TotalTV ili Open IPTV ???

N0b0dy

Početnik
Poruka
38
Koja opcija je po vama bolja? Drug mi je rekao da je uz Open IPTV dobio i 4mbps ADSL, i sve to zajedno placa samo oko 1400 mesecno, mada nisam se u to uverio na sajtu OpenIPTV-a. Malo im je haotican sajt... Ako je istina da se dobije ADSL i da se sve placa zajedno po slicnoj ceni, definitivno uzimam IPTV. U drugom slucaju - ako se placa odvojeno i ne dobija se net - sta je po vama bolje? TotalTV ili IPTV? Koliko vidim TotalTV nudi vise kanala od IPTV-a? Takodje kapim da je IPTV preko telefonske linije a TotalTV preko satelita... Znaci li to da ce po losem vremenu da se gubi signal na TotalTV-u? Na sajtu TotalTV prosto vristi na sva usta kako je svuda dostupan, kako je dobra slika, bla bla bla, al sigurno se tu kriju neke zvezdice i sitna slova na dnu ekrana. ;) Ako ima neko ko ima IPTV ili TotalTV (ili oba?), molio bih da mi pojasni ove stvari :) Hvala unapred! :D
 

strawbbery_city

Iskusan
Poruka
6.582
Koja opcija je po vama bolja? Drug mi je rekao da je uz Open IPTV dobio i 4mbps ADSL, i sve to zajedno placa samo oko 1400 mesecno, mada nisam se u to uverio na sajtu OpenIPTV-a. Malo im je haotican sajt... Ako je istina da se dobije ADSL i da se sve placa zajedno po slicnoj ceni, definitivno uzimam IPTV. U drugom slucaju - ako se placa odvojeno i ne dobija se net - sta je po vama bolje? TotalTV ili IPTV? Koliko vidim TotalTV nudi vise kanala od IPTV-a? Takodje kapim da je IPTV preko telefonske linije a TotalTV preko satelita... Znaci li to da ce po losem vremenu da se gubi signal na TotalTV-u? Na sajtu TotalTV prosto vristi na sva usta kako je svuda dostupan, kako je dobra slika, bla bla bla, al sigurno se tu kriju neke zvezdice i sitna slova na dnu ekrana. ;) Ako ima neko ko ima IPTV ili TotalTV (ili oba?), molio bih da mi pojasni ove stvari :) Hvala unapred! :D
godinu dana imas 4mbps i iptv za 1400 din ali drugu godinu placas 1400din adsl+iptv sve zajedno pkp 2200din
total tv nudi vise ali od te ponude gledaces samo 10tak kanala ostalo je smece.............
 

Laki977

Početnik
Poruka
9
Ako poredis TotalTV i Open IPTV, onda Open, ali proveri prilikom potpisivanja ugovora da li daju mesec dana probe, posto je na nekim mestim blagi uzas od televizije. Koci, secka, pojavljuju se kockice i sl.
Ako imas SBB, postoji i ponuda MIX. 4 mbps i kao digitalna televizija za 1350. Kao jer dobijas za dz analogni risiver, a ako zelis digitalne placas i to. (ustvari i kod Open IPTV nisam primetio da imaju HDMI, toliko o nasim digitalnim televizijama)
 

olivermyst

Početnik
Poruka
20
Koja opcija je po vama bolja? Drug mi je rekao da je uz Open IPTV dobio i 4mbps ADSL, i sve to zajedno placa samo oko 1400 mesecno, mada nisam se u to uverio na sajtu OpenIPTV-a. Malo im je haotican sajt... Ako je istina da se dobije ADSL i da se sve placa zajedno po slicnoj ceni, definitivno uzimam IPTV. U drugom slucaju - ako se placa odvojeno i ne dobija se net - sta je po vama bolje? TotalTV ili IPTV? Koliko vidim TotalTV nudi vise kanala od IPTV-a? Takodje kapim da je IPTV preko telefonske linije a TotalTV preko satelita... Znaci li to da ce po losem vremenu da se gubi signal na TotalTV-u? Na sajtu TotalTV prosto vristi na sva usta kako je svuda dostupan, kako je dobra slika, bla bla bla, al sigurno se tu kriju neke zvezdice i sitna slova na dnu ekrana. ;) Ako ima neko ko ima IPTV ili TotalTV (ili oba?), molio bih da mi pojasni ove stvari :) Hvala unapred! :D

