Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Molim?![]()
ce imate podrsku be, ivanica ce navija za vas
tripuje se da moze da zavrse na peto mesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim?![]()
tripuje se da moze da zavrse na peto mesto

Prvom golu bas treba traziti dlaku u jajetu...da bi se reklo da je neregularan... Ali drugi gol bez sumnje jeste neregularan...
Cestitam na sjajnom golu...dobroj igri... Ako cemo posteno, vidljivo je bilo iz aviona ko je bio bolji... Ali gol za pobjedu nije bio cist... Mada nije sudjen ni cist penal za Celzi nad Maludom...tako da najvjerovatnije ne bismo cekali 89. minut za 2-1...
Krivo mi je sto Totenhem nece igrati Ligu sampiona(sada je to stvarno tesko ostvarivo, ali i dalje nije nemoguce)... Mada Celzi nece biti kriv za to...jer svakako vas je Drogba castio bod u prvom mecu...
I dalje smatram da ste sjajan tim... Mislim da to prvi gol na utakmici, po ko zna koji put, i dokazuje...![]()
Samo naprijed komsije!![]()

koe da ti kazem...i previse bi sada bilo da kazemo da mozemo do Lige Sampiona...usrali smo motku protiv timova koje smo trebali da dobijemo...aj jedan sto pokradose nego i za drugi nas iskecase majke im ga nabijem corave....poludeo sam...ceo zivot nas kecaju sudije uz podrsku FA...uvek nas zajebu u njihovu korist....Ajmo ovako....da li je Celzi zasluzio da pobedi??? Dva nepostojeca gola su im priznata....ja to gledam ovako Sudije-Tottenham 2:1...Da li je Totenhem zaista zasluzio 3 boda sa ove utakmice? 6 suteva ka golu, od kojih svega 1 u okvir dok je Celzi imao 16 ka golu od kojih cak 10 u okvir kao i veci posed i bolju povezanost lopti.
Ja sam protiv tehnologije u fudbalu....ali sam za 6 sudija...pored ovih 4 da stoje jos 2 komada iza gola....cisto da se ne desavaju ovakvi propusti...i nisam pravio temu za ofsajd?! pravio sam za penal, kada poslednji igrac obori protivnickog igraca, pored penala da treba zuti da mu pokaze, prestrogo je i penal i crveniSpurs, razocarao si me. Ocekivao sam da ces napraviti neku temu vezanu za uvodjenje tehnologije u fudbal (kao onomad sto si napravio za ofsajd)![]()
Ja sam protiv tehnologije u fudbalu....ali sam za 6 sudija...pored ovih 4 da stoje jos 2 komada iza gola....cisto da se ne desavaju ovakvi propusti...

Ajmo ovako....da li je Celzi zasluzio da pobedi??? Dva nepostojeca gola su im priznata....ja to gledam ovako Sudije-Tottenham 2:1...
Ja sam protiv tehnologije u fudbalu....ali sam za 6 sudija...pored ovih 4 da stoje jos 2 komada iza gola....cisto da se ne desavaju ovakvi propusti...i nisam pravio temu za ofsajd?! pravio sam za penal, kada poslednji igrac obori protivnickog igraca, pored penala da treba zuti da mu pokaze, prestrogo je i penal i crveni![]()
Abe...ne radi se o tome ko ima vise sansi i ko je konkretniji...Tottenham je zasluzio u ovom mecu da pobedi....cinjenica je da su nas pobedili sa dva neregularna gola...tako je to kada slepci sude....koj se moj vata za zastavicu kada nemoze da isprati situaciju turim mu ga majke....pogledaj...Pa, svakako je bio konkretniji i imao vise sansi. Mozda bi neresena najvise odgovarala ali, kad bih morao da dodelim 3 boda jednom od ta 2 tima, to bi bio Celzi.
Složio bih se svima vama kojima je ManUTD kriv što su Čelziju priznali dva neregularna gola![]()
Abe...ne radi se o tome ko ima vise sansi i ko je konkretniji...Tottenham je zasluzio u ovom mecu da pobedi....cinjenica je da su nas pobedili sa dva neregularna gola...tako je to kada slepci sude....koj se moj vata za zastavicu kada nemoze da isprati situaciju turim mu ga majke....pogledaj...
![]()
kude je presla...majke mu ga spalim!!!
Da ne otvaram neke nove teme... Ali u tvojoj sali ima itekako istine![]()

Ne mogu da verujem da je sudija ovoliko ostetio Totenhem![]()
Ja bih samo volio da si ti sudio tu utakmicu...

Ne mogu da verujem da je sudija ovoliko ostetio Totenhem![]()
nije im prvi put ove sezone....gol Nanija...onda start sa dve noge Flaminija kada je Corluka dobio stake a Flamini samo zuti, divljanje Gatuza i vatanje za gusu Dzordana, gol iz ofsajda Blekpula, ima gi lom....a samo je jednom pomogo kada je dao gol Tuncaj a sudija ga pojebo...

ce imate podrsku be, ivanica ce navija za vastripuje se da moze da zavrse na peto mesto
![]()
![]()