Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
180529_1443877156109_1808546282_836677_6073404_n.jpg

:gace: :gace: :gace: :gace: :gace: :gace: :gace: :gace: :gace: :gace:

Nasri i Kalu predstavili loptu za finale LŠ

Fudbaleri Arsenala Samir Nasri i Čelsija Salomon Kalu su na londonskom stadionu Vembli predstavili loptu kojom će se igrati ovosezonsko finale Lige šampiona.

Finalisti će odigrati utakmicu novom crveno-belom Adidasovom loptom, koja je posebno dizajnirana za tu priliku. Lopta je, pored prepoznatljivih zvezda, oslikana glavnim simbolom Lige šampiona - grbom sa dva lava koji drže trofej najelitnijeg evropskog takmičenja.

Jedna zvezda na lopti obojena je narandžastom bojom, a na njoj je ispisano ime čuvenog engleskog stadiona.

Engleski fudbalski reprezentativac Džermejn Defo posetio je lokalnu školu u Londonu u tom prilikom podelio 150 novih lopti. Finalna utakmica Lige šampiona odigraće će 28. maja na Vembliju.

Nadam se da ce lopta da odgovara nasim igracima... :)

cuj brate...mi ovde nemamo sta da izgubimo a ne vi....nama je i ovo sad veliki uspeh...a na vas su sad zinuli i ala i vrana da vas pojedu ako ispadnete....jedino ako se niste unapred predali i digli ruke...

Vi morate da čuvate prednost, mi nemamo šta da čuvamo, i ako ispadnemo nije smak sveta, imamo odlične šanse da prekinemo dominaciju Intera i uzmemo Skudeto.

Nismo se predali, kada misliš da smo propali, tada smo najjači.:mrgreen:

Rafa i Bejl ne igraju protiv Vulfsa. Al su obojica najavljeni za Milan. I Bejl se gotovo sigurno vraca za Milan. A King danas poceo sa treninzima. Pa ko zna, mozda i on bude spreman. Haton vracen u ekipu, pa ce igrati u nedelju. Uglavnom, protiv Vulfsa ce sastav biti jos kakav takav. Al protiv Milana, skoro najjaci!!

Vi morate da čuvate prednost, mi nemamo šta da čuvamo, i ako ispadnemo nije smak sveta, imamo odlične šanse da prekinemo dominaciju Intera i uzmemo Skudeto.

Nismo se predali, kada misliš da smo propali, tada smo najjači.:mrgreen:

Kako mislis ako ispadnete nije smak sveta? Nece biti smak sveta,al ce biti veliki neuspeh za vas! Hajde kazi mi pre prve utakmice, koje su sanse davane Milanu a koje Totenhemu? Da je neko rekao pre prve utakmice da ce Milan ispasti od Totenhema, to bi za mnoge navijace Milana, bila tragedija. a sada posle prve utakmice, sta bude bice. To samo govori da su se mnogi navijaci Milana vec pozdravili sa Ligom sampiona.

Kako mislis ako ispadnete nije smak sveta? Nece biti smak sveta,al ce biti veliki neuspeh za vas! Hajde kazi mi pre prve utakmice, koje su sanse davane Milanu a koje Totenhemu? Da je neko rekao pre prve utakmice da ce Milan ispasti od Totenhema, to bi za mnoge navijace Milana, bila tragedija. a sada posle prve utakmice, sta bude bice. To samo govori da su se mnogi navijaci Milana vec pozdravili sa Ligom sampiona.

Nije ''smak sveta'' iz tog razloga što smo već dva prethodna puta eleminisani u ovoj fazi, i jer smo prvi u Seriji A, mnogima je ona važnija u ovom trenutku od Lige Šampiona, ona nikada nije predstavljala problem Milanu.

Ja nisam ni očekivao da će Milan lako da prođe, doduše očekivao sam bolji rezultat na ''San Siru'', barem remi, al' šta je tu je.