Kako si postavio ovo pitanje, odmah se vidi da si se vec odlucio za IPTV, tako da je glupo da ti objasnjavam zasto je bolji Total. Srecno sa Telekomom.
 

dzindis kan

Početnik
Poruka
11
Ja imam TV Total vec 3 godine i nikada nisam imao problema sa signalom, cak ni po najgorim vremenskim uslovima, savrseno funkcionise a izbor kanala je vise nego dobar.
Sto se tice IPTV i njega sam imao u promotivnom periodu. Izbor kanala mu je nikakav, slika je jedino bolja u odnosu na Total ali ne toliko da bi se odusevljavao do besvesti. Inace IPTV funkcionise uz ADSL a na telekomovom adsl bilo koji paket da odaberes neces imati punu brzinu i dolazi do cestog seckanja veza s`tim i iptv-u onda slika secka.
 

bokili84

Aktivan član
Poruka
1.645
Evo moji ukucani su imali Total tv i nisu imali nikakvu korist od toga non stop je kocila slika pa nema signala da ne nebrajam detalje od kako su uveli Iptv preporodili su se Moja preporuka ti je Iptv

Aco nema to veze sa Totalom vec do lose podesene antene... Kako god bolja opcija je IPTV trenutno a jedan od razloga je stoimaju arena sport u ponudi a total ne...
 

olivermyst

Početnik
Poruka
20
Aco nema to veze sa Totalom vec do lose podesene antene... Kako god bolja opcija je IPTV trenutno a jedan od razloga je stoimaju arena sport u ponudi a total ne...

Ok, Total nema Arenu, i kad si vec pomenuo ponudu kanala kao jedan od razloga, evo ja cu ti nabrojati samo neke od kanala koji su titlovani na srpski a koje nema IPTV:

Discovery ID
Viasat Nature
Viasat Explorer
Viasat History
Fox LIFE
Fox Crime
History Channel
E !
Fishing & Hunting
Doq
Sci Fi
TV 1000

... ima ih jos...

a sad mi ti evo nadji u IPTV-u samo 3 strana kanala, ponavljam samo 3, koja su prevedena na srpski da ih ima IPTV a da ih nema u Totalu...
 
Poslednja izmena:

bokili84

Aktivan član
Poruka
1.645
Ok, Total nema Arenu, hoces li da ti nabrojim sta sve nema IPTV, spisak je malo duzi...

Nigde ja nisam rekao da sam za total tv ili za iptv pogresno si razumeo ;) Samo Total ili polaris na primer imaju prednosti kod ljudi koji imaju vikendice pa mozes da nosis svoj risiver i karticu gde ti je volja dok IPTV ne mozes ..... Ali zato IPTV ima te arene koje nekima dosta znaci, svako pre nego sto se odluci mora da razmisli dobro i vidi sve ponude koje mu se ukazu posto je tesko reci da li je iptv bolje ili total tv... sve je to stvar ukusa ko sta voli da gleda. Mene na primer ne zanima nista od toga posto gledam sky uk ili sky germany gotovo svaki dan i jednostavno sam se navikao na program koji je aktuelan na ovim paketima.
 

