Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rednap je demantovao spekulacije o prelasku Belamija
u Totenhem i naglasio je da ce Kin sigurno ostati na
Vajt Hart Lejnu.

Dobra vest je to sto se vracaju na teren Modric,King i Vudgejt
doc ce Haton pauzirati nekoliko sedmica.

Ovo sa Kranjčarom i Modrićem nije šljakalo danas, oba previše ulaze u sredinu, zaguše sve i lakše se branit. Doduše ovaj golman Hulla je bio lud, barem 5 zicera je vrhunski skino, a Tottenham je šutirao barem 30 puta po golu. Bez Lennona Ćorluka izgleda loše, jer je prespor da koristi ogroman prostor koji inače koristi Lennon. Keane i Huddlestone su prosječni igrači i s njima će Tottenham teško u LP.

Pobjeda protiv Wigana i povratak na 4. mjesto!!!:super:

Loš teren, prvi gol iz ofsajda. Kad su Modrić i Pavljučenko ušli, zadnjih 20 minuta, razbili su ove sjajom igrom. Ćorluka vrlo dobar, Niko debelo izvan forme iako je pokrenuo akciju za prvi gol.

Potpuno mi je nevjerojatno da Pavljučenko ne dobiva nikakvu šansu, za Croucha je doktor.:dash:

GOAL!! Spurs' three Croatians play a dozen or so between them on the right. The ball comes to Modric on the edge of the area and he fires a strike in off the underside of the crossbar!

Ovo trebate pogledat;)! Dozen je tucet ako se ne varam....

3:1 protiv Blackburna!:super: Kranjčar i Čarli namjestili prvi gol, Modrić sjajno povukao kontru za drugi, a i Kalinić je na drugoj strani igrao dobro, poništili su mu sjajan gol u finišu....Pavljučenko trpa, a onaj Bale je nezadrživ, šteta kaj je glup (isto ko i Defoe i Lennon, valjda je to ralzog zakaj Englezi nikad ne naprave rezultat, nogometna inteligencija im je nula, ali bitno da ima "pace":hahaha:)

Četvrta pobjeda uzastopce!!!:super: Dobit ove brutalce iz Stokea i to vani je sjajna stvar...Modrić izborio isključenje i odigrao odlično drugo poluvrijeme, Ćorluka standardan, ali se i zakačio sa Ekkottom za vrijeme tekme :eek:...Kranjčar ga je metno u svom stilu....Ako dobiju Portsmouth doma u slijedećem kolu, a da konkurenti malo vrisnu (City sutra na teškom gostovanju kod Fulhama) i već bi to bila fina prednost za LP.:rtfm:

Rutinski protiv najslabijeg Portsmoutha. Niko opet zabio, Luka standardan, Čarli preskočio zbog zgloba, vratil bu se za FA cup polufinale i brutalne tekme koje slijede.
Tottenham je zbrisao Villi i Liverpoolu na 7 bodova, 7 kola prije kraja, City zaostaje 5, ali ima tekmu manje....

Opća katastrofa danas!!!:dash: Mogli su dobiti 5, 6 komada, svi su totalno podbacili. Redknapp je 2 strijelca sa zadnje tekme ostavil na klupi, kad ih je ubacio spakirali su gol. :dash:
Bez 4-5 prvotimaca nije išlo. Sad su Spursi u.srali motku skroz, City ima bod više, Villa i Pool su stigli na -4, a iduće 3 tekme su Arsenal, Man U i Chelsea...nakon toga bi mogo skliznut na 7 mjesto...:think:

Onaj mrtvi sudija sve mu je*** sve je sudio za pompejce.Penal nije dosudio posle centarsuta Bejla a videlo se iz aviona da je Finana udarila po ruci,onda cist gol Krauca koji je ponistio iz nejasnih razloga i na kraju sumnjivi penal koji je napravio Palasios.Ko postavi onog lika da sudi u ovako velikoj utakmici.Debil...

Не лупајте, нисте могли за 120 минута да дате гол екипи која је пред стечајем... Испромашивали сте се најстрашније и Помпејци су вас заслужено казнили и прошли. Сем тога, утакмица је била одлична, не сећам се кад сам последњи пут гледао овако динамичну утакмицу.

Не лупајте, нисте могли за 120 минута да дате гол екипи која је пред стечајем... Испромашивали сте се најстрашније и Помпејци су вас заслужено казнили и прошли. Сем тога, утакмица је била одлична, не сећам се кад сам последњи пут гледао овако динамичну утакмицу.

Za ovu pobedu treba da zahvale Alanu Dinu i onoj mrtvoj livadi na Vembliju,Pinjon nikad nebi dosao do lopte da se Dovson nije okliznuo,onaj teren li je Engleski fudbalski simbol...Smesno

Ocjene za prikazano protiv Portsmoutha (30 udaraca, 20 kornera):
Gomes 6,5 - Ćorluka 6, Dawson 6 (pogriješio kod gola), Bassong 5,5, Bale 6,5 (sjajni prodori, ali samo jedna ideja u glavi) - Bentley 5, Palacios 5,5, Huddlestone 5,5 (Enlezi ga vole, meni prespor i samo lupa duge), Modrić 6 (dobar pas, katastrofa šut ko i obično) - Defoe 5, Crouch 5 (mašio 5 šansi) (Kranjčar 5, Pavlyucenko 5,5)

Ocjene za prikazano protiv Portsmoutha (30 udaraca, 20 kornera):
Gomes 6,5 - Ćorluka 6, Dawson 6 (pogriješio kod gola), Bassong 5,5, Bale 6,5 (sjajni prodori, ali samo jedna ideja u glavi) - Bentley 5, Palacios 5,5, Huddlestone 5,5 (Enlezi ga vole, meni prespor i samo lupa duge), Modrić 6 (dobar pas, katastrofa šut ko i obično) - Defoe 5, Crouch 5 (mašio 5 šansi) (Kranjčar 5, Pavlyucenko 5,5)

Sa kog lista su ove ocene? Po meni je najbolje odigrao Bentli a najslabije je ocenjen?!

Sa kog lista su ove ocene? Po meni je najbolje odigrao Bentli a najslabije je ocenjen?!

Ma to sam ja iz glave, gledo sam tekmu;)...Bentley mi je petljo dosta, vidiš da ga je malim Roseom zamijenio protiv Arsenala. I kak mu je mali vratil :worth:

Velika pobjeda nad najljućim rivalom:super: Sa Chelseom će biti yebeno, fakat su polovni trenutno i bez pol ekipe (Lennon, Čarli, Palacios, Niko out, King vjerojatno). Niko out do kraja sezone, jer je poslije ozljede zgloba protiv Portsmoutha nastavil igrat onak ćopav i syebo se do kraja. Sva sreća da sezon za Hrvate trajew još samo 3-4 tjedna:dash::dash::dash:

Pored sjajnih igraca na bocnim pozicijama:Lenon,Modric,Bejl,Bentli,Kranjcar i Rouz;Rednap za sledecu sezonu zeli dovesti Karlosa Pijenara iz Evertona.Veoma cudan potez stim sto Pijenar ima 29 godina a ponuda iznosi 17 milona funti,mislim da ce do toga doci samo ako Totenhem prihvati ponudu za Gereta Bejla za koga se Murinjo veoma zagrejao i zeli ga dovesti u svojim redovima.Pored toga Rednap se zeli odreci usluga Romana Pavlicenka i Robija Kina koji je trenutno na pozajmici u Seltiku a kao njihovu zamenu pokusace dovesti Edina Dzeka.

Back