Kako lazes pleme ti ebem :)
pred mec kad smo ostali bez Bejla si pricao da ce ne napunite da ne brinete za revans...podjebavao si ne kad si stigo...a sad kao nisi ocekivao...da si znao da je tako nebi jebavao sve po red...

Jes da je miki postavio al merak mi da gu okacim :)

Bejl i Van der Vart spremni za duel sa Milanom

Uoči revanš meča osmine finala Lige šampiona sa Milanom, koji će u Londonu naredne srede pokušati da nadoknadi poraz od 1:0, dobre vesti stigle su za menadžera Totenhema Harija Rednapa.

I Garet Bejl i Rafael van der Vart mogli bi da nastupe za svoj tim protiv “roso-nerih” iako se već duže vremena nalaze van punog trenažnog procesa.

Bejl je zbog povrede leđa propustio sve nastupe Totenhema još od utakmice sa Njukaslom 22. januara, a Van der Vart je zamenjen u drugom poluvremenu meča u Milanu zbog bolova u listu.

“Ndam se da će Bejl moći da igra u revanšu. Dobro se oseća, a jasno je i koliko bismo mi voleli da on zaigra tada. Sa ‘Rafom’ je isti slučaj. Mislim da Van der Vart neće moći da zaigra u nedelju (na gostovanju Vulverhemptonu), ali postoji šansa da bude spreman za sredu uveče i duel sa Milanom”, rekao je Rednap.
86806_liga-sampiona03-foto-afp_f.jpg

Rednapu dosta čekanja, prodaje sve napadače Totenhema

Menadzer Totenhema Hari Rednap planira da tokom leta proda svu četvoricu napadača kako bi od zarađenog novca obnovio ofanzivni deo tima.

Kako javljaju britanski mediji, Rednap će već prvih dana juna saslušati sve ponude za Džermejna Defoa, Romana Pavljučenka, Pitera Krauča i Robija Kina, ne bi li ih što pre prodao i sa oko 40 miliona funti, koliko očekuje od njih, sastavio novi napadački kvartet.

Četvorica pomenutih napadača su ove sezone postgili ukupno osam golova, što je poražavajuće i Rednap veruje da je jedino rešenje prodaja.

Budžet za naredni prelazni rok biće oko 30 miliona funti, što uz dodatnih 40 od njihove prodaje može dati Rednapu mogućnost da kupi koga god hoće.

Blic

ne verujem da ce nesto previse igraca da odmara. Nece igrati Bejl i Van der Vart. Igrace i Lenon i Modric. Mora se ipak malo misliti i na prvenstvo. Vulfsi su kuci pobedili i Junajted i citi i Celzi. Tako da je sve moguce. Onaj citi je smesna ekipa. Ma opet cemo mi njih dobiti u Mancesteru. i opet ce to presuditi

ne verujem da ce nesto previse igraca da odmara. Nece igrati Bejl i Van der Vart. Igrace i Lenon i Modric. Mora se ipak malo misliti i na prvenstvo. Vulfsi su kuci pobedili i Junajted i citi i Celzi. Tako da je sve moguce. Onaj citi je smesna ekipa. Ma opet cemo mi njih dobiti u Mancesteru. i opet ce to presuditi

Ma to sam ga cenio zbog utakmice sa Njukaslom koja je bila tri dana pre utakmice sa Milanom..bas kao i ova danas sto ce je igramo...tada je odmarao Krauca,Lenona i Palasiosa a prvi put od starta u Ligi je pustio Sandra :) a ovo be...ma imamo pa da im jeebemo mamicu... :ok:

30117_10150165038500277_726490276_12223031_3363919_n.jpg

30117_10150165038510277_726490276_12223032_5880603_n.jpg

29832_108321505878357_100001015241729_58078_4499906_n.jpg

12320_104955849549209_100001043820188_35834_2011813_n.jpg

GOLLLLL!!!!
Leeee kolko sam ripao posle ove utakmice...u 4 ujutro sam gledao reprizu :) Ma moze da prica ko sta oce...od nas klub lepsi nema :zskace::zskace:

Back