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
26.895
Open IPTV: http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=480
total TV: http://www.totaltv.tv/Total+TV/102/Ponuda.shtml

Два линка која могу да Вам помогну у избору кабловског провајдера.
Један од ових сам већ користио а други сада користим. Имам подједнако мишљење и о квалитету пријема и пакетима у понуди. Нећу сугерисати већ се сами одлучите и то је најбоље.
 

pajo10

Početnik
Poruka
2
Glavni razlog kod vecine je taj sto SBB(Total TV) nemaju Arenu koja prenosi skoro sve sem NBA,engleza i evrolige(od vecih sportskih takmicenja) a takodje OPEN IPTV ima u paketu HBO i CINEMAX kanale sa Arenama i to kosta 825 din, dok osnovna ponuda SBB-a kosta 860 din, i ja imam SBB , al razmisljam da predjem na OPEN IPTV zbog Arene , Fox life jeste odlican kanal a nema ga u ponudi IPTV-a al on non-stop pusta iste sezone nekih serija koje makar ja pratim i coveku dosadi posle par gledanja. Kada bi makar jedan kablovski operater imao i SK i Arenu i oba eurosporta ja bih taj uzeo , a ovako najvise gube potrosaci.
 

olivermyst

Početnik
Poruka
20
Glavni razlog kod vecine je taj sto SBB(Total TV) nemaju Arenu koja prenosi skoro sve sem NBA,engleza i evrolige(od vecih sportskih takmicenja) a takodje OPEN IPTV ima u paketu HBO i CINEMAX kanale sa Arenama i to kosta 825 din, dok osnovna ponuda SBB-a kosta 860 din, i ja imam SBB , al razmisljam da predjem na OPEN IPTV zbog Arene , Fox life jeste odlican kanal a nema ga u ponudi IPTV-a al on non-stop pusta iste sezone nekih serija koje makar ja pratim i coveku dosadi posle par gledanja. Kada bi makar jedan kablovski operater imao i SK i Arenu i oba eurosporta ja bih taj uzeo , a ovako najvise gube potrosaci.

Ukoliko zelis da promenis operatera zbog Arena sport kanala , ok, to je tvoj izbor...
Samo mala ispravka sto se tice cena i paketa na Open IPTV, od 1. februara, znaci za par dana, cena Osnovnog paketa plus Arena kanali kostaju 940 din. a od 1. marta HBO i Cinemax se naplacuju kao posebni paketi i to HBO 472 din. i Cinemax 295 din.
 

maki989

Početnik
Poruka
1
Jel moze meni neko da pomogne imam openiptv i ovo mi se prvi put desava,na ekranu mi pise fs|cdn code:12 waiting for network servers (sad bi trebalo da prebaci da kucam kod ali se to ne desava) a na onoj beloj kutici sija mi adsl,lan3 i power (inace kad radi adsl mi je treperio) sta je to u pitanju,dal je nisu iskljucili
 

DanijelVR

Aktivan član
Poruka
1.935
Jel moze meni neko da pomogne imam openiptv i ovo mi se prvi put desava,na ekranu mi pise fs|cdn code:12 waiting for network servers (sad bi trebalo da prebaci da kucam kod ali se to ne desava) a na onoj beloj kutici sija mi adsl,lan3 i power (inace kad radi adsl mi je treperio) sta je to u pitanju,dal je nisu iskljucili

pozdrav probaj da zovnes sluzbu za korisnike najbolje tako da nesto ne bi zeznuo
 

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
26.895
Jel moze meni neko da pomogne imam openiptv i ovo mi se prvi put desava,na ekranu mi pise fs|cdn code:12 waiting for network servers (sad bi trebalo da prebaci da kucam kod ali se to ne desava) a na onoj beloj kutici sija mi adsl,lan3 i power (inace kad radi adsl mi je treperio) sta je to u pitanju,dal je nisu iskljucili
Пробај да рестартујеш STB тако што ћеш на тренутак да му искључиш напајање. При поновном укључивљњу опет ће ти се појавити fs|cdn code а потом затражити код (1, 2, 3, 4, ако ниси у међувремену променио), укуцај и притисни ОК.
Ако ти и ово не помогне, зови коол-центар Оpen IPTV, који ће покушати да те телефоном воде у отклањању проблема па ако не успеју, издаће налог најближој сервисној служби Телекома, који ће већ следећег дана доћи да види проблем а можда и заменити STB.
 

Top