- Poruka
- 167
Cenim da ce da prodamo Modrica a da dovedemo Carlija Adama 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi bilo lose za Totenhem ali treba dobro razmisliti
Totenhem:''Može Bejl i Modrić, platite 75 miliona funti!''
Čelnici sa ''Vajt Hart Lejna'' poručili zainteresovanim klubovima da će prihvatiti ponude sa ''Old Traforda'' i ''San Sira'' za sjajni duo fudbalera. Odredili najmanju moguću cenu?
Totenhem je spreman da prihvati ponude za Luku Modrića i Gereta Bejla, ali ne ispod 75 miliona evra za oba fudbalera!
Ranije se iz Londona poručivalo da njih dvojica neće biti prodati, ali se ipak došlo do ideje da se zaradi neki novac.
Ipak, ostaće velika praznina u izgrađenoj ekipi Harija Rednapa.
Mediji u Engleskoj kažu da bi Totenhem prihvatio ponudu od 25 miliona funti za Modrića, kog želi Mančester Junajted, dok bi 50 miliona bilo dovoljno da se odvede Geret Bejl, a Inter je prvi u redu.
Taj novac bi Totenhem sigurno uložio u nova pojačanja, a na Rednapovom skeneru je Leandro Damiao iz brazilskog Internasionala. ''Sparsi'' čekaju i razvoj situacije sa Dimitrom Berbatovim i Junajtedom.

Mesto Gomeza i Radisa Ilic je dobar..Pa sto Fidela, alo bre 40 mu je!?![]()
Mesto Gomeza i Radisa Ilic je dobar..

Pa sto Fidela, alo bre 40 mu je!?![]()
Pretpostavljam da je najveci razlog sto je Fridel odlozio penziju to sto je bankrotirao :| U svakom slucaju, uzeli ste pouzdanog golmana, brani ono sto se ocekuje od njega i retko kad prima neke frljoke.
E sad sto je mnogo - mogo je
Inace Gomez zna da primi glupost, ali i da osbrani cudo.
Za Radisu vazi samo ovo prvo![]()
Ma,to ja iz zajebancije..Ma...nije bas rupa....primao je kiks golove to stoji...zavio nas u crno na neke utakmice i to stoji....ali nam je guzicu vadio na nekim utakmicama i to stoji....on je znaci golman koji brani sto niko nebi a primi sto niko nebi....u prosloj sezoni je branio kao zmaj, do 4. mesto smo stigli jer je branio na nivou.....ali ovu sezonu je usro nacisto.....
inace, i ja sam da se menja...kiks golmani nam ne trebaju....
ali porediti njega i Radisu je previse....