gost 214153
Poznat
- Poruka
- 7.802
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E od ovog Milana večeras...bi se trebali plašiti...bar malo![]()
bez upadice molicu....ako oces da im ides uz dlaku imas njiovu temu![]()
Pa zašto bih na njihovoj temi posmatrao situaciju iz Tottenhamovog ugla?
Nema logike.
a ti ivanicemoe....nemoj sad da me lazes da ne navijas za nas...nemoj se bojis ce gi prejebemo igramo from d Lajn...tamo smo najjaci...
svaka ti cast za prelazak u nase redove izabrala si pravi klub
![]()
Tottenham bez Balea u uzvratu protiv Milana
SVE SE izglednijim čini da će i uzvratnu utakmicu osmine finala nogometne Lige prvaka Tottenham protiv Milana odraditi bez Garetha Balea.
Velški nogometni reprezentativac ne konkurira za sastav s White Hart Lanea još od siječnja, a zbog ozljede leđa vjerojatno neće nastupiti ni 9. ožujka. Spursi, podsjetimo, brane 1:0 pobjedu ostvarenu na San Siru.
Tri dana prije te utakmice, Tottenham će odigrati premierligašku kod Wolverhamptona.
Dodajmo ovome da je na pripremama kluba u Dubaiju menadžer momčad Harry Redknapp dočekao vijest o rezultatu utakmice između West Hama i Liverpoola u kojoj su "čekićari" slavili 3:1 domaću pobjedu. Rezultat je to koji, smatra Redknapp, izbacuje "redse" iz utrke za Ligu prvaka.
"Pet vodećih klubova do kraja sezone zadržat će se u krugu pet najboljih. Budući da je Liverpool poražen, ta će petorica tražiti svoje mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone. Nama je to natjecanje važno i učinit ćemo sve da ga igramo i sljedeće sezone", rekao je Redknapp.
Index.hr
Ma znalo se to za Bejla i pre mesec dana, samo nisu hteli da se zna. Cim se on do sada nije vratio, nema od toga nista. Al dobro, u Milanu smo ih dobili i bez Bejla i sa polovnim Modricem. Tako da ocekujem prolaz. Samo, ovo sa Bejlom mi nesto jako sumnjivo!![]()
Lepo...
Don't worry, be happy, live longer...
zar nisi isto to reko za istu vest pred prosli mec...tako li beshe...
Ma bwe ne zevzecim te, rekla da ne brines mlogo, da bidnes srecan i ziveces duze...to li me nesto zevzecis na engleski....
dobro,dobro![]()
Moguće, ne sećam se, ovo je drugo, bilo bi dobro da ne igra.