Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odlicna tekma i zasluzena pobeda. Van Der Vart trenutno transfer sezone. Na prethodnu statistiku dodao je 2 asistencije i gol sa danasnje utakmice. Odbranu morate podhitno da sredite, ne verujem da ce te uspeti svaku pobedu da izvadite iz govana kao danas.

j5f3K.gif

xD

Velicanstveni preokret...Rednap ih je sigurno izbacio iz gaca na poluvremenu...Kakva transformacija...Od totalno bezidejnog Totenhema,do Totenhema koji igra sampionski...Mogu slobodno reci da posle dugo godina imate odlicnu ekipu,samo problem odbrane da se resi...

Bravo bravo bravo!!!!:super:

Kad se vrate Dawson i King i Redknapp shvati da Hutton nije kalibar za Tottenham i vrati Ćorluku na desnog beka biti će to puno sigurnije iza. Mislim da lijevog beka moraju dovesti, Ekkotto zna odigrat sjajno, al zayebe nešto svake 2,3 tekme. Nemre takva munja igrat u momčadi za Lp

To Dare Is To Do ! ! !

Utakmica je bila fantasticna...

Bejl ih je malo promijesao...pardon, malo vise ih je promijesao...:mrgreen:

Arsenalovi igraci treniraju odbojku na treninzima(zeli Venger da im usadi nove kvalitete)...ocigledno njihov kapiten igra blokera( ne stoji mu uz visinu, ali ima brze ruke:hahaha1: )...

Kabul po meni igra veoma dobro...i veoma je zasluzan u proslim utakmicama sto Totenhem nije primio vise golova(ali cinjenica je da se sa Galasom ne slaze uopste, prije svega jer Galas nije imao pojma...izuzev ove utakmice)...

Rafael se snalazi odlicno...maksimalno je efikasan... Pravi plejmejker - egzekutor!:ok:

Drago mi je da se Defo vratio...sad ce tek da bude veselo:D

P.S. Pohvalio bih Nasrija... Momak igra do bola ovu sezonu!:ok: Prvi gol je vrhunski!

Poslednja izmena:
E, a sada Verder! Pobediti ovo i proci grupu. Mada nekako razmisljam, zamisli kad bi bili prvi u grupi? Izbegli Real,Barsu,Bajern, Lion....... Ma neka mi pobedimo Verder a posle cemo videti. Zar ne?
Ma mi da pobedimo Verder pa cemo razmisljati o Tventeu i prvom mestu.....Mada mislim da mozemo da taslacimo obe ekipe redno iako se gostuje na ovu drugu utakmicu.....A i nekako mi zvuci kao neuspeh da pored ovakog Intera i Tventea zavrsimo kao drugi.....

Tvente igra mudro...a Verder igra ``trci i pucaj``... Totenhem moze da pobijedi obje ekipe(samo da se odabere prava taktika...mislim da Hari zna kako)... Nijesam siguran da Inter moze da pobijedi obje ekipe:mrgreen: Prema tome - 1. mjesto:D

http://www.index.hr/sport/clanak/benzema-na-meti-tottenhama-/524844.aspx
Bravo Hari za izjavu,svaka na mestu :klap:
Nego ovo sa Benzemom je najveca novinarska glupost koju sam cuo u poslednje dve nedelje :mrgreen: Prvo Rednap nije amater pa da dovodi igraca koji ako dodje nema pravo da nastupa u Ligi Sampiona...Tottenham ce se pojacati...ali Forlanom,Fabijanom,Dzekom ili slicnim igracima koji ce mu koristiti u oba fronta......Voleo bi da vidim na Vajt Hart Lejnu Ricardsa ili Adebajora ali kakvi su gradjani....kvarni kao muckovi...pre bi ih prodali drugoligasu za manje pare (primer Belami) nego da pojacavaju konkurente.....

Back