Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Dva gola Kranjcara...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nadam se da ce biti u timu bez obzira na dugu pauzu....COME ON JERMAIN!!!....igra se jos 45 minutaSvake godine ista prica. Ne mozes izdrzati ni 15 minuta,a onda primis i drugi i to je kraj price!

Odbranu morate podhitno da sredite, ne verujem da ce te uspeti svaku pobedu da izvadite iz govana kao danas.
Odlicna tekma i zasluzena pobeda. Van Der Vart trenutno transfer sezone. Na prethodnu statistiku dodao je 2 asistencije i gol sa danasnje utakmice. Odbranu morate podhitno da sredite, ne verujem da ce te uspeti svaku pobedu da izvadite iz govana kao danas.

Galas ga je odigrao carski,Kabul se iskupio za gol....![]()
Bice bolje kada se oporave King i Dovson...

)... 
Prvi gol je vrhunski!Ma mi da pobedimo Verder pa cemo razmisljati o Tventeu i prvom mestu.....Mada mislim da mozemo da taslacimo obe ekipe redno iako se gostuje na ovu drugu utakmicu.....A i nekako mi zvuci kao neuspeh da pored ovakog Intera i Tventea zavrsimo kao drugi.....E, a sada Verder! Pobediti ovo i proci grupu. Mada nekako razmisljam, zamisli kad bi bili prvi u grupi? Izbegli Real,Barsu,Bajern, Lion....... Ma neka mi pobedimo Verder a posle cemo videti. Zar ne?
Prema tome - 1. mjesto
Prvo Rednap nije amater pa da dovodi igraca koji ako dodje nema pravo da nastupa u Ligi Sampiona...Tottenham ce se pojacati...ali Forlanom,Fabijanom,Dzekom ili slicnim igracima koji ce mu koristiti u oba fronta......Voleo bi da vidim na Vajt Hart Lejnu Ricardsa ili Adebajora ali kakvi su gradjani....kvarni kao muckovi...pre bi ih prodali drugoligasu za manje pare (primer Belami) nego da pojacavaju konkurente.....