Totalno van ovoga sveta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prija kad ti kazu da si ok, da si nekome simpatican, ali ne prija ti kada salju privatne poruke sledece sadrzine: "mogli bi da probamo jednom", "daj broj", i sl.

i nisam glumac! :)

...ne zezaj da to neko pise:eek:...daaaaaaaaaj nisi valjda:zcepanje:...pa taj ne zna ni da muva onda kako valja onda...zene se najlepse otvaraju kada im pricas, ako nece da pise celu stranu nista od njega:manikir:

...ne zezaj da to neko pise:eek:...daaaaaaaaaj nisi valjda:zcepanje:...pa taj ne zna ni da muva onda kako valja onda...zene se najlepse otvaraju kada im pricas, ako nece da pise celu stranu nista od njega:manikir:

ma zezam se.. :) ali nisam lazov, Ankora je u pravu, ja jesam glumac ali cvrsto stojim iza svake reci u mom prvom postu. volim da se zezam, da razmenjujem misljenja, podebavam, slusam, skakucem, vristim i tako to...

evo, nabih ja tolike postove i nisam pa ne zvonim na sve zvonike....pazi: leba koga neces, najvise se najedes i nemoj jednog dana da ti ova tema bude pobijena.....missim, ne bi bio ni prvi ni poslednji koji je pokleknuo carima ljisa :D.....

Zelim da kazem da nikada ne bih imao seks sa nijednom devojkom sa ovog foruma, iako mi se cini da sam vec rekao to jednom. Dakle sa nijednom. Zelim da kazem da nikada necu staviti svoju sliku na ovom forumu i da me ne interesuje izgled nijednog forumasa/forumasice. 2 puta sam do sada gvirnuo u topic u kojem kacite slike, znaci samo bacio pogled na kratko, radoznalost neka prolazna i trenutna bese to. Zelim da kazem da mi se kod vas mogu svideti iskljucivo vasa misljenja i da cu svakog od vas manje ili vise simpatisati zbog toga, naravno neke od vas necu moci da vidim ocima. :) Zelim da kazem da ne otvaram ciljano teme i da ne dajem ciljano odgovore, zelim da kazem da ne pokusavam da impresioniram neku forumasicu, da je zavedem, zelim da kazem da sam skroz spontan... Zelim da kazem da sam ovde zbog zezanja. Zelim da kazem da nisam niciji klon. Zelim da kazem da sam veran svojoj devojci i da je mnogo volim.

E sada,(da bi sve ovo imalo smisla) mene zanima da li postoji jos neki forumas koji se pronalazi u ovom mom postu makar malo, neka forumasica? Ili sam ja tako, usamljen slucaj? :)

Slazem se u potpunosti sa tobom drago Unuce, sve od reci do reci :kpozdrav:

Zelim da kazem da nikada ne bih imao seks sa nijednom devojkom sa ovog foruma, iako mi se cini da sam vec rekao to jednom. Dakle sa nijednom. Zelim da kazem da nikada necu staviti svoju sliku na ovom forumu i da me ne interesuje izgled nijednog forumasa/forumasice. 2 puta sam do sada gvirnuo u topic u kojem kacite slike, znaci samo bacio pogled na kratko, radoznalost neka prolazna i trenutna bese to. Zelim da kazem da mi se kod vas mogu svideti iskljucivo vasa misljenja i da cu svakog od vas manje ili vise simpatisati zbog toga, naravno neke od vas necu moci da vidim ocima. :) Zelim da kazem da ne otvaram ciljano teme i da ne dajem ciljano odgovore, zelim da kazem da ne pokusavam da impresioniram neku forumasicu, da je zavedem, zelim da kazem da sam skroz spontan... Zelim da kazem da sam ovde zbog zezanja. Zelim da kazem da nisam niciji klon. Zelim da kazem da sam veran svojoj devojci i da je mnogo volim.

E sada,(da bi sve ovo imalo smisla) mene zanima da li postoji jos neki forumas koji se pronalazi u ovom mom postu makar malo, neka forumasica? Ili sam ja tako, usamljen slucaj? :)

pa nisi jedini koji nije kacio slike.
ocu da kazem da nisi usamljeni slucaj. ali si slucaj..neki slucaj jesi:lol:

Ne zelim da kazem da nikada ne bih imao seks sa nekom zenom sa ovog foruma, iako mi se cini da sam vec rekao to jednom. Ne zelim da kazem da nikada necu staviti svoju sliku na ovom forumu i da me ne interesuje izgled nijedne forumasice. Vise puta sam do sada gvirnuo u topic u kojem kacite slike, znaci vise puta bacio pogled na kratko, i zakljucio da mnogi ni ne postavljaju svoje, vec slike drugih osoba, sto je teska patologija, jer takav postupak nema nikakvog smisla za jednu normalnu i zdravu osobu. Kod vas mi se mogu svideti iskljucivo misljenja i svakog od vas cu manje ili vise simpatisati zbog toga, naravno neke od vas necu moci da vidim ocima. :) Do sad nisam otvarao teme uopste i ne dajem ciljano odgovore, ne pokusavam nikog da impresioniram, iako ce se uvek naci kompleksasi koji to jedino tako mogu da shvate, niti da zavedem, ali ipak nisam uvek skroz spontan... Ovde sam zbog zezanja, ali i jos po neceg. Nisam niciji klon. Ne zelim da kazem da li sam veran svojoj devojci i da li je mnogo volim. :D

E sada,(posto sve ovo i onako nema nikakvog smisla) uopste me ne zanima da li postoji jos neki forumas koji se pronalazi u ovom mom postu makar malo, niti neka forumasica, jer i ovako znam da sam usamljen slucaj. :D

bas lepo sto si sa nama podelio svoje misli, nisi moro al aj
a065.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back