neće ni biti spomenti kao najbolji igrači na svetu ... Šta misliš, jel zaslužuje Mesi da se spominje stalno? 40 utakmica, 42 gola i 20 asistencija, to se mora spominjati jer čovek piše istoriju ... Da nema njega spominjali bi CR-a stalno, a koliko je Mesi dobar vidi se u činjenici da igračina poput CR-a u ovakvoj formi nije najbolji igrač na svetu, a pre 4 godine sa slabijom formom je bio ubedljivo najbolji ...

Modric je pred potpisom ugovora sa Tottenhamom do 2016. :D
Po njoj ce biti najplaceniji igrac u istoriji kluba sa 110.000 evra...Samo ceka da vidi ako Hari ostane :D

Tottenham otkupljuje Adebajorov ugovor za 4 miliona :D po njemu mu nudi platu od 110.000 evra....

Ovo povecanje plate moze uraditi da Bejl, Kabul, Lenon i ostali traze vecu platu i nove ugovore :D

Modric je pred potpisom ugovora sa Tottenhamom do 2016. :D
Po njoj ce biti najplaceniji igrac u istoriji kluba sa 110.000 evra...Samo ceka da vidi ako Hari ostane :D

Tottenham otkupljuje Adebajorov ugovor za 4 miliona :D po njemu mu nudi platu od 110.000 evra....

Ovo povecanje plate moze uraditi da Bejl, Kabul, Lenon i ostali traze vecu platu i nove ugovore :D
Ipak Pirocanac Levi odresio kesu...

Sparsi prodaju "otpisane" da zadrže zvezde

Čelnici Totenhema planiraju da prodaju šestoricu igrača kako bi imali dovoljno sredstava da izmiruju obaveze prema Emanuelu Adebajoru i Luki Modriću.

Totenhem je odlučan u želji da na "Lejnu" zadrži Emanuela Adebajora i Luku Modrića, prenose britanski mediji.

Čelnici londonskog kluba spremni su da prodaju Sebastijana Basonga, Vedrana Ćorluku, Džermejna Dženasa, Dejvida Bentlija, Aurelija Gomeša i Dos Santosa kako bi bili u mogućnosti da izmiruju visoka primanja Adebajora i Modrića.

Sparsi će navodno Adebajoru ponuditi platu od 100 000 funti nedeljno, kako bi ga otkupili od Mančester Sitija.

Luka Modrić je letos bio blizu prelaska u Čelsi, ali su ga čelnici Totenhema odvratili od toga. Ukoliko žele da ga zadrže i naredne sezone moraće da mu ponude mnogo veću zaradu.

Dvojica fudbalera su ove sezone zajedno postigla 14 pogodaka.

Eto koliko Tottenham ulaze..da bi produzili ugovore dvojici igraca trebaju da prodaju sest :D
Uz to, platu od 100.000 evra ima skoro svaki fudbaler Man Utda, Arsenala, Celzija a za Siti da ne pricam...
Modric trenutno prima 55.000 evra nedeljno...to je 2.640.000 evra po sezoni...
Runi prima 250.000 evra nedeljno....to je 12.000.000 evra po sezoni samo za njega....

pa zamisli ti koliko pare idu na Nanija, Berbatova, Ferdinanda, Vidica, Evru i ostale, ako uznemo koliko izlazi za ukupno ceo tim Man Utda dobijamo neverovatnu cifru....
a za Tottenham je najveca plata 80.000 tj. 3.800.000 evra godisnje...
A ispade da Tottenham ulaze kolko i Arsenal i Man Utd....nego ljudi ne razumu :D xexe

Eto koliko Tottenham ulaze..da bi produzili ugovore dvojici igraca trebaju da prodaju sest :D
Uz to, platu od 100.000 evra ima skoro svaki fudbaler Man Utda, Arsenala, Celzija a za Siti da ne pricam...
Modric trenutno prima 55.000 evra nedeljno...to je 2.640.000 evra po sezoni...
Runi prima 250.000 evra nedeljno....to je 12.000.000 evra po sezoni samo za njega....

pa zamisli ti koliko pare idu na Nanija, Berbatova, Ferdinanda, Vidica, Evru i ostale, ako uznemo koliko izlazi za ukupno ceo tim Man Utda dobijamo neverovatnu cifru....
a za Tottenham je najveca plata 80.000 tj. 3.800.000 evra godisnje...
A ispade da Tottenham ulaze kolko i Arsenal i Man Utd....nego ljudi ne razumu :D xexe
Ti i dalje ne kapiraš neke stvari, iako sam ti ostavio linkove da vidiš koliko ulaže Totenhem a koliko Arsenal ... Totenhem ulaže previše u odnosu na dobijeno, plate nemaju veze sa tim, i upravo zbog toga su im plate manje nego kod drugih, ko je lud da plaća igrača koji mu ne donosi trofeje ... Vidić i Runi su Mančesteru doneli brdo trofeja, a samim tim i novca, i normalno je da zaslužuju 3-4x veću platu od Modrića ili VDV-a ... Kad Modrić, VDV, King i ostali budu uzimali trofeje, onda će i plata njima biti veća, i to nije ulaganje ... Kad su dva kluba zaineteresovana za nekog igrača, igrač normalno gleda ko mu nudi više, a svi ovi igrači koji su došli u Totenhem za te silne novce su sigurno dobili najveću ponudu od Totenhema, i to znači da je Totenhem najviše uložio u njih ...

Misliš da je Vidić imao toliku platu kad ga je Ferguson doveo 2006-e? Naravno da nije, ali činjenica da je 4 puta bio izabaran u najbolji tim PL-e, da im je doneo 4 titule i LŠ-a, opravdava sumu koju mu Mančester daje ... Kao i slučaju Runija i bilo kog drugog igrača ... Kad Modrić bude 4x izabran u PL tim godine i donese im titule, budi siguran da će imati platu koju zaslužuje, a to je ista ona koju imaju Runi, Vidić i ostali ...

A to nema veze sa ulaganjima, gde Totenhem ulaže mnogo a dobija go ****** ...

Back