- Poruka
- 26.903
Pa jel on lud da proda Lenona?! Ako to uradi stvarno je prso!![]()
Ne, pustice da ga ovaj hebava..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel on lud da proda Lenona?! Ako to uradi stvarno je prso!![]()
Nemoj vise ivanice molim te vesti da postaljas....pokvari mi dan....nijednu lepu vest nisi postavila da me iznenadis...nego sve one najgore...od kada sam te upoznao srecu nisam imao....
stvarno nezgodno, ko bi rekao da cete toliko pasti, ipak vi imate mnogo vrhunskih igraca i takvu klasu od trenera...
sta mislis, koliko mozete protiv Liverpoola?![]()
Ko to bese peva?! Boban Zzzz/Shabanni Nonda, nijesam siguran!!?
stvarno nezgodno, ko bi rekao da cete toliko pasti, ipak vi imate mnogo vrhunskih igraca i takvu klasu od trenera...
sta mislis, koliko mozete protiv Liverpoola?![]()
Pa Hari je javno izjavio da ga ne interesuje liga evrope. Ako bi igrali ligu evrope umanjili bi sanse da sledece godine budemo medju 4 u prvenstvu. Koga interesuje Liga evrope? Pogledajte samo timove koji igraju u zavrsnici? Bolje biti 6-i i sledece godine se koncentrisati na prvenstvo. A ako neki igrac hoce da ode, oticice i ako budemo u Ligi Evrope. Ni njih to ne interesuje.
Pa Hari je javno izjavio da ga ne interesuje liga evrope. Ako bi igrali ligu evrope umanjili bi sanse da sledece godine budemo medju 4 u prvenstvu. Koga interesuje Liga evrope? Pogledajte samo timove koji igraju u zavrsnici? Bolje biti 6-i i sledece godine se koncentrisati na prvenstvo. A ako neki igrac hoce da ode, oticice i ako budemo u Ligi Evrope. Ni njih to ne interesuje.

Lepo, pogotovo ovaj gostujuci.
Ne, pustice da ga ovaj hebava..
Po meni je Lenon Totenhemu neophodan, valjda ce i Rednap to shvatiti.
pre bi pustio Bejla nego Lenona kada bi se ja pitao...

i jesu idioti, nego sta nego su idioti...trebaju nam navijaci, imamo kriticara koliko oces...

84' Liverpool 0 - 2 Tottenham H.

da nam je bio zdrav King kao i prosle sezone de bi nama kraj bio
covek je legenda...