Tottenham Hotspur FC

• Začetnik teme Začetnik teme duc4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci do pocetka pvenstva nece dovesti ni jednog igraca. Ranije su govorili kako ne igraju u evropi i niko nece da dodje kod njih. A sada se bore za ulazak u ligu sampiona i ne dovode pojacanja. Pa ako im to nije motiv onda neznam sta je. Ima totenhem dobar tim, ali za borbu na cetiri fronta treba ipak nesto malo bolje. Sta ce biti, videcemo!

Sezona počinje, težak raspored, 5 tekmi u 2 tjedna. Redknapp je puno miksao u pripremama, nijedna tekma sa najjačim sastavom.
Uoči sezone najviše upitnika u napadu. Giovani i Keane su igrama u pripremama ulovili prednost koju su imala preostala trojica napadača prošle sezone i biti će zanimljivo koga će poslati u napad protiv Citya.

Vezni red totenhema je najjaci deo tima. ima 6,7 igraca koji mogu da se rotiraju, sto ce se i desavati pored onolko utakmica. Najveci problem totenhem a je odbrana. Na vudgejta se vise ne racuna, king moze da igra svaku drugu utakmicu, jos bi trebao i ligu sampiona da igra:think:. Znaci od centralnih imas dousona, basonga, i eventualno kabula ili corluka koji moze to da igra. Fali jedan dobar pa moze i skup na tom mestu, i to odmah!

Ne mogu da verujem kako dobar rezultat u odnosu na igru! Strasno, kakvo panicarenje i dve mrtve sanse kod 3:1 za ove. Sad stvarno neznam sta da mislim. Dal cemo proci ili ne. Tako su bili nesigurni u sebe da je to strasno! Al dobro mi smo kuci dobijali i celzi i arsenal, pa valjda cemo i ove.

Katastrofa protiv mladih dečki prvih pola sata. Pa nisu valjda mislili samo istrčat, a da protivnik ode s terena?!:think: Ili su se ukočili jer su godinu dana čekali LP, a sad im samo formalnost stoji na putu?!:think: Ili im je teren bio syeban zbog umjetne traver?!:rtfm:

Kako bilo 3:2 je daleko više no što su zaslužili, realno je trebalo završiti 4:1.
I još se 5,6 igrača ozlijedilo.:dash:

Važna pobjeda protiv Stokea za samopouzdanje, a prve vijesti kažu da bi samo Defoe mogao biti spreman (Pav, Modrić, Gio i Keane out) za uzvrat.

I ne znam šta sad Kranjčara yebe, bio mu je glavni u Portsmouthu, vrlo dobar prošle sezone (8 golova i barem toliko asista nije za bacit:cool:), a sad mu Jenas igra prije njega. Valjda će igrat u srijedu...

Back