Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sutra bez Bejla,Vdv,Modrica i Krauca. A jako vazna utakmica zbog toga sto siti ide junajtedu i celzi gostuje fulamu. Lepa prilika da se jos vise priblizimo trecem. A nama bas sada fale glavni igraci. Al najgore od svega sto se izgleda nece oporaviti do utorka. Tako da u utorak ili debeli bunker ili otvoreno pa da damo koji gol, da u revansu bude lakse.

Leeeeeeee sa kakav smo tim izasli ovo je petarda....
:vatromet:
Hari spiclov odmarao pola tima (ovu drugu polovinu sto nije povredjena) i pa dobimo...
Corluka i Douson najbolji :worth: Golcina Kranjcara :klap:
Harija prvi put vide nasmejanog...... :)
Sve je bilo na nivou....ako nisam umreo pred sam kraj nikad necu....dobro se odbranimo.... :)

Mnogo smo jaki!!! Ali mnogo! Bez kompletnog veznog reda, mi smo dobili na tako teskom gostovanju. I ja se isto jako nadam da ce se za Milan barem dvojica oporaviti. Ali danas je presudan bio onaj prvi gol. Iako smo dosta slabo odigrali prvo poluvreme, uspeli smo da damo gol u zadnjem minutu. To je nama dalo krila a njih poljuljalo. A onda malo remek delo kranjcara. Pa gde je on bio do sad. A govorio sam ja da cemo se mi ganjati sa citijem opet. Imamo dva boda manje i mec manje.

Mnogo smo jaki!!! Ali mnogo! Bez kompletnog veznog reda, mi smo dobili na tako teskom gostovanju. I ja se isto jako nadam da ce se za Milan barem dvojica oporaviti. Ali danas je presudan bio onaj prvi gol. Iako smo dosta slabo odigrali prvo poluvreme, uspeli smo da damo gol u zadnjem minutu. To je nama dalo krila a njih poljuljalo. A onda malo remek delo kranjcara. Pa gde je on bio do sad. A govorio sam ja da cemo se mi ganjati sa citijem opet. Imamo dva boda manje i mec manje.
mozemo i ispred Chelsea...nesto je los ove sezone.... ;)

auuuuuuuuu jeeboteeee...kako vreme prolazi sve mu jeebem... :( secam se kao juce da je bilo.....ceo se najezi gledajuci klip......
leeee ona utakmica sa West Hamom....ceo mec igramo mrtvo,dva put jurimo prednost i gol u 90' minut za pobedu....Stalteri-Defo :) zajedno gleda sa ortaci...neku organizaciju jebacku napravimo....olesio sam se posle tog meca.....vratio bih komotno 5 godine unazad....puuuuuuu bem ti klip samo se iznervira :dash:

Poslednja izmena:
Najnovija vest, a dali i tacna neznam, je da je Bejl definitivno otpao za Milan. dok se Rafa vraca. Za Modrica jos nista ne govore.

Dobro je bar jedan da igra od njih....ovaj Modric kao da se operisao od neznam cega a ne od slepo crevo....mesec dana cekam jeebanu ligu sampiona a ono ceo tim nam je ili na aparate ili kod doktora...a i taj doktor ga mrsi...kad nije kadar za taj posao nek zajebe...nigde nema u drzavu toliko povredjeni nego kod njega....sta im radi sve mu *ebem....

"Niko je sjajan nogometaš kao i njegov otac i zaslužuje mjesto i kada se Bale vrati"

"UVIJEK ga mogu prebaciti na neku drugu poziciju i kada se Gareth Bale vrati od ozljede, jer Niko zaslužuje imati mjesto u momčadi" kaže menadžer Tottenhama Harry Redknapp.

Nakon što ga je dulje vrijeme hladio na klupi, braneći svoj izvor izvrsnom formom Garetha Balea, Kranjčar je na najbolji je način iskoristio odsustvo Velšanina, ali i Luke Modrića, te s dva golova riješio pitanje pobjednika utakmice između Spursa i Boltona, odnosno Sunderlanda.

Forma mu je takva da je Redknapp više ne može ignorirati.

"On je sjajan nogometaš, takav mu je bio i otac. Odrastao je s nogometom. Puno trenira, čak i nakon treninga, pa u njegovim udarcima nema slučajnosti. Tehnika mu je sjajna" zaključio je menadžer Spursa.

181702_133151286750896_100001680777240_206381_7074493_n.jpg

Back