Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stvarno nezgodno, ko bi rekao da cete toliko pasti, ipak vi imate mnogo vrhunskih igraca i takvu klasu od trenera...
sta mislis, koliko mozete protiv Liverpoola? :think:

Nisam ja deo pevaca,mada su mi drag tim i iskreno sam se ponadao da mogu opet do ls....
protiv liverpula hmmm.....mnogo smo se ugasili u poslednje vreme,tako da sudeci po igrackom kadru i pobeda bi bila realna,ali sudeci po trenutnoj formi mozda izvuku remi sve u svemu ne verujem da mogu u evropu dogodine

Pa Hari je javno izjavio da ga ne interesuje liga evrope. Ako bi igrali ligu evrope umanjili bi sanse da sledece godine budemo medju 4 u prvenstvu. Koga interesuje Liga evrope? Pogledajte samo timove koji igraju u zavrsnici? Bolje biti 6-i i sledece godine se koncentrisati na prvenstvo. A ako neki igrac hoce da ode, oticice i ako budemo u Ligi Evrope. Ni njih to ne interesuje.

Ne bi rekao,evropa je evropa,a vi niste toliko veliki klub da potcenjujete ligu evrope to je taj rang otrpilike s tim da ste kvalitetni i za ls.......to kocnentrisanje ne daje obicno uspehe i obicno se pada sve vise i vise....liga evrope je dobra odskocna daska za mlade fudbalere

Pa Hari je javno izjavio da ga ne interesuje liga evrope. Ako bi igrali ligu evrope umanjili bi sanse da sledece godine budemo medju 4 u prvenstvu. Koga interesuje Liga evrope? Pogledajte samo timove koji igraju u zavrsnici? Bolje biti 6-i i sledece godine se koncentrisati na prvenstvo. A ako neki igrac hoce da ode, oticice i ako budemo u Ligi Evrope. Ni njih to ne interesuje.

naravno, kiselo grozdje :mrgreen:

229464_129647010445593_100002008831811_205730_7725493_n.jpg

Rednap navijačima: "Vi ste idioti!"

Menadžer Totenhema, Hari Rednap, nazvao je idiotima navijače koji su preko radija iskazali svoj bes nakon poraza od Sitija.
Šanse da klub sa 'Lejna' ponovo učestvuje u Ligi Šampiona su izgubljene, a biće teško izboriti se sa pomahnitalim Liverpulom za mesto koje vodi u Ligu Evrope.
Mišljenja pojedinaca ne tangiraju legendu engleskog fudbala.
"Njihove izjave me ne dotiču, ne slušam telefonska uključenja u program, jer su to idioti", izjavio je Rednap.
"Moj otac je živeo za fudbal, išao svake subote na utakmicu, ali nije uzimao telefon u ruke da zove radio. To je suludo", dodao je razjareni Hari.
"To su kreteni koji uopšte ne prate fudbal, kažu "Bili smo katastrofalni".
Voditelj je pitao navijače koji su se uključili u emisiju da li su bili na utakmici, na šta su ovi odgovorili, "Ne, čuli smo na radiju".
"Kada bude počelo da me zanima što oni misle, biću u velikom problemu. 99,9 posto ljudi koji su nas gledali zadovoljni su igrom. To je najvažnije",zaključio je trener 'Spursa'.
Totenhem je imao odličnu sezonu, međutim, nakon povrede Gereta Bejla, stvari su krenule nizbrdo.

Bravo Hari :klap: i jesu idioti, nego sta nego su idioti...trebaju nam navijaci, imamo kriticara koliko oces...

Koe ja pricam svo vreme :) da nam je bio zdrav King kao i prosle sezone de bi nama kraj bio :) covek je legenda...
utakmicu nisam gledao, nemam sport klub plus a na internet ne smem da uskocim jer sam zbog gledanja Totenhemovih utakmica platio 11.000 za net...strasno...pa ono...koga zmija ujede i od gustera cvikuje....ne smem da se upustim u avanturu pa da me mts iseljava iz dom...
pa reko da te pitam...jel bio king kapiten ili dovs?
utakmicu sam pratio svo vreme preko nekog sajta gde obavestavaju svaki minut o utakmici ali tamo nisam mogao da pronadjem za kapitene...

edit: eeeee zaboravi...ivanicu nemo da diras....ona je samo odgovorila na moju provokaciju....na crnog ce dusu da vadimo...on se najvise mangupirao...naravno ako ima obraz da se pojavi sad posle utakmice :)

Poslednja izmena:

Back