Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema pojma.

Rio Ferdinand : PFA Premier League Team of the Year: 2001–02 (Leeds), 2004–05, 2006–07, 2007–08, 2008–09 (Manchester United)
L. King : Premier League Player Of The Month September 2004

Eto.
Ferdinand je 5 puta bio u idealnom timu PL a King od individualnih nagrada ima nagradu za naj igrača meseca septembra 2004.

Zna se za koga su rezervisana mesta u idealnom timu...FA + Ferguson znaju koga da stave....a i rekao sam da su povrede razyebale Kingu karijeru....bolju karijeru ima Ferdinand ali King je bolji...

kakve veze ima to koliko su ga platili.....i Siti je doveo Belamija za 20 miliona,i Kolarova za 20 za Jaja Turea su dali 40 milke.....a za biografiju....pa i Kezman je ima...igrao je polu-finale LS igrao je za Chelsea....i Sevcenko je ima...i Krauc...a ako neko prati PL ja je pratim...

Dakle to što je Ferdinand 5 sezona bio u najboljem timu lige...to ništa? Loš argument?

Pa kako onda ti pratiš PL, nije mi jasno, kada ti je takav igrač prosječan ili loš?

Dakle, ti kažeš da je Ferguson minimum 7 od svojih 11 titula prvaka Engleske osvojio bez ikakve pomoći sudija?

Sad se postavlja pitanje...a preostale 4?

prvo se mesao samo u sudije....a posle mu je i to bilo malo pa je preso i u mesanje u FA.....nisi me razumeo....tri puta ti pisem ti ne umes da skontas....ja nemogu da ti crtam ovde fergija(jes da je smesan ko crtani al nemogu)....

kakve veze ima to koliko su ga platili.....i Siti je doveo Belamija za 20 miliona,i Kolarova za 20 za Jaja Turea su dali 40 milke.....a za biografiju....pa i Kezman je ima...igrao je polu-finale LS igrao je za Chelsea....i Sevcenko je ima...i Krauc...a ako neko prati PL ja je pratim...

To nije bilo doba ruskih natasa i prebogatih seika, Belami je tada u Njukastlu, u vrhunskoj formi vredeo maksimalnih 10 miliona a bio je mnogo bolji no kad ga je Siti kupio. Rio Ferdinand je bio, a mozda je i danas taj rekord vazeci, najskuplji defanzivac na svetu. Kapiten Lids Junajteda, ozbiljnog kluba u to vreme, mnogo boljeg i od Celsija i od Totenhema.

prvo se mesao samo u sudije....a posle mu je i to bilo malo pa je preso i u mesanje u FA.....nisi me razumeo....tri puta ti pisem ti ne umes da skontas....ja nemogu da ti crtam ovde fergija(jes da je smesan ko crtani al nemogu)....

Dakle Ferguson je prvo šurovao sa sudijama, a FA to nije vidjela, a kada je vidjela, onda se i ona uključila...?

Ozbiljno, je li tebi ovo logično?

• Podržavam
Reactions: SRV
Zna se za koga su rezervisana mesta u idealnom timu...FA + Ferguson znaju koga da stave....a i rekao sam da su povrede razyebale Kingu karijeru....bolju karijeru ima Ferdinand ali King je bolji...

Smesno.
Ferguson ne bira idealni tim vec kolege.
The shortlist is compiled by the members of the Professional Footballers' Association (the PFA) in January, and then the winners are voted for by the other players in the league.

Momak komentariše fudbal, na pdf Fudbal. Šta je tu loše?

Isto kao što je i Walken, pa si ga proglasio navijačem ManUtd, iako on ne podnosi taj klub, ali mu to ne smeta da kaže da je ManUtd veliki klub.

prvo...nikad nisam rekao da valken navija za man utd
drugo...nikad nisam reko da nije man utd veliki klub
dalje...rekao sam da je tottenham veliki isto kao i barsa,everton ili aston villa

stani bre...saberi se....gledaj ovako
-Fergi se prvo mesao samo u sudjenje a posle u ono ko je najjaci igrac u ligi i tako to...pa su uvek proglasavani ovi iz MAn Utd....jasno li ti je???

Otkud ti to da su uvijek proglašavani ovi iz ManUtd?

Dakle, Ferguson namješta sve moguće što se može namjestiti u engleskom fudbalu?

Zašto je onda 2004, 2005, 2006 itd...namjestio da u idealnom timu bude više igrača iz suparničkih klubova, nego iz ManUtd?

Back